Display MoreErza_t Specter tu bardziej chodzi o cudowny zbieg okoliczności niż o jakiekolwiek przytyki personalne.
Miałem też obiekcje do innych starć jak topowe starcia Willego które też wyglądały na push, w tym to na Erza_t
Zgłosiłem też moje ST na waszym multi (Kret) bo też jakby patrzeć z zewnątrz wyglądało na push.
Co do paczek to nie szanuje tej mechaniki, ale nie moja sprawa jak wydajecie kieszonkowe. Trzeba mieć spore problemy by wydawać hajs na przewagę w grze internetowej
Choć też można powiedzieć, że jestem hipokrytą bo mam sloty exp/floty + sztab, ale np astro i innych badań nie skracam za anty
Chyba jakoś sobie radzę bez takich wspomagaczy
Człowieku, Kret grał już na Xuange zanim ja zacząłem ![]()
Ty sobie radzisz bez wspomagaczy
Hahahahahaha
Dlatego skanujesz/skanujecie od miesiąca od północy do 6 rano 5 galaktyk
?
I czemu Ty coś mi tu piszesz o paczkach jak ja w życiu paczki nie kupiłem ![]()
A badania skracam z anty którą zbiorę na ekspach i jeszcze mi zostaję to nie wiem według Ciebie lepiej jest czekać pół roku rozumiem ![]()
Podlizujesz się WONDER i teraz piszesz że trzeba mieć spore problemy żeby wydawać hajs na przewagę w grze internetowej
? Wybacz ale do mnie to się nie odnosi, każdego sprawa na co wydaje swój hajs haha
Za każdym razem jak coś napiszesz to w jakiś sposób sobie zaprzeczasz i smutne są te Twoje wylewy, tym bardziej że jesteś chyba największym oszustem na serwerze i każdy to widzi jak tylko wejdzie w jakiekolwiek Twój układ... Jesteś tak odklejony że nawet Gandalf by Ci nie pomógł...