Pierwsza i ostatnia litera

• energetyczne

Wiem nie staram się. stara to moja żona. Czasami ja się staram ona też stara :P

nie mam ostatnio czasu na zaglądanie tutaj, na Ogame też urlop .

Czepiasz się troszkę ale nie mam Ci tego za złe.

Postaram się więcej starać ale to wyzwanie w moim wieku.

• Postaram się więcej starać ale to wyzwanie w moim wieku.

Enshin Karate (円心会館)

Jeśli wspinasz się na jakąś górę, musisz ciężko pracować, aby dojść na szczyt, ale jeśli już wejdziesz na samą górę i rozejrzysz się wokół, to zobaczysz, że jest jeszcze wiele szczytów do zdobycia.

Jōkō Ninomiya, kanchō (szef organizacji):

10fa1021521_nie_probuj.jpg

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• etoksylowanie - taka reakcja chemiczna ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Elise®
    Odmiana Jabłek
    Pochodzenie: odmiana holenderska, otrzymana w Stacji Doświadczalnej w Wageningen w 1974 r. ze skrzyżowania odmian Septer i Koksa Pomarańczowa. Do Krajowego Rejestru wpisana 16 marca 1999 roku. Odmiana prawnie chroniona na całym terytorium UE
  • Eclipse (platforma napisana w 2004 roku w Javie do tworzenia aplikacji typu rich client)

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Enterprise (seria fikcyjnych statków kosmicznych, na których dzieje się akcja uniwersum świata Star Trek; Pojawiła się po raz pierwszy w latach 60. XX wieku. Pierwszy prom kosmiczny OV-101 zbudowany przez NASA, na prośbę fanów serialu oraz od nazwy dwóch amerykańskich lotniskowców (CV-6 i CVN-65) nazwany został Enterprise.)

• emablowanie ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Rozumiem że zgubiłeś słowo - emblemat porsche

(koniec tego 'e' , nie ma za co :P )

Ustalone że koniec litery jest po każdej setce, bo dziesątka to za mało. Kazdy kto tu gra o tym wie, tak samo jak to że lecimy zgodnie z alfabetem, więc mam prośbę, jak chcesz grać to nie psuj jednocześnie zabawy. Byłbym wdzieczny za edycje

Edited once, last by Crysis ().

• eliptyczne naczynie

• eliminowanie - np. chwastów z życia publicznego ;)

• eko чернігівське

67861323_m.jpg

W reklamie piwa Czernigiwskie czytamy, że jest to „pierwsze i jedyne piwo na Ukrainie, które przeszło certyfikację ekologiczną, ale Spółka nie posiada odpowiednich dokumentów.