Posts by mcgiwer

W związku z tym że to zapewne błąd ludzki, umieściłem ten post tu ;)

Opis:

W wynniku czynników niezależnych ode mnie, zostałem zmuszony do wzięcia dłuższego niż planowałem "urlopu" od gry. Wczoraj, podczas próby uruchomienia gry, zamiast zwyczajowego interfejsu zobaczyłem, że z (niewiadomych dla mnie przyczyn) moje konto zostało zablokowane do roku 2038 =O pomimo że nigdy nie złamałem żadnego punktu ani OWU ani zasad gry.

Podczas próby połączenia z IRC-em (link w poście "zasady gry"), pojawia się strona z błędem o treści:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.onlinegamesnet.net. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

Please contact the website owners to inform them of this problem.

Czy mógł by ktoś to naprawić ?

Moim pomysłem jest sprawienie żeby zmodyfikować tak grę, aby niezależnie od języka kraju w którym się jest, można było grać na dowolnym "serwerze", a zespół gry mógł dowolnie przenosić graczy pomiędzy serwerami. Jedyną różnicą jaka by była (zależna od kraju i używanego języka), był by język interfejsu. Ułatwiło by to znacznie pracę obsłudze gry oraz uatrakcyjniło by przynajmniej rozgrywkę