Witam
Pytanie jak w tytule kiedy będzie nowe uni i czy będą na nim formy życia? Coś ktoś wie?
Witam
Pytanie jak w tytule kiedy będzie nowe uni i czy będą na nim formy życia? Coś ktoś wie?
Do każdego nowego U dodawane są Formy Życia - bynajmniej tak było do tej pory, nie zakładam, żeby miało się to zmienić.
A co do pytania kiedy powstanie nowe U, to weź kryształową kulę i zacznij ją mocno pocierać, może ukaże Ci się data
A skąd my możemy wiedzieć kiedy je wypuszczą ?
Xd :
To robią dzieci z przedszkola.
Człowiek pyta to odpowiadaj normalnie a nie Xd.
Idź do gimnazjum i tam praw swe morały.
Witam
Moim skromnym zdaniem w poniedziałek pokaże się info, że w piątek..., to że średnio ukazuje się co 40 dni + - nie oznacza, że to się i tym razem sprawdzi...
Wiem, że Halley wymiera, ale zgaduję że następne uni będzie baaardzo szybkie, typu idę na kupę i nie mam floty, więc na rozsądną alternatywę raczej trzeba będzie poczekać na jeszcze następne....
Wydaje mi się, że GF zrobi nam prezent pod choinkę i wypuszczą nowe uni na święta
Pytanie tylko po co? Aha, zapomniałem: CASH, CASH, CASH! (nie mylić z Matthew)
Wydaje mi się, że GF zrobi nam prezent pod choinkę i wypuszczą nowe uni na święta
Do świąt jeszcze trochę zostało, po co mieliby nie zarobić na tym jeszcze więcej
Ja zakładam, że max 1 tydzień poczekamy jeszcze
Szalik odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się tutaj: Uniwersum Kerberos (4.11.2022)