Witam,
jeszcze nigdy nie miałem takich wyników expedycji. Coś się zepsuło!
Wczoraj ( 30.10 ) na 121 przeprowadzonych Ekspedycji z pozytywnym wynikiem miałem może 10 lub 12....
Dziś ( 31.10 ) na 45 przeprowadzonych ekspedycji, pozytywnych.... 0
Zobaczymy jak ten dzień będzie wyglądać, ale mogę wrzuć każdy wynik od TERAZ jaki będę miał w ramach potwierdzenia, co do ilości i efektywności. Ewidentnie coś się zepsuło, a jak u Was ?
https://zapodaj.net/c610bf916a337.png.html
Expedycje
-
- 9.0.6
- Apokalipsa
-
-
U mnie też coraz mniej anty się trafia. Wysyłam 75 ekspedycji dziennie, pierwszego dnia eventu wpadło 46k a każdego kolejnego coraz mniej, wczoraj było 18k. Dzisiaj jeszcze nic nie znalazłem (17 ekspedycji).
A tak swoją drogą to jedna z ekspedycji trafiła na "kupca", który dał mi możliwość sprzedaży deuteru
Myślałem, że kolejny napotkany kupiec poprawi trochę kurs wymiany, znalazłem dwóch, kurs w ogóle się nie zmienił
ale nie ma co narzekać, jak narazie 150k znalezione więc jest spoko.
-
Na uQuasar chyba jest OK! Ja dzisiaj jakieś 60 ekspów już mam na liczniku i żadnych anomalii nie zauważyłem. Wpada surka, wpada złom, antymateria też nawet, więc na naszym uni jest ok.
-
Na Kalyke podobnie, wszystko wpada: anty, surka, okręty, czarna dziura...
-
ta wtyczka czasem zle liczy:) sam mam slabe dni wczoraj mi pokazalo ze tylko 2 opozneinia gdy mialme 12 xD
-
Na ferdku wydaje się wszystko okey
-
Ogólnie słabizna na 13 ekspów 2, 3 są pozytywne
Idzie jeszcze trafić te 105kk metalu?
-
luka idzie idzie, kilka dni temu trafiłem ponad 119 baniek metki
-
Na Kalyke podobnie, wszystko wpada: anty, surka, okręty, czarna dziura...
Potwierdzone info. Na Kalyce dzisiaj szału nima, ale do przodu:
Found
313.20m 40.80m 2.80m 9.5K
Fleet
21.55m 22.84m 3.68m-
Recycled
----
Losses
-282.0K -282.0K--
Fuel
---566.9K-
B. Hole
----
-
Witam,
jeszcze nigdy nie miałem takich wyników expedycji. Coś się zepsuło!
Wczoraj ( 30.10 ) na 121 przeprowadzonych Ekspedycji z pozytywnym wynikiem miałem może 10 lub 12....
Dziś ( 31.10 ) na 45 przeprowadzonych ekspedycji, pozytywnych.... 0
Zobaczymy jak ten dzień będzie wyglądać, ale mogę wrzuć każdy wynik od TERAZ jaki będę miał w ramach potwierdzenia, co do ilości i efektywności. Ewidentnie coś się zepsuło, a jak u Was ?
https://zapodaj.net/c610bf916a337.png.htmlEkspy idą w jeden układ, czy w rróżn?
-
idą w rózne