po prostu Szymon [FedGal] vs. Envoy [AoD] & Beleth [InnDem] ~ 693 633.65% OBRONA

• wrzucam z kronikarskiego obowiazku :trollface:

pozdro dla Envoy'a bez ktorego nie byloby tej akcji! :thumbup:

szymon zawsze pozostanie szymonem :S

Dnia 09-11-2022 12:28:52 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor po prostu Szymon [FedGal]

Gwiazda Śmierci 10.003

Obrońca Envoy [AoD]

Crawler 1.073

Wyrzutnia rakiet 1.369.591

Lekkie działo laserowe 589.657

Działo Gaussa 539

Działo jonowe 152

Wyrzutnia plazmy 35.721

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca Beleth [InnDem]

Lekki myśliwiec 1.231.537

Okręt wojenny 200.000

Pancernik 1.496.760

Niszczyciel 200.000

Reaper 810.587

Po bitwie...

Agresor po prostu Szymon [FedGal]

Zniszczony!

Obrońca Envoy [AoD]

Crawler 1.038 ( -35 )

Wyrzutnia rakiet 1.321.030 ( -48.561 )

Lekkie działo laserowe 569.106 ( -20.551 )

Działo Gaussa 526 ( -13 )

Działo jonowe 148 ( -4 )

Wyrzutnia plazmy 34.453 ( -1.268 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca Beleth [InnDem]

Lekki myśliwiec 1.188.181 ( -43.356 )

Okręt wojenny 192.980 ( -7.020 )

Pancernik 1.443.826 ( -52.934 )

Niszczyciel 192.911 ( -7.089 )

Reaper 782.137 ( -28.450 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 100.030.000.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 10.835.891.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 29.325.998.094 metalu i 23.612.078.706 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

9.098.855.506 Metalu i 7.326.021.493 Kryształu

29.325.998.094 Metalu i 23.612.490.831 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

38.424.853.600 Metalu i 30.938.512.324 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -50.015.000.000

Kryształ: -40.012.000.000

Deuter: -10.003.000.000

agresor stracił łącznie 100.030.000.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 33.355.577.100

Kryształ: 26.679.343.824

Deuter: -1.507.446.000

obrońca zyskał łącznie 58.527.474.924 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Beleth współpraca z Tobą, to była czysta przyjemność. Mój udział nie był tutaj wielki, ale najważniejsze że akcja udana. Takiego fanu na OG nie miałem od lat. Wielkie dzięki i polecam się ;-)

• szymon zawsze pozostanie szymonem :S

Mówi to jakaś kijanka co na U miesiącem wegetuje ^^

Nic dodać , nic ująć :D haha

Gratulacje.

No nic nie dodawaj boś [ciach] i za wiele nie kumasz ale ci objaśnię żebyś ogarnął

Zatrzymanie widziałem odrazu aletego wlot opuźniony i czekanie na zawrotke pod czas :P

Na minutę przed próbowałeś lagować wysyłając sondy na obrońcę więc nie cwaniakuj

https://gyazo.com/3aec783b06f0cc6f314a25e41499ebe5

Na 16 sek przed cofałem flote ale zamiast cofać odświerzało strone , dodam że wszystkie inne strony były pozamykane

Wszystko zresztą ładnie opisałem na pw belowi i w suporcie więc nie produkujcie się internetowe trolle ;)

A gratulować nie ma czego bo to błąd gry , a jak byście popytali to i beletch podobno nie mugł zatrzymania cofnąć , podobno :)

Moderator Ruda:
    Prowokacja

• Zgłoś sobie co tam masz zgłosić i zacznij pokazywać swoje skille :)

Nie jest moją winą, że Majsa konto laguje cały serwer(nie ma już znaczenia, czy skanuje się flotę główną czy jakąkolwiek kolonię), skanowałem go po to, żeby sprawdzić, czy stoi tam flotą.. to chyba nie jest wzbronione ?

Serwery nie dają rady, a powinny wytrzymać o wiele więcej... Tyle ode mnie bez odbioru.

• szymon zawsze pozostanie szymonem :S

Mówi to jakaś kijanka co na U miesiącem wegetuje ^^

nadal nie wtopilem przez 3 lata gry na uni tyle co ty po paru dniach :S

Quote from po prostu Szymon

Na minutę przed próbowałeś lagować wysyłając sondy na obrońcę więc nie cwaniakuj

https://gyazo.com/3aec783b06f0cc6f314a25e41499ebe5

no i? na minute przed moze robic co chce wiec bez sensu sie pocisz

Quote from po prostu Szymon

Na 16 sek przed cofałem flote ale zamiast cofać odświerzało strone , dodam że wszystkie inne strony były pozamykane

Wszystko zresztą ładnie opisałem na pw belowi i w suporcie więc nie produkujcie się internetowe trolle ;)

A gratulować nie ma czego bo to błąd gry , a jak byście popytali to i beletch podobno nie mugł zatrzymania cofnąć , podobno :)

to ze serwer przymulil to nie jest blad gry, nie potrafisz cofnac na czas to musisz sie liczyc z konsekwencjami :)

• [ciach]

nadal nie wtopilem przez 3 lata gry na uni tyle co ty po paru dniach :S

Taka wtopa z błędu gry to żadna wtopa , bo nie było zawracane 3 czy 4 sek przed tylko przeszło 16 , polecam czytać ze zrozumieniem ;)

no i? na minute przed moze robic co chce wiec bez sensu sie pocisz

A sondy były klepane do samego rw screena mam z min przed bo miałem później otwarte okno do zawrotki floty i nie miałem jak zrobić :)

Wiec nie róbcie z siebie ważniaków bo za mało pokazujecie , bo ja na każde słowo które wypowiadam mam screena z potwierdzeniem co zreszta załączyłem w tikecie :)

Moderator Ruda:
    Obraza

• Wpiszę się głównie po to żeby mieć powiadomienie o nowym wpisie bo liczę na rozwój gównoburzy :S

A no i Szymon jak masz jakąś dyslekcje, dysortografie czy inne cos z 'dys' to popatrz co poprawia słownik bo przez te błędy krwawią oczy :P

Graty obrońcom a Szymonowi SzO

• Gratuluję chłopaki kolejnej zgranej akcji :thumbup:

Tak jak pisałem wcześniej na discord to było pewne, że prędzej czy później trafi znowu w recki :szo:

Przetapiaj Beleth na co tam chcesz :thumbup:

• Leciały i doleciały... :D

graty udanej akcji na tak wszechstronnie uzdolnionym graczu jakim jest szymek... :szo:

21-GoW

33-KoU

Leo-MNS

Ursa-MNS

Wasat-MNS

Antares-TAG

Quantum-TTG

Galatea-NFZ/TYLKO MY

Quasar-TYLKO MY/LbK

• Graty Panowie.

A Szymonem się nie przejmujcie, wszędzie regularnie go biją a on dalej mysli, że jest dobry co najmniej :trollface::trollface:

Większego pośmiewiska nie ma na polskim OGame.

Kiedyś był osama ,teraz mamy Szymona farme nr 1 na polskim ogeju :trollface:

Pamiętajcie że Szymon ma na wszystko wytłumaczenie i milion screenów w rekawie ^^

Naprawę mało kto mnie tak śmieszy jak ten typ.

Jakby moja kobieta dzwoniła do sojuszników, żeby zabrać mi konto to bym chyba się przejął i skończył grać, ale Szymon ukrywa się w szafie z kompem i leci dalej ,tzn dalej jest bity i nic się nie zmienia od lat :trollface::trollface:

• Graty obrony. Te GSy miały paść około dwa tygodnie temu lecz zły doradca spowodował, że te GSy jeszcze przetrwały. SzP dla envoya i beletha.

Szymek skoro widziałeś podstawke to trzeba było zawracać nie czekać do końca i płakać że zlagowalo gre.

• Szymon, duszą i sercem z Toba jestem , ciesze sie ze odzyskałes gsy !!! pilnujesz ich jak tylko mozesz, super, rób tak dalej !!! ciesze sie ze istnieja wyrozumiali GO !!! ze jest jesczze spraweidliwosc w swiecie ogame, ze juz nie mozna klonowac, ze walka z pushem ciagle trwa.... jestem mega szczesliwy ze masz majsa za kolege, ktory w kazdej sytuacji cie wybroni... uwielbiam twój styl, twe wypowiedzi, podejscie do tematu, podziwiam skruchę i skromność, która tak spokojnie przelewasz na forum.... nie jestem w stanie opisac, jakie emocje mną targały, kiedy zauwazylem złom z Twoich GS... prawie płakałem...

ze to kuźwa nie w moich reckach.....

witcher, szkoda Twojego konta....

• a tak swoją drogą, jeżeli Szymon dostał zwrot GS to obrońcy musieli zwracać złom ?

raczej nie tutaj mamy powiedzenie (Wilk syty owca cała xD )

Czyli można robić tak w nieskończoność :D szymek wysyła atak do majsa, próbuje zawrócić 5 sek przed, laguje mu i nie zawraca, Majs zgarnia zysk z gsów a szymek ma gsy dalej :D osoby przypadkowe bo można tak robić z każdym :D Nie dość, ze to jest już uGamela to i BuGamela :D

Graty i Graty :)