Sovereign Virgo [NWI] & Blues [T-T] vs. Piraci [Cosmos22] & Stachu [JONES] ~ 31744.45%

• pusher się i tak odbuduje wiec bez szo

Dnia 13-07-2022 22:59:02 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Sovereign Virgo [NWI]

Reaper 298

Okręt wojenny 6.420

Pancernik 4.633

Agresor Blues [T-T]

Okręt wojenny 36.457

Pancernik 32.519

Obrońca Piraci [Cosmos22]

Mały transporter 14.477

Duży transporter 13.006

Lekki myśliwiec 23.021

Ciężki myśliwiec 3.927

Krążownik 774

Okręt wojenny 822

Recykler 100

Sonda szpiegowska 35.249

Bombowiec 423

Satelita słoneczny 11.012

Niszczyciel 107

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 602

Pathfinder 7.321

Wyrzutnia rakiet 139.922

Obrońca Stachu [JONES]

Lekki myśliwiec 829.919

Ciężki myśliwiec 206.874

Krążownik 244.572

Pancernik 20.001

Reaper 50.000

Niszczyciel 52.258

Po bitwie...

Agresor Sovereign Virgo [NWI]

Zniszczony!

Agresor Blues [T-T]

Zniszczony!

Obrońca Piraci [Cosmos22]

Mały transporter 13.500 ( -977 )

Duży transporter 12.205 ( -801 )

Lekki myśliwiec 21.596 ( -1.425 )

Ciężki myśliwiec 3.651 ( -276 )

Krążownik 744 ( -30 )

Okręt wojenny 819 ( -3 )

Recykler 96 ( -4 )

Sonda szpiegowska 32.980 ( -2.269 )

Bombowiec 422 ( -1 )

Satelita słoneczny 10.318 ( -694 )

Niszczyciel 107 ( -0 )

Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )

Pancernik 600 ( -2 )

Pathfinder 7.034 ( -287 )

Wyrzutnia rakiet 130.745 ( -9.177 )

Obrońca Stachu [JONES]

Lekki myśliwiec 776.062 ( -53.857 )

Ciężki myśliwiec 194.441 ( -12.433 )

Krążownik 238.626 ( -5.946 )

Pancernik 19.995 ( -6 )

Reaper 50.000 ( -0 )

Niszczyciel 52.258 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 5.778.220.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 567.319.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.899.681.988 metalu i 1.274.762.913 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 23%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

508.665.212 Metalu i 341.334.787 Kryształu

1.638.433.988 Metalu i 1.013.521.913 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):

2.147.099.200 Metalu i 1.354.856.700 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -3.069.355.000

Kryształ: -2.145.625.000

Deuter: -563.240.000

agresor stracił łącznie 5.778.220.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 1.757.604.200

Kryształ: 1.191.770.700

Deuter: -14.738.000

obrońca zyskał łącznie 2.934.636.900 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Gratulacje jak na razie największego ST na Uni.
    Bardzo efektywna obrona, akcja pełna pochwały, więc Haaauuu!!! :D

Agresorom bez SzO! Bo i tak puszerk się odbuduje, odpicuje, za portfelik mamusi ;]

• boli? Dobrze, ma boleć. Hipokryzja? Mówię o pushu, nie paczkach. Erneścik co unierwsum skupuje konta i się nimi pushuje, tak jak wczoraj „Oddamm” także tak, jest to póki co największe st, nie myląc z największym pushem, ;) jedyne co możecie to popukać w szybkę ze środka moich recków jotwu81  MamDres który raz was pakuje, 5? 6?

• 😂😂😂, inpost wrzucił ST, patrz na siebie moze a nie po innych,

człowieku o co Ci chodzi, zadko boli czy co ? Tendencja takich ludzi jest po prostu żałosna... byle by cos napisać, kto tu gra w ogóle ?

No ładnie, fajnie oglądać jak topka się bije bo tu są astronomiczne cyferki :)

Mnie tylko ciekawi jak do tego doszło, w sensie, agresor nie opóźniał czy co?

Zastanawiające co nie ? Widać, jak TOP górne gra, bez doświadczenia, byle za hajs - zgooooonn <X<X<X<X

• nie to żebym płakał ze śmiechu ale no cóż ANTY nie da skilla jednak przy atakach przydała by się wieksza wiedza jak kupno anty czy wpisanie karty kredytowej do przeglądarki

Gratki dla was panowie !

• Mnie ma boleć ? Robisz z siebie pośmiewisko . Widziałem wiele oskarżeń , a najczęściej są one od kogoś kogo dupa boli , że wydał xxxx zł a dalej jest na drugim planie . Nie dość , że wydałeś ile wydałeś to jeszcze kompletnie nic nie pokazałeś . Blues jest pusherem ? A Ty kim jesteś ? pushujesz się u Szwabów i czujesz się w ten sposób lepszy ? Dlatego właśnie jesteś hipokryta . Sam kupujesz , sam zbudowałeś konto tylko na złotówkach , a patrzysz na innych . Nie widzę różnicy budowy konta z paczek , pushow czy kupionej surki od sąsiada. W każdym z tych przypadków jeden wydaje , drugi zarabia . Oczywiście krystaliczny Stachu zaraz zaprzeczy... Nie zapomnij dodać , że te ST też jest kupione . Agresor wystawił bluesa , stąd też te RW ... Hipokryto ...

• boli? Dobrze, ma boleć. Hipokryzja? Mówię o pushu, nie paczkach. Erneścik co unierwsum skupuje konta i się nimi pushuje, tak jak wczoraj „Oddamm” także tak, jest to póki co największe st, nie myląc z największym pushem, ;) jedyne co możecie to popukać w szybkę ze środka moich recków jotwu81  MamDres który raz was pakuje, 5? 6?

Nie przypominam sobie żebyś mnie spakował, nie znam twoich innych nicków,

• Mnie ma boleć ? Robisz z siebie pośmiewisko . Widziałem wiele oskarżeń , a najczęściej są one od kogoś kogo dupa boli , że wydał xxxx zł a dalej jest na drugim planie . Nie dość , że wydałeś ile wydałeś to jeszcze kompletnie nic nie pokazałeś . Blues jest pusherem ? A Ty kim jesteś ? pushujesz się u Szwabów i czujesz się w ten sposób lepszy ? Dlatego właśnie jesteś hipokryta . Sam kupujesz , sam zbudowałeś konto tylko na złotówkach , a patrzysz na innych . Nie widzę różnicy budowy konta z paczek , pushow czy kupionej surki od sąsiada. W każdym z tych przypadków jeden wydaje , drugi zarabia . Oczywiście krystaliczny Stachu zaraz zaprzeczy... Nie zapomnij dodać , że te ST też jest kupione . Agresor wystawił bluesa , stąd też te RW ... Hipokryto ...

"Nie zapomnij dodać , że te ST też jest kupione" - masz na to jakieś dowody ? Bo jednak trochę przesadzasz w tym momencie, kierując takie oskarżenia. Zastanów się co piszesz.

"Agresor wystawił bluesa" - kolejna ciekawa teoria... może sojusznik w starciu się wypowie na ten temat ? Jeśli rzeczywiście to prawda - lekcja na przyszłość by uważać z kim się lat i z kim się tańczy.

• Kierując takie oskarżenia ? Autor tematu kieruje jeszcze większe i nikomu się nie tłumaczy , więc dlaczego ja mam to robić ?

Skoro nie masz zielonego pojęcia o tym RW to nie pisz mi że przesadzam . Autor nie dość , że nie opisał jak doszło do starcia ( czytelnicy wnioskują , że nie potrafili nawet opóźnić ) to jeszcze oczernia publicznie drugą stronę i jakoś on dowodów nie potrzebuje . W dodatku nawet nie wie z kim rozmawia , a pytając czy mnie zezlomowal 5-6 razy , widać że pozjadal wszystkie rozumy ;) kończę już dyskusje bo ten push nie jest tego warty xD

• Czemu ? Bo to mówi samo za Ciebie. Jak chcesz to oblewajcie się kwasem i plujcie na siebie jadem, ale trochę kultury i rozsądku. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze.
    A musze mieć pojęcie o RW ? Chyba sobie żartujesz ? To po co jest ten wątek i po co te posty... wyjaśnisz mi, skoro Ty wiesz najlepiej ? Z chęcią wysłucham. Autor nie ma obowiązku pisać jak doszło do starcia - to jego wolna wola, pierwszy raz tutaj jesteś? Sam się w tym momencie ośmieszasz... :lool:

Dlatego jeśli wiesz lepiej i chcesz uchronić honor kolegi to wypowiedz się za niego, jeśli on sam nie ma odwagi się wypowiedzieć. Więc, czytelnicy postu wnioskują na podstawie tego co tu przeczytają, a jak ktoś wie lepiej to śmiało!

Masz rację, zakończmy tę dyskusję, bo ona raczej nie prowadzi do niczego, tym bardziej do konstruktywnej wypowiedzi i rozmowy.

• Kierując takie oskarżenia ? Autor tematu kieruje jeszcze większe i nikomu się nie tłumaczy , więc dlaczego ja mam to robić ?

Skoro nie masz zielonego pojęcia o tym RW to nie pisz mi że przesadzam . Autor nie dość , że nie opisał jak doszło do starcia ( czytelnicy wnioskują , że nie potrafili nawet opóźnić ) to jeszcze oczernia publicznie drugą stronę i jakoś on dowodów nie potrzebuje . W dodatku nawet nie wie z kim rozmawia , a pytając czy mnie zezlomowal 5-6 razy , widać że pozjadal wszystkie rozumy ;) kończę już dyskusje bo ten push nie jest tego warty xD

będzie mnie umoralnial największy lamus ogame.pl ^^ jak nie wiesz na czym polega spadak to wedle nazwy, spadaj, łagodnie mówiąc :) wszyscy będziecie pukać w szybkę, jesteście tylko metalem i krysztale, bez mózgów

Bez odbioru

• będzie mnie umoralnial największy lamus ogame.pl ^^ jak nie wiesz na czym polega spadak to wedle nazwy, spadaj, łagodnie mówiąc :) wszyscy będziecie pukać w szybkę, jesteście tylko metalem i krysztale, bez mózgów

Bez odbioru

Masz na mysli zlapanie floty na zniszczonego moona? W ST widac szybka flote wiec moze napisz cos wiecej o kulisach tego rw...

• tak sobie mysle , a zajrze na inne uni , i wszedzie to samo , chopaki robią fajną akcję na którą trzeba dobrze sie skoordynować i zgrać a reszta widzi jakiś inny bubel , a więdz GRATULACJE fajna robota, już "spadak " stał się bardzo popularny .

• Widzę dymy na najnowszym uni, szkoda że nie zaczalem ;D

dymy robią tylko osoby nawet nie grający na uni albo nie potrafiące czytać ze zrozumieniem :) naprawdę ludzie, ręce opadają jak się was czyta. Każdy grający na uni wie ze OPM i obecny Oddamm wymieniali się próbami moonowymi, a później sami próbowali robić mnie na spadaka, najpierw sojusznik klepnął moona 5.7k, a oddam wysłał gsy na 80% z trzech us dalej ;) uważny obserwator widzi wszystko. Robicie gownoburze bo was boli, wasz pan i władca blues grozi i lata po satelitach bo tylko tyle potrafi, a kiedy ktoś ściąga wam moony, klepie satelity i po prostu was młuci to nagle wielki płacz XD Nie wiem ile wy lat macie ludzie, ale śmieszą mnie takie typki jak MamDres dla którego wystawianie kogoś w locie to chleb powszedni, a próbuje kogokolwiek umoralniac i wyciągać wnioski na podstawie braku opisu nawet nie grając na uni. Kto gra, ten wie i widzi, no chyba ze po prostu ładuje hajs aby podreperować swoje ego i latać w satelity i między odświeżenia, a jak ktoś się pilnuje i swieci cały czas (zaskoczę was lamusy, można generować sobie aktywności) to zaraz wyzywanie od boterów. Wasz ernescik odkąd rozpoczął swoją przygodę pushuje się kontami kupionymi z Allegro, gracza Oddamm walił na dwa razy bo nawet nie potrafi odpowiedniej floty przeklinać, a konto ktore zostało zestrzelone nawet się nie zalogowało do dziś xD wnioski nasuwają się same, znany pusher wali konto o nicku oddammm wystawione na allegro, a wy mu przyklaskujecie i gratulujecie. A kiedy pada jak dziecko wielki skowyt bo nie ma opisu. Ta gra zeszła na psy jak patrzę na to co robicie i wypisujecie