Posts by Tofik

A wystawiaj se co chcesz. Wiedz jedno 2 się na mnie u wzięło ja mam 340k floty wy 3mln sam nic nie zrobię Cwaniaki z koza w nosie.

Potraficie tylko straszyć i moony ściągać . A le jak chciałem by któryś do mnie się odezwał to nie bo po co. Najlepiej gnębić...

Szkoda ze nie cała flota padła...

Nadal twierdzę , że nie dorosłeś do pewnych rzeczy i to że sandacz zrobił podstawkę cię uratowało, ale on ma taka ilość statków że nawet nie musi robić fs-a bo i tak nikt nie przyleci po to więc pilnuj dobrze floty, bo nie wiem czy kolejna okazja pomocy Ci się przytrafi.

Panowie, darujcie sobie to Wasze szo .Dlatego, że robiłem krótkiego FS-a to łatwo mogliście to policzyć kiedy zawróciłem, tym bardziej że chwilę przed atakiem. Rozumiem atak na graczy czy to na mnie czy innych, ale jak tak dalej będziecie grać to czekam na dzień ,w którym pozostanie Wam walka między sobą, Ciekawie to może wyglądać. Co do mojej floty to miałem ją tylko dla jednego gacza , który został zbanowany i nie zdążyłem polecieć. Dlatego że gram jako górnik to rzadko latam więc teraz nie musze przynajmniej się skupiać na pilnowaniu tego co w powietrzu. Nie dość, że na serwerze mało co jest grających to chcecie wytępić resztę tych co jeszcze tu siedzą i co wtedy? Idziecie na inny serwer ? Strategia prowadząca do nikąd , a może jestem w błędzie ? .Nie piszę tego z żalu za straconą flotę czy punkty, bo to tylko gra, ale jak się gra to wypadało by przestrzegać zasad uczciwej gry, bo nie wszyscy gracze Waszego sojuszu to robią. Posiadając monopol na flotę i ataki na serwerze za chwilę zostaniecie sami i wtedy będziecie mogli pokazać na co was stać w walce 1 v 1 . Szkoda że gra pozwala za kasę szybko się wybić na topowego gracza z którym nikt nie ma szans nawet spróbować powalczyć. Gra przestaje być taka ciekawa jak była kilka lat temu zanim gameforge wprowadził płatne udogodnienia. :*