Jak juz wspomnialem wczesniej, kolega rowniez dostal bana za free. Teraz rozwine dlaczego
Otoz. Gral w podobny sposob co ja, z tym ze ja bana nigdy nie dostalem za to
Ustawial sobie budzik reguralnie co 2h aby wyslac ekspedycje i to nie tylko za dnia ale i w nocy i tak codziennie, a oni to potraktowali jako uzywanie bota czyli nielegalne oprogramowanie
Moze robiles podobnie
BREDNIE sam jak gralem pol roku tak robilem dzien w dzien i nie bylo bana kolega sie wybiela poprostu udaje ze nic nie mial a pewnie nastawil makro i bylo widac jak przy opoznionych ekpach i tak probuje je wyslac i to wylapal system
Grałem na Lacerta przez rok do fuzji(2023-2024), farmiłem sondami, kolega złomował mi flotę. Bana za push i multi nie było.
Po fuzji wróciłem do gry na Quantum farmiłem sondami w lipcu, ten sam kolega zezłomował mi flotę. Dostałem bana za push i multi pomimo cyt. „ich aktywność, zachowanie etc były przeze mnie sprawdzone w ciągu ostatniego miesiąca.” „Z logów gry i analizy kont wynika”
Nielegalnego oprogramowania nie stwierdzili, bo go nie używam.
Cały czas gram tak samo farmię sondami, kolega złomuje flotę. Parę godzin przed eventem astro dostaję bana za niedozwolone oprogramowanie cyt. „Wyniki, które osiągasz na koncie nie są możliwe do uzyskania przy grze człowieka.” Jednocześnie dostaję groźbę cyt. „Blokada jest tymczasowa, wiec zalecam usunięcie dodatku by uniknąć podobnych konsekwencji w przyszłości.”
Ponieważ nie mam czego odinstalować do gry nie mogę wrócić. Te bany to BREDNIE.