Beleth [InnDem] & xin [InnDem] & Tyski [InnDem] & Frank Black [InnDem] & kikijiki [InnDem] vs. Szymon [FedGal] ~ 11.585.052,68 %

• Z tego co zrozumiałem z wcześniejszych postów to nasz bohater latał GSami w jednym slocie , dostał kontrę jego 10k GS i by agresorzy nie polowali na resztę jego floty postanowił by zezłomowali go kompletnie na większe PZ . Reszta jest już w głowie Szymka ale jak sam możesz się dowiedzieć z wcześniejszych jego wypowiedzi jest tam niezły bałagan i możliwe że sam nie wie co się stało .

Masz 2 moony, latasz z jednego na drugi w połowie FSA robisz cofkę floty, moony znikają, flota ląduje na planecie i jedyna możliwość to wyłapanie floty lecącej na moona przed cofką na moona początkowego, wtedy bez dwóch moonów flota leci na kordy planety na której znajdował się moon docelowy i z racji, że została wysłana z moona, który został zniszczony i nie zdążyła zawrócić i leci na moona, który również został zniszczony to trafia na planetę gdzie był moon docelowy ale staje się widoczna na falandze, dobrze tołkuje?

• Z tego co zrozumiałem z wcześniejszych postów to nasz bohater latał GSami w jednym slocie , dostał kontrę jego 10k GS i by agresorzy nie polowali na resztę jego floty postanowił by zezłomowali go kompletnie na większe PZ . Reszta jest już w głowie Szymka ale jak sam możesz się dowiedzieć z wcześniejszych jego wypowiedzi jest tam niezły bałagan i możliwe że sam nie wie co się stało .

Masz 2 moony, latasz z jednego na drugi w połowie FSA robisz cofkę floty, moony znikają, flota ląduje na planecie i jedyna możliwość to wyłapanie floty lecącej na moona przed cofką na moona początkowego, wtedy bez dwóch moonów flota leci na kordy planety na której znajdował się moon docelowy i z racji, że została wysłana z moona, który został zniszczony i nie zdążyła zawrócić i leci na moona, który również został zniszczony to trafia na planetę gdzie był moon docelowy ale staje się widoczna na falandze, dobrze tołkuje?

Dobrze. Ale farming stadkiem GS w ilosci 10k to nie fs :)

• Dzięki za te nic nie wnoszące uwagi i brak odpowiedzi na moje pytania xD

Podsumowalem Twoja tworczosc na forum

Byłeś atakującym, że się wypowiadasz?

Nie bylem ale pytasz o banalne sprawy, ktore ogarnie kazdy doswiadczony gracz

Nie pytałem się o to jak policzyć bo wiem jak to policzyć ale nie chce mi się tego robić dlatego pytam atakujących

Wyreczylem Cie z jedna tylko flota. Postawic tyle floty to jest duzo wiekszy koszt niz potrzebna wacha do lotu. Mozesz sobie zmienic odleglosc do celu i predkosc uni a takze spalanie floty wiec poswiec 2 minuty na obliczenia zanim zaczniesz dziwne rzeczy pisac. https://imgur.com/JHzVC9F

Ja nie gram flotą, eko jestem bo flota to głupota ;)

Skoro sie nie naumiales grac flota to jedynie kilof Ci zostal :)

• Z tej str Smigol:D

Graty Frank :brawo::graty::goodjob:

Tylko tobie tutaj mozna poratulowac :6stars: Tylko jako jedyny masz statki zbudowane z wlasne pracy a nie z wlasnych pieniedzy:lool:

Szymonku dokopsuj sie bardziej ale i tak jestes slabiak:szo: