Posts by Tofik

Wstawiam na prośbe Diabla co to bronił moona przed drugim kontem benia :-)

I tak oto nadeszła noc , a wśród ciemności pojawił sie Wolf ze swoimi gęsiami i próba niszczenia moona a potem z panckami.Jakież musiało być jego zdziwienie kiedy dostał bęcki.

Diabeł lubi pospać , ale czego się nie robi żeby udupić drugie konto benia.

Benio sądzisz ,że nikt nie wie że to twoje multi ?

Jak widac szare komórki też masz za forsę bo z myśleniem cienko u ciebie.

On 03-05-2024 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker Wolf [HDL]

Battlecruiser 100.000

Defender Diabel [SQD]

Large Cargo 50

Recycler 10.000

Espionage Probe 266

Destroyer 10.793

Battlecruiser 202.810

Reaper 41.208

Pathfinder 150

After the battle ...

Attacker Wolf [HDL]

Destroyed!

Defender Diabel [SQD]

Large Cargo 33 ( -17 )

Recycler 7.830 ( -2.170 )

Espionage Probe 154 ( -112 )

Destroyer 10.793 ( -0 )

Battlecruiser 202.806 ( -4 )

Reaper 41.208 ( -0 )

Pathfinder 145 ( -5 )

The defender has won the battle!

The attacker lost a total of 8.500.000.000 units.

The defender lost a total of 39.871.000 units.

At these space coordinates now float 2.147.801.277 metal, 2.852.495.776 crystal and 1.069.251.749 deuterium.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

The defender(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: -3.000.000.000

Crystal: -4.000.000.000

Deuterium: -1.500.000.000

The attacker(s) lost a total of 8.500.000.000 units.

Summary defender(s)

Metal: 2.125.839.277

Crystal: 2.839.026.776

Deuterium: 1.064.811.749

The defender(s) made a profit of 6.029.677.802 units.

Powered by OGotcha CR Converter 5.0.0-beta

Ładnie. Obrońca był mocny w pisaniu na czacie, a jak dostał złoma to już na urlopie, a nick zmieniony na ,,oddam". Gratulacje :trollface:

Takie z niego wytrawny gracz jak i benio. Skakać po słabych i takich co nie maja szans nawet podskoczyć to umiał , a jak dostał wciery to odrazu na wolnym. Pewnie teraz obiera nową strategię :-)

Pozdro dla Marcinka, długo trwało wyjaśnianie sobie, kto komu dał cel, ja jemu, on mi :D

jakoś mocno dwuznacznie to brzmi, ale nie wnikam:trollface:

przetapiaj na eko, bo chyba niezła tu pustynia:)

E tam, zaraz pustynia.Jest jeszcze kilu takich co maja pokitrane floty, ale albo sa na urlopie albo non stop online i ciężko się wbic :-)

Dla kapsa to tylko kwestia czasu kiedy im się uda te pochowane zabawki namierzyc i trafic :-)

Kaps, jeszcze raz gratuluje trafienia.

Jak zwykle zabrakło kilku minut żebyś nie zdążył, ale udało się.

Teraz chociaż nie muszę tak pilnować i fs-y będą tańsze :-)

Trochę mi szkoda gąsek i panców, ale zrobię se nowe. Może beda lepiej latać haha

Odgrażał się wszystkim co licytują , a tu sam dostał strzała nie wiadomo kiedy :-)

Tak trzymać Panowie, bardzo ładna akcja. Aż miło popatrzeć na benia w reckach.

Teraz to ze złości zapewne będzie latał po wszystkich, bo nic poważniejszego mu nie wychodzi , i pewnie do tego jeszcze będzie używał swojego multi Dr.Zgon , bo sądzi że tu graja głupsi od niego i nikt o tym nie wie. :-)

Oj benio, benio, czekamy na powtórkę z akcji- jak juz narobisz znów statków za anty hahaha

Jeszcze raz Panowie wielkie graty.

kapsmik i sandacz to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem :trollface:

Po prostu tyłki wam ciśnie że to nie wy "Super gracze" waszym "Super sojuszem" go trafiliście!!!

Tutaj piszecie że: "Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej zjebanej gierki.", ale zanim daliście urlopy to lotki zostały kolo Dark´a postawione, jak takie sępy.:brawo: Będziecie grac teraz urlopem i czekać aż wróci żeby mu dok skasować. Bo jak wytlumaczys inaczej te wasze lotki:lool:

Życzę wam powodzenia w realu i w GRZE! :rebels:

Ty dzbanie 😂😂😂 Czekaliśmy aż wrocisz z fsa i zamulisz 😂😂 Ale taki promeloelo gracz jak Ty tego nie ogarnia. 😂😂

I tu właśnie pojawia się cała prawda o paczkomatach. Sądzą ,że jak mają grube portfele to mają dostęp do wszystkiego...

... wszystkiego poza rozumem. To jest dokładnie to co opisałeś wyżej, ale paczkomaty i tak nie zrozumieją więc chyba szkoda sobie strzępić jęzor ... :-)

Witajcie.

Czy jest możliwość zrobienia ankiety odnośnie zmiany szybkości na unii? Na atlasie były znacznie większe prędkości flot i gra była ciekawa, tu zostało to zmniejszone do 3 x i jest straszna lipa. Gra dla dziadków :-)

Kto jest za zmianą szybkości do takich jakie miał serwer Atlas ręka do góry :-)

Ładnie siadło, gratulacje udanej obrony. Nie rozumiem tylko dlaczego atakujący użyli 2 gąsek, które są przecież bardzo wolne, a wszystko było widać na fali.:/ Mogli później puścić atak bez gąsek i byłoby mniej czasu na podstawkę.

Tutaj masz odpowiedź na Twoje pytanie https://prnt.sc/zH-cThPPuaMk

Czyli wychodzi na to, że cr7 napisał chłopakom, że fs robiony pod nich i mogą go zezłomować- Ci myśleli, że trafiło się ślepej kurze ziarno, więc polecieli. Tyle tylko, że to był podstęp i czekał już na nich sandacz z podstawką.

No dokładnie, a lecieliśmy tylko dlatego że wysyłał nam pyskówki w wiadomościach.Nie potrafi trzymać języka za zębami więc miał dostać nauczkę. Widać z rozmowy , że to dzieciak nie potrafiący się dobrze wysłowić i skacze gdzie może. Do czasu.

A wystawiaj se co chcesz. Wiedz jedno 2 się na mnie u wzięło ja mam 340k floty wy 3mln sam nic nie zrobię Cwaniaki z koza w nosie.

Potraficie tylko straszyć i moony ściągać . A le jak chciałem by któryś do mnie się odezwał to nie bo po co. Najlepiej gnębić...

Szkoda ze nie cała flota padła...

Nadal twierdzę , że nie dorosłeś do pewnych rzeczy i to że sandacz zrobił podstawkę cię uratowało, ale on ma taka ilość statków że nawet nie musi robić fs-a bo i tak nikt nie przyleci po to więc pilnuj dobrze floty, bo nie wiem czy kolejna okazja pomocy Ci się przytrafi.