Posts by AgeR

Zgłaszam błąd. Budowanie akceleratora metamorfozy nie przynosi żadnych korzyści/zmian. Liczba mieszkań nie zwiększa się. Wcześniej nie miałem z tym problemów. Testowałem na 4 różnych planetach.

Planety są na innych pozycjach, ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie?

Ok wybudowalem 2 kolejne poziomy Akceleratora metamorfozy i nie widzę żadnej zmiany na planecie. Liczba mieszkań pozostaje bez zmian, więc wg mnie jest to ewidentny błąd w grze.

Ruda mogę zgłosić błąd tutaj, czy zakładać nowy temat?

Dalsza faza testów. Wybudowałem kolejne poziomy Akceleratorów metamorfozy na 3 innych planetach, nic to nie zmieniło w liczbie mieszkań (nasycenie żywności znacznie przekracza ilość mieszkań na każdej z planet, więc ilość żywności nie jest w tym przypadku problemem). Uprzedzając pytania, na każdej planecie są Kaeleshowie i każda planeta jest na innej pozycji ;). Także obecnie budowanie tego budynku - Akcelerator metamorfozy, który pomagał mi wcześniej, nie ma najmniejszego sensu, wydałem niepotrzebnie surowce na dodatkowe poziomy, których de facto już nie potrzebuję.

Czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć, dlaczego na dwóch różnych planetach z tymi samymi poziomami budynków form życia, mam różne wartości populacji? Dodam, że na obu planetach sa te same formy życia, a na jednej z nich jest nadprodukcja żywności. Pytanie w jaki sposób, skoro levele budynków na obu planetach są identyczne :/

Wybudowałem kolejny poziom Akceleratora Metamorfozy i maksymalny poziom mieszkańców nie zwiększył się. Błąd w grze?