Posts by ZAKI

Kris Gratuluje kolejnej wygranej to po pierwsze.

Po drugie właśnie pokazałeś klasę typowego Flociarza , nie trzeba niszczyć moonów resetować komuś obrony tylko dlatego ze masz Wielka flotę wystarczy być cierpliwym i trafić na powrocie.

A dla obrońcy również graty bo sie chłopak nie poddaje i zabawa jest dalej i tak trzymać.

po prostu Szymon mysle że mnie zle zrozumiales.

Nie wiem czemu napisales ze przemawia przeze mnie zawiść bo ja do nikogo nie czuyje ani zalu ani zlosci do nikogo bo ta gra polega tak jak napisales ze dziala to w dwie strony jeden zarabia drugi traci taka jest polityka gry badz jak kto gra flota badz eko.

Moze napisze troche inaczej zebys zrozumial dokladnie o co mi chodzi.

A chodzi mi o to ze nie czujesz zadnej adrenaliny ze mozesz stracic flota badz ktos Cie zaatakuje itd , chodzilo mi o stresik troszke adrenaliny z tym zwiazane tak jak to bylo na poczatku gry, a zebys to poczul musial by poleciec na Ciebie rowiez z dużą flota ktos taki jak @Majsu badz Incepcja @Frank Blank.

Ale zapewne macie jakies uklady nie wnikam w to nie moja broszka.

Czy kupujesz paczki bo Cie na to stac to dobrze twoje pieniadze twoj sposob gry itd.

Napisalem ze top 1-10 zeby zrobic taka unie poniewaz wtedy kazdy musialby sie pilnowac tak jak sie to robilo na poczatku gry.

Chodzi o wyrownanie szans nic wiecej.

Mysle ze w tym momencie rozumiesz o co chodzi.

Nie mam wogole zawisci nikogo tu nie obrazam kazdy robi co moze :D

pozdrawiam

Frank_Black ja wiem ze większość graczy ma radość z samej gry bo tak jak napisałeś gdyby Cię nie cieszyła to byś nie grał.

Ale mi chodzi o to ze macie tak dużo PKT we flocie eko i innych ze i tak nikt Was nie dogoni.

Bardziej mi chodziło o to ze skoro jesteście topowymi flociarzami to po prostu marnujecie swoje flotę na tej unii.

Gdybym miał taka Flotę jak Wy prosiłabym aby mnie przejeść na inna unie bo w tej uni już wszystko zrobiłem (osiągnąłem) co chce.

A na nowej uni gdzie gracze maja chociaż podobne floty eko to tam cieszyłbym się ze znowu jest adrenalina i zabawa.

Ale to moje zdanie.

Chodzi mi o to czy już tego nie chcesz/chcecie poczuć tej radości ?

poza tym gdybym był tak silny to zdobywałbym uniwersum za uniwersum ale to moja wyimaginowana mysl.

Pozdrawiam i fajnie ze odpisales

Ruda wg mnie to najpierw trzeba by było dać od Top 1 do Top 10 na inne universum takie aby było wyrównane z topowymi graczami.

My gracze na Qwasar nawet gdybyśmy się wszyscy zebrali i zaatakowali kogoś z top od 1-10 to żadnej szkody im nie zrobimy.

A przecież nie o to w tym chodzi ?

Bardziej to pytanie dałbym do @Majsu , Incepcja Frank_Black i reszta z LBK plus po prostu Szymon czy taka gra Was w ogóle cieszy ???

Żadnej adrenaliny z gry nawet jeśli kogoś ubijecie to są to śmieszne kwoty w surowcach.

Czy nie warto byłoby poprosić o zmianę unii i cieszyć się na nowa to gra ?

Wg. mnie to bardzo dobrze zrobili :D

Dlaczego ?

A to dlatego ze większości pusherow będzie miało mniej surowców to po pierwsze.

po 2 zobaczcie ile multikont weszło jakimś cudem na urlop , magia normalnie ?szok i nie dowierzanie.=O

po 3 napisaliście ze społeczność pada ze nikt nie będzie chciał się wymieniać ? a skąd to w ogóle wytrzasnęliście.?

Osoba z mniejsza ilością pkt tym bardziej będzie pisała żeby się wymienić bo w końcu dostanie tyle surowców ile powinna dostać a pusher nie i to was boli oszuści.

Kolejnym bardzo dobrym przykładem jest to ile było wymian z własnymi multikontami co ?

A teraz multikonta oszustów maja 3 wyjścia.

Pierwszym z nich jest urlop bo nie opłaca się prowadzić bo nie zarobią na tym oprócz tego ze potrzebują na szybko się wymienić jakiś małe ilości które brakują.

po drugie albo będzie zezłomowane ze niby ktoś nie odebrał FSa.

no i po 3 podstawka z multikont tak żeby surowce były po prostu zabrane z moonow.

Dziwi mnie tylko jedna rzecz dlaczego Administratorzy nie sprawdzają kont które przez tygodnie bądź miesiące w ogóle nie rosną w pkt ??? osoba która gra chyba po to je rozwija czyż nie ??? a multi jak multi ile to teraz przewaznie jest 35 meta 35 krycha i 30 do 33 dex ?

Ewidentnie takie konta sprawdzać kto je notorycznie atakuje kto sie z nimi wymieniał itd.

i najważniejsza czynność dlaczego Administratorzy nie sprawdzają (uczciwi administratorzy takim którym zależy na graczach a nie na kolegach) dlaczego tych kont z TOP 1 do 10 c nie sprawdzacie im logow kiedy sie loguja z kim sie wymieniaja itp wtedy od razu bedzie widac kto oszukuje.

pozdro i dobrze Wam tak oszusci ze przycieli wam skrzydelka, chociaz tyle.

A jak ktoś będzie chciał handlować to i tak będzie.

Dzieki @ RUDA I reszta.

Pozdrawiam

Witam jest mozliwosc aby zwiekszyc na UNI ZENITH % w niszczeniu flot z 50 na 70 ?

Zwiekszylo by to zabawe w grze :D