Krwawe Gody?
Gra o Tron
-
- Rozrywka i Hobby
- Quiz
- Ruda
-
-
Dokładnie, twoja kolej
-
To teraz poproszę o 3 herby z roślinami lub ich częściami.
-
Tyrell - róża
Blackwood - w herbie jest roślina - czardzrzewo - ale i zwierzęta
Selmy - pszenica
Pzdr
-
-
Kto za jego życia pokonał w walce Jamiego Lannistera ?
Pzdr
-
W pojedynku choćby Brienne z Tarthu, w turnieju Jorah Mormont i Loras Tyrell, w bitwie Robb Stark (nie jest dokładnie podane, kto go pojmał).
-
-
A kto pokonał książkowego Barristana Selmy'ego?
-
Czyżby chodziło o Duncana Targeryana ??
Pzdr
-
Hmm... nie, nie o niego chodzi, chociaż w sumie nie wskazałem, że chodzi o samą PLiO. Jeśli masz to potwierdzone w jakichś książkach spoza PLiO, to zadawaj.
-
Hm... książek niestety nie czytałem (jak się pożegnam z ogame to zacznę ) znalazłem to tutaj https://gameofthrones.fandom.c…_Selmy_(ksi%C4%85%C5%BCki) więc nie wiem jak jest. buleon zweryfikuj i wtedy zdecyduj
Pzdr
-
No ok, zadawaj. Również w PLiO była osoba, która go pokonała, zresztą przynajmniej kilka razy ktoś go musiał pokonać
-
No ok, zadawaj. Również w PLiO była osoba, która go pokonała, zresztą przynajmniej kilka razy ktoś go musiał pokonać
Jak większość postaci tam. buleon oddaję Tobie zadawanie pytań za mnie - jeśli można Wolę szukać odpowiedzi na pytania (bardziej wtedy wchodzę w szczegóły) niż sam je zadawać
Pzdr
-
Nie można. Też wolę odpowiadać
Poza tym nie było "Pzdr", to czuję się niepzdrwiony
EDIT:
Tutaj ładnie wyłuszczone jest, dlaczego pytania zadajemy naprzemiennie:
-
Nie można. Też wolę odpowiadać
Poza tym nie było "Pzdr", to czuję się niepzdrwiony
EDIT:
Tutaj ładnie wyłuszczone jest, dlaczego pytania zadajemy naprzemiennie:
Eh... myślami gdzie indziej jestem.
Skoro muszę - jaką wiadomość przyniosły kruki Lady Stark w pierwszym odcinku serialu? Wymień minimum dwie.
Pzdr
-
Wiadomość o śmierci Jona Arryna i przyjeździe króla Roberta do Winterfell oraz wiadomość od Lysy Arryn, że do śmierci jej męża przyczynił się ród z Casterly Rock? Chociaż ta druga wiadomość była chyba podana przez sługę, ale mogę mylić książkę i serial.
-
-
Proszę wymienić trzech bohaterów walczących innym rodzajem broni niż miecz.
-
Hmm... nie spodziewałem się, że to pytanie sprawi problem
Jeden walczył np. włócznią, jeden młotem, mieliśmy też łuczniczkę, łucznika, kusznika (hehe), byli walczący arakhami i wielu innych