W końcu skaczący gnojek magnat dostał to na co zasłużył. Gratulacje starcia. Dobra robota, tak trzymać
Posts by Tofik
-
-
Kaps, to już na takie coś na rosie latają. Ja pitole - mnie to by się nawet nie chciało kliknąć skanowania , a co dopiero lot .
Ale macie tam desperatów
-
Wstawiam na prośbe Diabla co to bronił moona przed drugim kontem benia
I tak oto nadeszła noc , a wśród ciemności pojawił sie Wolf ze swoimi gęsiami i próba niszczenia moona a potem z panckami.Jakież musiało być jego zdziwienie kiedy dostał bęcki.
Diabeł lubi pospać , ale czego się nie robi żeby udupić drugie konto benia.
Benio sądzisz ,że nikt nie wie że to twoje multi ?
Jak widac szare komórki też masz za forsę bo z myśleniem cienko u ciebie.
On 03-05-2024 --:--:--, the following fleets met in battle:
Attacker Wolf [HDL]
Destroyer 10.793
Battlecruiser 202.810
Reaper 41.208
Pathfinder 150
Destroyed!
Recycler 7.830 ( -2.170 )
Espionage Probe 154 ( -112 )
Destroyer 10.793 ( -0 )
Battlecruiser 202.806 ( -4 )
Reaper 41.208 ( -0 )
Pathfinder 145 ( -5 )
At these space coordinates now float 2.147.801.277 metal, 2.852.495.776 crystal and 1.069.251.749 deuterium.
The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
The defender(s) captured the debris.
Summary of profit/losses:
Summary attackers(s)
Metal: -3.000.000.000
Crystal: -4.000.000.000
Deuterium: -1.500.000.000
The attacker(s) lost a total of 8.500.000.000 units.
Summary defender(s)
Metal: 2.125.839.277
Crystal: 2.839.026.776
Deuterium: 1.064.811.749
The defender(s) made a profit of 6.029.677.802 units.
-
Ładnie. Obrońca był mocny w pisaniu na czacie, a jak dostał złoma to już na urlopie, a nick zmieniony na ,,oddam". Gratulacje
Takie z niego wytrawny gracz jak i benio. Skakać po słabych i takich co nie maja szans nawet podskoczyć to umiał , a jak dostał wciery to odrazu na wolnym. Pewnie teraz obiera nową strategię
-
Magnat skakał , skakał i wyskakał swoja klęskę.
Gratulacje trafienia.
Ładnie to zrobiłeś.
-
Trafiłeś tylko dlatego ,że zapomniałem zawrócić flotę i stanęła w nocy.
-
Pozdro dla Marcinka, długo trwało wyjaśnianie sobie, kto komu dał cel, ja jemu, on mi
jakoś mocno dwuznacznie to brzmi, ale nie wnikam
przetapiaj na eko, bo chyba niezła tu pustynia
E tam, zaraz pustynia.Jest jeszcze kilu takich co maja pokitrane floty, ale albo sa na urlopie albo non stop online i ciężko się wbic
Dla kapsa to tylko kwestia czasu kiedy im się uda te pochowane zabawki namierzyc i trafic
-
Kaps, jeszcze raz gratuluje trafienia.
Jak zwykle zabrakło kilku minut żebyś nie zdążył, ale udało się.
Teraz chociaż nie muszę tak pilnować i fs-y będą tańsze
Trochę mi szkoda gąsek i panców, ale zrobię se nowe. Może beda lepiej latać haha
-
Idealny wlot Benio w reckach to cieszy pół uniwersum
Sądzę , że całe uni się cieszy- poza beniem ( choć kto wie ,może i jego to też cieszy )
-
Odgrażał się wszystkim co licytują , a tu sam dostał strzała nie wiadomo kiedy
Tak trzymać Panowie, bardzo ładna akcja. Aż miło popatrzeć na benia w reckach.
Teraz to ze złości zapewne będzie latał po wszystkich, bo nic poważniejszego mu nie wychodzi , i pewnie do tego jeszcze będzie używał swojego multi Dr.Zgon , bo sądzi że tu graja głupsi od niego i nikt o tym nie wie.
Oj benio, benio, czekamy na powtórkę z akcji- jak juz narobisz znów statków za anty hahaha
Jeszcze raz Panowie wielkie graty.
-
kapsmik i sandacz to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem
Po prostu tyłki wam ciśnie że to nie wy "Super gracze" waszym "Super sojuszem" go trafiliście!!!
Tutaj piszecie że: "Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej zjebanej gierki.", ale zanim daliście urlopy to lotki zostały kolo Dark´a postawione, jak takie sępy. Będziecie grac teraz urlopem i czekać aż wróci żeby mu dok skasować. Bo jak wytlumaczys inaczej te wasze lotki
Życzę wam powodzenia w realu i w GRZE!
Ty dzbanie 😂😂😂 Czekaliśmy aż wrocisz z fsa i zamulisz 😂😂 Ale taki promeloelo gracz jak Ty tego nie ogarnia. 😂😂
I tu właśnie pojawia się cała prawda o paczkomatach. Sądzą ,że jak mają grube portfele to mają dostęp do wszystkiego...
... wszystkiego poza rozumem. To jest dokładnie to co opisałeś wyżej, ale paczkomaty i tak nie zrozumieją więc chyba szkoda sobie strzępić jęzor ...
-
piękne starcia, kolosalne % - to wlaśnie nazywa się OGame
To się raczej nazywa cash game
-
Haha, Prawidłowo, jak się nie pilnuje to takie są efekty. Gratulacje łupu
-
Witajcie.
Czy jest możliwość zrobienia ankiety odnośnie zmiany szybkości na unii? Na atlasie były znacznie większe prędkości flot i gra była ciekawa, tu zostało to zmniejszone do 3 x i jest straszna lipa. Gra dla dziadków
Kto jest za zmianą szybkości do takich jakie miał serwer Atlas ręka do góry
-
To może jeszcze dałoby radę zwiększyć szybkość flot pokojowych do takiej jaka była na atlasie bo z tym 3x to porażka jakaś.
-
Ładnie siadło, gratulacje udanej obrony. Nie rozumiem tylko dlaczego atakujący użyli 2 gąsek, które są przecież bardzo wolne, a wszystko było widać na fali. Mogli później puścić atak bez gąsek i byłoby mniej czasu na podstawkę.
Tutaj masz odpowiedź na Twoje pytanie https://prnt.sc/zH-cThPPuaMk
Czyli wychodzi na to, że cr7 napisał chłopakom, że fs robiony pod nich i mogą go zezłomować- Ci myśleli, że trafiło się ślepej kurze ziarno, więc polecieli. Tyle tylko, że to był podstęp i czekał już na nich sandacz z podstawką.
No dokładnie, a lecieliśmy tylko dlatego że wysyłał nam pyskówki w wiadomościach.Nie potrafi trzymać języka za zębami więc miał dostać nauczkę. Widać z rozmowy , że to dzieciak nie potrafiący się dobrze wysłowić i skacze gdzie może. Do czasu.
-
Ładnie siadło, gratulacje udanej obrony. Nie rozumiem tylko dlaczego atakujący użyli 2 gąsek, które są przecież bardzo wolne, a wszystko było widać na fali. Mogli później puścić atak bez gąsek i byłoby mniej czasu na podstawkę.
Tutaj masz odpowiedź na Twoje pytanie https://prnt.sc/zH-cThPPuaMk
-
A wystawiaj se co chcesz. Wiedz jedno 2 się na mnie u wzięło ja mam 340k floty wy 3mln sam nic nie zrobię Cwaniaki z koza w nosie.
Potraficie tylko straszyć i moony ściągać . A le jak chciałem by któryś do mnie się odezwał to nie bo po co. Najlepiej gnębić...
Szkoda ze nie cała flota padła...
Nadal twierdzę , że nie dorosłeś do pewnych rzeczy i to że sandacz zrobił podstawkę cię uratowało, ale on ma taka ilość statków że nawet nie musi robić fs-a bo i tak nikt nie przyleci po to więc pilnuj dobrze floty, bo nie wiem czy kolejna okazja pomocy Ci się przytrafi.
-
byli kozaki .
i padli ..
graty ...
Może chcesz żeby wstawić screeny twoich wypocin słownych? zobaczymy czy topka będzie taka miła dla ciebie jak zobaczy Twoje pyskówki !
-
No to teraz te Wasze małe pałki... zrobią się jeszcze mniejsze z powodu wzrostu EGO