na u68 nie zalicza rozbijania lm ani zadanie wyszpieguj planety. Nie działa także zadanie zaatakuj nieaktywnego gracza....
zadania w nowym evencie
-
- Rozwiązane
- 7.6.6
- stan83
- Closed
-
-
Niestety, jest to znany problem - trzeba odczekać kilka godzin i dopiero wtedy próbować zaliczać zadania.
-
U mnie podobnie nie zalicza zadania
-
na Hima podobny problem, czekamy zatem
-
Niestety, jest to znany problem - trzeba odczekać kilka godzin i dopiero wtedy próbować zaliczać zadania.
Przy ostatnim Evencie nie było takiej potrzeby.
Problem pojawił się dopiero teraz - wynika to z aktualizacji wersji gry?
-
był był
każdorazowo jest i jak widać dalej nie naprawili. Ale przecież do tego jesteśmy już przyzwyczajeni prawda?
-
Co tu się dziwić, to zachęta żeby w popłochu sztab wykupywali gracze coby nadrobić straconego trytu.
Może zrobią jak z moonem - 20% szans na zaliczenie, ze sztabem 100% szans przy każdym zadaniu?
-
u mnie nie dxzial poki co zaatakuj nieaktywnego i 3h expow
-
-
Bardzo ciekawa propozycja, jestem za
-
był był
każdorazowo jest i jak widać dalej nie naprawili. Ale przecież do tego jesteśmy już przyzwyczajeni prawda?
Szczerze to pierwszy raz się z tym spotykam, a na wszystkich eventach działałem aktywnie.
To tylko w pierwszy dzień taki błąd się pojawia?
-
z tego co wiem to tak
-
juz mi dziala