Hej wszystkim,
Mam pytanie czy jak dam komuś konto pod opiekę na zasadzie "zasiadania" to czy ta osoba będzie mogła odbierać nagrody z eventu za codzienne logowanie?
Z góry dziękuje za odpowiedź
Hej wszystkim,
Mam pytanie czy jak dam komuś konto pod opiekę na zasadzie "zasiadania" to czy ta osoba będzie mogła odbierać nagrody z eventu za codzienne logowanie?
Hej wszystkim,
Skoro legalnie zasiada konto zgłoszone to chyba tak ale niech wypowie się ktoś wyżej.
Skoro legalnie zasiada konto zgłoszone to chyba tak ale niech wypowie się ktoś wyżej.
No właśnie, nigdzie nie mogłem znaleźć info. Jest że są dozwolone opcje działające na korzyść konta i tutaj wymienione (już nie pamiętam), więc skoro wymienili jakie a tego nie poruszyli, to albo nie można, albo można ale nie ma o tym info. Lub nie można, a chcieli by żeby można było wiem wiem, szukam problemu, ale musze dać urlop i będę na morzu, więc słabo z zasięgiem, a szkoda żeby się nagrody zmarnowały
Pamiętaj, że wszystkie nagrody możesz odebrać ostatniego dnia trwania eventu...wiec jeśli Twoja nieobecność nie przekroczy tygodnia sam będziesz mógł to zrobić.
Można odbierać nagrody zasiadając konto
Pamiętaj, że wszystkie nagrody możesz odebrać ostatniego dnia trwania eventu...wiec jeśli Twoja nieobecność nie przekroczy tygodnia sam będziesz mógł to zrobić.
Owszem, że tak, ale pod warunkiem, że codziennie będzie się logował. Bo jak któregoś dnia się nie zaloguje to wtedy nie odbierze wszystkiego.