Yossarian [WINTER] vs. WrednaDziewczyna [K S] ~ 1171663,04%

• Brzoza kuknął, że jest spadek

Fiszer policzył

Ja napisałem do obrońcy i dostałem czas ataku. No i z narażeniem życia oraz piniondzów na ewentualne mandaty dojechałem do domu.

Potem tam małe fakapy z moonem robionym na szybkości, ale udało się rzutem na taśmę dołączyć lmy.

b39089abf0c54743.png

Dnia 18-07-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Yossarian [WINTER]

Krążownik 2.521.147

Okręt wojenny 2.098.960

Pancernik 1.409.773

Reaper 303.806

Lekki myśliwiec 21.988.317

Ciężki myśliwiec 37.674

Mały transporter 453.082

Obrońca WrednaDziewczyna [K S]

Gwiazda Śmierci 20.995

Po bitwie...

Agresor Yossarian [WINTER]

Krążownik 2.251.827 ( -269.320 )

Okręt wojenny 1.875.023 ( -223.937 )

Pancernik 1.259.403 ( -150.370 )

Reaper 271.486 ( -32.320 )

Lekki myśliwiec 19.641.860 ( -2.346.457 )

Ciężki myśliwiec 33.660 ( -4.014 )

Mały transporter 404.812 ( -48.270 )

Obrońca WrednaDziewczyna [K S]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 1.868.972 Deuteru

Agresor stracił łącznie 48.818.198.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 209.950.000.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 64.459.900.583 metalu i 47.548.169.418 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.868.972 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 34.578.040.583

Kryształ: 32.052.421.418

Deuter: -3.438.721.028

agresor zyskał łącznie 63.191.740.973 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -104.975.000.000

Kryształ: -83.980.000.000

Deuter: -20.996.868.972

obrońca stracił łącznie 209.951.868.972 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

Dok oddał floty za 12kkk

Ogromny szacunek za postawę dla Wrednej. Klasa. Życzę szczere SzO.

• Wpisze się pierwsza a co se będę żałowała (jednak nie pierwsza).

Gratulacje, nawet nie zauważyłam, że lotkę mi wstawiłeś. Myślałam, że gąski moje ukochane bezpiecznie wrócą. Pierwszy raz je użyłam i skutek jak wyżej.

Wyślij na matkę coś na waciki, bo mi lekko tusz do rzęs rozmazales :D

Moi psychofani pewnie już opijają moja porażkę :*

• R.I.P. dla gąsek :(

„Wszyscy wylądujemy kiedyś w reckach. To tylko kwestia czasu.” - powiedziała mi kiedyś mądra znajoma. No i niestety taka prawda;(

Wredna jest twarda - wróci silniejsza:):szo:

• Tak się kończy brak licencji do latania po naszym niebie.:fa:

Rozbiórka sojuszu trwa w najlepsze :fgrin:

Graty, mln % to już miło oglądać.:goodjob:

Nie przypominam sobie abyśmy przyszli do Was na uni to nie używaj wygórowanych słów ;)

Jednorazowe uszczypnięcie nie powoduje głębokiej rany :)

• Jak zmienia się zarząd to czasami zmieniają się również prawa licencyjne :) Stwierdzenie faktów nie jest to używaniem górnolotnych słów. Tylko na ostatniej stronie działu ST jest 5 rw na członkach sojuszu K S - z czego cztery RW popełnione zimową ręką sprawiedliwości :) Także, nie wiem czy to już jednak nie są głębokie rany. Chyba, że ja czegoś nie widzę.

• Co do drugiej części wypowiedzi zgodzę się. Widać gołym okiem, takie są fakty.

Co do zmiany zarządu to bardziej widzę tu kółko wzajemnej adoracji niż zarząd uni Zenith ;)

• Nazwać to możesz jak chcesz, możesz nawet dyskredytować nasza osiągnięcia, malo to istotne. Wyniki same się obronią :)

Ruda zaglądaj częściej, jak widzisz że wszechmiar jest to sluszne.

Ps zawsze mnie to ciekawiło co ludziom przeszkadza gratkowanie rw sojusznika.

• Przecież ja nie o tym. To normalne, trzeba sojusznikowi pogratulowac.

Ale już, pora kończyć. Sam kiedyś zauważyłeś, że od prywatnych przepychanek jest PW a nie miejsce publiczne.

• Jeden wpis, a sypnął piaskiem w oczy. Heheh:rumieniec:

Wpisujesz się w każdym temacie jako specjalista wszelaki, tylko mnie to w sumie ciekawi jedna rzecz ... przecież Ty tu nie grasz?
    Rozumiem, że tęsknisz za nami, ale idź sobie na to swoje Rosalind, gdzie masz spokój i uniwersum miodem płynące. My nie tęsknimy. :fgrin:
    W tym temacie mamy piękny pasztet z gęsi i każdy komentuje go sobie jak chce - ja też. To, że się komuś nie podoba mój wpis, zabolał go, to cóż poradzić ile osób, tyle opinii.

Mamy przewagę i z niej korzystamy, jak widać na powyższym rw. I nie wiem po co mnie cytujesz, bo mnie to zupełnie nie rusza co wypisujesz w ST Zenith.

• W tym temacie mamy piękny pasztet

Jestem na priv z ta wredna wiec dobrze wiem jak doszlo do tego gesiobicia. Za duzo bledow z jej strony. Zle podzielona flota, nie upilnowany uklad gdzie poszla lotka i w efekcie macie ladne starcie. Podniecacie sie bo udalo sie ubic kogos, kto popelnil za duzo bledow. Nauczke dostala, jesli wyciagnie wnioski to bedzie wam latac kolo nosa a wy bedziecie miec co najwyzej przepaly i mega nerwa, ze poprzeczka poszla duzo wyzej by ubic niby pewny powrot :) jestem na Rosalind ze swoimi ziomkami wiec jestem pewny, ze masz swiadomosc, ze ucze sie od jednych z najlepszych, do ktorych nie mieliscie startu ;)

• W tym temacie mamy piękny pasztet

Jestem na priv z ta wredna wiec dobrze wiem jak doszlo do tego gesiobicia. Za duzo bledow z jej strony. Zle podzielona flota, nie upilnowany uklad gdzie poszla lotka i w efekcie macie ladne starcie. Podniecacie sie bo udalo sie ubic kogos, kto popelnil za duzo bledow. Nauczke dostala, jesli wyciagnie wnioski to bedzie wam latac kolo nosa a wy bedziecie miec co najwyzej przepaly i mega nerwa, ze poprzeczka poszla duzo wyzej by ubic niby pewny powrot :) jestem na Rosalind ze swoimi ziomkami wiec jestem pewny, ze masz swiadomosc, ze ucze sie od jednych z najlepszych, do ktorych nie mieliscie startu ;)

Znowu masz rację.

Yossarian jak już spłacisz Brzoza i Lord Fisher to nie zapomnij mi sypnąć reparacje za straty mentalne! Wredna twarda kobita, myślę ze urośnie większa :)