Brak mozliwosci zawrocenia floty - error

• Tylko 2 razy ? Czyli to jakieś pojedyncze przypadki tak ? Czy regularnie się to ZA KAŻDYM RAZEM powtarza ? Możesz być bardziej precyzyjny ? Dzięki :)

Za kazdym razem gdy opozniasz atak nie mozna go zawrocic mam rozwiazanie problemu ale musze przetestowac jeszcze.

ps. Ty myslisz ze ja 100 atakow dziennie robie ?? zrobilem 2 i 2 razy to samo .

• Nie wiem czy bylo ale pierwszy raz sie z tym spotkałem , przy zawroceniu floty wyskoczyl mi errror . Uprzedzajac odpowiedzi sprawdzane na wielu przegladarkach urzadzeniach wszedzie to samo 1 lot i same errory. Umieszczam ss z wygladem bledu

https://cdn.discordapp.com/att…5108717658243/unknown.png

ja miałam taki problem podczas ataku na Isonoe, zamiast zawrócić, to mnie wylogowywało z gry, poszedł ticket

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• Dzięki Eli :*

ale wiesz..., jak dali możliwość skorzystania z tego badania, to niech naprawią błąd albo usuną to badanie z gry. Bo to, co napisałeś, może nie dotrzeć do wszystkich graczy, nie każdy zagląda na forum czy przegląda wszystko poza ST. To półśrodek nie załatwiający problemu.

No i chyba nie powinno być tak, że to my-gracze kombinujemy jak zaradzić takim problemom, jak błąd w grze...

Zgłaszałam błąd 13.10.2022 r. nawet należytej odpowiedzi nie dostałam, przedwczoraj ponowiłam, to zostałam poproszona o nagranie błędu (szok - nie czekałam tym razem 2 tyg.)

A gdzie byli od 13.10? I czy naprawdę bez nagrania filmiku przez gracza się nie da? A na pewno nie tylko ja pisałam ticket w tej sprawie...

________________________________________________________________________________________________________________________________

Maria Czubaszek

8)

• Badanie slight shot do wywalenie i wszystko smiga bez problemow ;)

Nieprawda, trafiałem ten błąd przy atakach związków długo przed tym jak miałem dostęp do tego badania.

aa2698deb4123b6e087973a2b8e94d7f.png

Art czy ktoś z operatorów mógłby się odnieść do tematu, czy udajemy że jest wszystko w porządku.

Temat znany wszystkim lotnikom, widzę w kilku miejscach o tym tematy, ale nigdzie nie widzę żeby ktoś z "drugiej strony" się wypowiedział.

• A zauważyliście może, że w ostatnim czasie (jakiś miesiąc, a może nawet i 2!) nasz team praktycznie się nie udziela na forum?? Czasem udostępni że jest JUŻ wgrana nowa wersja gry, która coś zmienia lub nie zmienia nic, albo że będzie event na kupienie anty. Tak samo jak nieprawdziwe było info, że event ze znalezioną anty na ekspedycjach kończy się 31 października, a trwało do 1 listopada włącznie? Na niemieckim forum info są na bieżąco a na polskim to jak się gracz "upomni", a żeby dostać jakąkolwiek odpowiedź to już można liczyć, że prędzej cud się zdarzy niż nasz team odpowie.....

współczuję lotnikom

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Chciałabym tylko przypomnieć, że jesteśmy po długim weekendzie gdzie każdy z nas spędził go w gronie rodzinnym.

Jesteśmy wolontariuszami, poświęcamy swój czas na teamowanie obok pracy i codziennych obowiązków. ;)
    Wersje wklejane są na bieżąco w momencie kiedy otrzymujemy taką informację od osób z GF które za to odpowiadają.

Sprawa z zawrotką floty z tego co wiem jest zgłoszona, więc czekamy na rozwiązanie tego problemu.

• Z mojej strony mogę jedynie napisać, że jeśli coś takiego się przydarzy, prosimy o konkretne dane - nazwa gracza, Universum, i dokładny czas wystąpienia błędu plus link z gry, który spowodował wyświetlenie błędu.

• Z mojej strony mogę jedynie napisać, że jeśli coś takiego się przydarzy, prosimy o konkretne dane - nazwa gracza, Universum, i dokładny czas wystąpienia błędu plus link z gry, który spowodował wyświetlenie błędu.

11.10 poszedł ticket z API starcia, w odpowiedzi dostałam formułkę z automatu, parę dni temu ponowiłam ticket, zostałam poproszona o nagranie filmu, tylko to bez sensu, bo na filmie będzie tylko klik "zawróć", a potem następuje wylogowanie i pojawia się biała plama ekranu, potem, to ja już muszę się znowu zalogować, na ogół już jest po ataku, ale kolejne próby kończą się tym samym... klik, wylogowanie, biała karta przeglądarki, zaloguj...

Maria Czubaszek

8)

Edited once, last by Wilczyca ().

13.10 poszedł ticket z API starcia, w odpowiedzi dostałam formułkę z automatu, parę dni temu ponowiłam ticket, zostałam poproszona o nagranie filmu, tylko to bez sensu, bo na filmie będzie tylko klik "zawróć", a potem następuje wylogowanie i pojawia się biała plama ekranu, potem, to ja już muszę się znowu zalogować, na ogół już jest po ataku, ale kolejne próby kończą się tym samym... klik, wylogowanie, biała karta przeglądarki, zaloguj...

Podaj numer zgłoszenia.

13.10 poszedł ticket z API starcia, w odpowiedzi dostałam formułkę z automatu, parę dni temu ponowiłam ticket, zostałam poproszona o nagranie filmu, tylko to bez sensu, bo na filmie będzie tylko klik "zawróć", a potem następuje wylogowanie i pojawia się biała plama ekranu, potem, to ja już muszę się znowu zalogować, na ogół już jest po ataku, ale kolejne próby kończą się tym samym... klik, wylogowanie, biała karta przeglądarki, zaloguj...

Podaj numer zgłoszenia.

ID-Zgłoszenia: 18984721

Maria Czubaszek

8)

• Dopisałem do zgłoszenia wewnętrznego.

:* dziękuję :love:

Maria Czubaszek

8)