Kilka minut temu wyrzuciło mnie z gry.
Nie mogę zalogować z lobby na żadne uni.
Na laptopie i telefonie to samo.
Ma ktoś jeszcze ten problem?
Kilka minut temu wyrzuciło mnie z gry.
Nie mogę zalogować z lobby na żadne uni.
Na laptopie i telefonie to samo.
Ma ktoś jeszcze ten problem?
Tak, u mnie podobnie
U mnie to samo pewnie cos wywalilo
Tak, serwer nie działa.
u mnie tez
Witajcie,
przypominamy o jutrzejszej aktualizacji gry do wersji 9.0.5.
W dzienniku zmian pojawiły się punkty, które zawarte są w wersji 26.09: Wersja 9.0.5-rc1
potwierdzam,
u mnie też
Pewnie z wprowadzeniem nowej wersji serwer im wywaliło xD http error 500
u mnie to samo
pewnie serwery padly albo co gorsza ukryty update
Wiele serwerów na całym świecie padło. Czekamy na ogarnięcie problemu.
Hej.
Ani wersja mobilna, ani www nie działa. Dostaję w odpowiedzi status serwera 500, czyli błąd wewnętrzny serwera. Jakiś programista pewnie coś pokićkał w kodzie beckendu. Trza się uzbroić w cierpliwość pewnikiem wszystko wróci do normy.
pewnie bedzie restore stanu do jakiejś godziny.... eh a taki fajny wlot mialem
co z blokada atakow?
co z blokada atakow?
zawsze to robili wiec spodziewam sie tego i tym razem
co z blokada atakow?
Jeśli tylko czegoś się dowiem, to natychmiast poinformuję. Staram się cały czas śledzić temat.
Na wszystkich serwerach z wyjątkiem społeczności en i de została aktywowana blokada ataków do godziny 20:00
Na wszystkich serwerach z wyjątkiem społeczności en i de została aktywowana blokada ataków do godziny 20:00
Jak to wpływa na już trwające misje? Przed 17 lecę na zawróconą stację, na szczęście gsy już poszły tuz przed wywaleniem gry xD
a blokada ataków do godziny 20:00
O której została aktywowana? Czy jeśli zbyt późno to można liczyć na odzyskanie floty utraconej przez ten błąd?
A tak w ogóle to niezły kociokwik widzę. Słowacy podają, że blokada potrwa do 20-tej czasu UTC, czyli naszej 22-giej. Chińczycy podają że w tytule postu, że do 20:00 naszego czasu ale w treści, że do 20-tej czasu UTC.... Tego typu blokada jest regionalna czy globalna?