#82 Kobra [MMA] vs. iroBOOT [DnW] ~ 225 307.23%

• Gra obrońcy UFSem nie pozwalała na jakiekolwiek manewry.

Więc nie pozostało nic innego jak wbić się w US wypatrzeć chwilę, przeklikać TP, wystartować i liczyć że te 9min wystarczy ?(

I wystarczyło - obrońca odświeżył chwilę później ale stosunkowo szybko zmienił barwy na niebieskie :) Życzę SzO! :saint:

Z pozdrowieniami dla sojuszników oraz znajomych :)

Kobra [MMA] vs. iroBOOT [DnW] ~ 225 307.23%

Dnia 10-07-2022 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kobra [MMA]

Okręt wojenny 50.000

Pancernik 610.000

Reaper 167.000

Obrońca iroBOOT [DnW]

Mały transporter 144.436

Duży transporter 199.109

Lekki myśliwiec 325.419

Ciężki myśliwiec 42.556

Krążownik 32.432

Okręt wojenny 57.744

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 202.520

Sonda szpiegowska 314.718

Bombowiec 11.055

Niszczyciel 6.340

Gwiazda Śmierci 220

Pancernik 170.009

Reaper 5.626

Pathfinder 25.498

Po bitwie...

Agresor Kobra [MMA]

Okręt wojenny 46.734 ( -3.266 )

Pancernik 584.892 ( -25.108 )

Reaper 163.960 ( -3.040 )

Obrońca iroBOOT [DnW]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

296.782.500 Metalu, 296.782.500 Kryształu i 296.782.501 Deuteru

874.385.043 Metalu, 442.660.253 Kryształu i 223.277.456 Deuteru

437.192.521 Metalu, 221.330.127 Kryształu i 111.638.728 Deuteru

218.596.261 Metalu, 110.665.063 Kryształu i 55.819.364 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.816.540.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 33.188.387.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 12.036.485.365 metalu i 10.494.237.836 kryształu.

Agresor przejął łącznie 3.585.912.317 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.532.853.035 Metalu i 1.336.446.964 Kryształu

7.800.000.000 Metalu i 7.800.000.000 Kryształu

4.236.485.365 Metalu i 2.694.237.836 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

13.569.338.400 Metalu i 11.830.684.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 14.237.684.725

Kryształ: 11.681.612.743

Deuter: 250.098.049

agresor zyskał łącznie 26.169.395.517 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -17.630.019.325

Kryształ: -14.639.283.943

Deuter: -4.504.996.049

obrońca stracił łącznie 36.774.299.317 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Hahahahahahahaha, Kobra mialbys szacunku dla samego siebie, ale to w jaki sposob tego dokonales pozostawia juz wiele do zyczenia hahahaha. Dziwnym trafem lotke zwolniles sobie jeszcze w czasie kiedy obronca byl na urlopie. Za 100 zl Ci sie oplacalo taki zysk zrobic. To, ze to konto szlo do Ciebie wiedzielismy juz w dniu zakupu, bo doskonale wiedzielismy kto je kupuje i jakie ma koneksje z Toba. Obronca nawet zostal informowany, ze buduje konto pod pushowanie Ciebie, Malysz pod jednym z ST wstawil komentarz, ze ciekawe kiedy jego konto padnie i padlo, pieknie, gratulacje. Hahahaha, grajcie dalej ze swoimi push kontami, ktore trzaskacie regularnie.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Hahahahahahahaha, Kobra mialbys szacunku dla samego siebie, ale to w jaki sposob tego dokonales pozostawia juz wiele do zyczenia hahahaha. Dziwnym trafem lotke zwolniles sobie jeszcze w czasie kiedy obronca byl na urlopie. Za 100 zl Ci sie oplacalo taki zysk zrobic. To, ze to konto szlo do Ciebie wiedzielismy juz w dniu zakupu, bo doskonale wiedzielismy kto je kupuje i jakie ma koneksje z Toba. Obronca nawet zostal informowany, ze buduje konto pod pushowanie Ciebie, Malysz pod jednym z ST wstawil komentarz, ze ciekawe kiedy jego konto padnie i padlo, pieknie, gratulacje. Hahahaha, grajcie dalej ze swoimi push kontami, ktore trzaskacie regularnie.

Pokaż mi 1 konto którym się spushowałem, dosłownie chociażby 1 szt surki

Graty Kobra!

Taaaa wy wiecie wszystko najlepiej :)

Skąd możesz wiedzieć że lotka powstała jeszcze przed zdjęciem urlopu skoro siedzisz na urlopie? Masz inne konta? powiem jedno jesteś w błędzie a to są pomówienia :)

Jak waliłeś w swojego sojusznika P23 to wszystko było OK. Spoko - ale wstrzymałem się od komentarza. Teraz Ty mi o szacunku piszesz? Zastanów się - ostatnio taki ostrożny byłeś w osądzaniu innych a teraz co?

Nie wiem komu co z Małyszem i po ile sprzedaliście - nie obchodzi mnie to. I myślcie sobie co tam chcecie :) I barrdzooo dobrze - trzeba było nie sprzedawać i nie oddawać noobom a teraz nie płakać.

• Bocieek do Ciebie to nie bylo, tyczylo sie to Kobry i jego kompanow.

Kobra myslisz ze nie mialem dostawcow dexu ktorzy mogli mnie poinformowac o tym co sie dzieje? Musze to ja miec swoje drugie konto? Nie mierz wszystkich swoja miara.

Jak ja konczylem gre na Victorze to P23 jeszvze nie bylo w sojuszu. Hahaha co za cyrk. A reszte juz zostawie dla siebie. To ze konto szlo dla Ciebie wiedzielismy na drugi dzien od zakupu.

Tyle ode mnie, ja juz tu nie wroce. Pozdrawiam Was.

Bocieek w porzadku chlop byles, dzieki za wspolna gre i kilka wiadomosci.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Pokaż mi 1 konto którym się spushowałem, dosłownie chociażby 1 szt surki

Graty Kobra!

A Ciebie kto pytał ? :trollface::trollface:

Hahaha uderz w stół a nożyce się odezwa, kazdy kto Cię zna bocieek chociaż trochę wie,że jesteś puszer, co tu ukrywać :trollface:

Graty Kobra mordo, nie słuchaj szczekania piesków, niech karawana ciśnie dalej .:6stars:

• Jestem jestem - smakowici i tłuści byliście na x5 :evil::evil:

• Balboa Nie wiem po cholerę te żale, pomówienia i płacze. To że Małysz sprzedaje konto to wiedziało pół uni bo powysyłał PW do wielu osób. Teraz płacz że wtopione. Trzeba było konto zostawić sojusznikom / rozbić / skasować a nie sprzedawać obcym ludziom. Sam kupiłeś konto. To słabo coś cie doinformowali ci dostawcy dexu. A z resztą myślcie sobie co chcecie i tak już wszystko wiedzieliście i wiecie :) Strzał piękny a ja jestem zarobiony - trafiło w odpowiednie ręce i w cale nie musiałem nic płacić (no może poza inwestycją w ośmiornice do TP) :*

• @kobra Kupic konto i sie nim spushowac jest slabe ale wytlumacz mi jak niedowartosciowanym trzeba byc zeby sie tym chwalic w ST... to jest w ch... slabe

I nie boli mnie ze to konto dostalo zloma bo to bylo pewne ze ktos je kupil na push, chce pokazac z jak zalosnymi osobami macie do czynienia. Ofiary zyciowe ktore odreagowuja Swoje porazki zyciowe w ogame.

Milego pushowania na umierajacej grze

• Malysz210 nie wytłumaczę bo nie wiem :)

Porażek życiowych nie mam :*

Pushować się nie pushowałem - każde moje starcie można znaleźć na tym forum. Nic nigdy nie miałem ani nic do ukrycia ani nic nikomu nie musiałem udowadniać ;)

Yo

• Bocieek do Ciebie to nie bylo, tyczylo sie to Kobry i jego kompanow.

Kobra myslisz ze nie mialem dostawcow dexu ktorzy mogli mnie poinformowac o tym co sie dzieje? Musze to ja miec swoje drugie konto? Nie mierz wszystkich swoja miara.

Jak ja konczylem gre na Victorze to P23 jeszvze nie bylo w sojuszu. Hahaha co za cyrk. A reszte juz zostawie dla siebie. To ze konto szlo dla Ciebie wiedzielismy na drugi dzien od zakupu.

Tyle ode mnie, ja juz tu nie wroce. Pozdrawiam Was.

Bocieek w porzadku chlop byles, dzieki za wspolna gre i kilka wiadomosci.

A co masz coś może do mnie? Może jeszcze powiesz, że recki też mi wystawiłeś ? :D

• @kobra Kupic konto i sie nim spushowac jest slabe ale wytlumacz mi jak niedowartosciowanym trzeba byc zeby sie tym chwalic w ST... to jest w ch... slabe

I nie boli mnie ze to konto dostalo zloma bo to bylo pewne ze ktos je kupil na push, chce pokazac z jak zalosnymi osobami macie do czynienia. Ofiary zyciowe ktore odreagowuja Swoje porazki zyciowe w ogame.

Milego pushowania na umierajacej grze

Kim Ty jesteś chłopcze i gdzie byłeś jak nie było paczek,eksp, dopalaczy i $$$ żeby cokolwiek komentować załosny Krysztale...

• O tym, ze mi recki trzasnales dowiedzialem sie dlugo po tym jak wlaczylem urlop, jak ktos mi napisla dlaczego tyle punktow mi ucieklo. Niech to bedzie maly argument na to jaki mialem okres ciezki, a to ze urlopu nie zapialem wczesniej to tylko moj blad. Nawet nie mialem czasu cofnac reckow z planety na moona. Zycie prawda.

Ta niedorajda co stracila flote potem plakala o jakiejs synchronizacji reckow, a finalnie od tamtej pory nie gra to w ogole nie powinna sie wypowiadac.

Widzisz Kobra, zycie bywa przewrotne, wy wczesniej wiedzieliscie wszystko najlepiej, a teraz sytuacja sie odwraca. Hipokryzja troszke, co? Snuc teorie spiskowe i na podstawie domyslow stawiac hipotezy, a potem samemu sie czepiac o to samo w druga strone.

No coz panowie, mnie juz w reckach swoich nie zobaczycie, moze ktokolwiek jest chetny na pogranie na mym koncie?

• Ja mogę wziąc te twoje konto..mam odpowiednie referencje juz raz wyleczyłem Kobre na tucanie złomujac go całego:* sprzedał konto i przylazł tutaj puszer jeden :D

tu masz linka do mojego złoma TOP 1 solo drRzeznikNiszczyciel [MiT] vs. dr Kobra [PSZ] ~ 909708.1%

• Ale ja nigdy z tobą ani przeciwko nie grałem, Ty mnie z kimś mylisz.

Tym bardziej na X5 :trollface:

Na Dorado dostałem kiedyś konto po Tobie i prowadziłem Gsowke.

:trollface::trollface:

Pamiętam, że zawsze mocno trzymałeś się Adasiowych spodni ^^

• aż parsknąłem śmiechem :) masz referencje do wydymania własnych sojuszników i znajomych :) nawet po starciu nick zmieniłeś i Zgonowi kazałeś wstawić starcie że niby to nie ty;) niestety ale każdy kto cokolwiek orientuje się w świecie ogame wie jak to wyglądało ;) i co jak co to ale od pusherów to mnie sprzedawczyku nie wyzywaj.