Posts by Leon

Tunio vs. Anathema ~ 84.157%

Dnia 01-03-2026 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Tunio [FiF]

Bombowiec 120.000

Gwiazda Śmierci 191

Obrońca Anathema [FBossNL]

Lekkie działo laserowe 100.003

Działo Gaussa 99.999

Wyrzutnia plazmy 99.999

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Tunio [FiF]

Bombowiec 3.114 ( -116.886 )

Gwiazda Śmierci 191 ( -0 )

Obrońca Anathema [FBossNL]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 10.519.740.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 16.899.959.000 jednostek.

At these space coordinates now float 4.675.440.000 metal, 2.337.720.000 crystal and 1.402.632.000 deuterium.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -1.168.860.000

Kryształ: -584.430.000

Deuter: -350.658.000

agresor stracił łącznie 2.103.948.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -7.149.994.500

Kryształ: -6.549.996.500

Deuter: -3.199.968.000

obrońca stracił łącznie 16.899.959.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

Jemu nie odpisuje bo nie ma sensu on ma wiecznie to samo w głowie, widzę ze Ciebie tez tym zaraza, ja mu pogratulowałem dwukrotnie i przy kamilu i przy koziu, a jego chwalenie na mój temat to jest szczekacz, nieudacznik itp zreszta ludzie umieją czytać, mnie sie nie chce z wami w te dyskusje wchodzić, ja tylko prostuje tu kłamstwa przez was powielane, i powiedz mi kobieto gdzie jest udowodnione ze Furion grał na bocie jak nawet nie wiesz za co dostał bana?

Co was tak podnieca robienie gównoburzy tutaj?, sami prowokujecie i zaczepiacie przy kazdym steku czy czym kolwiek musi być szpilka z waszej strony, nie mozna se pogratólowac itp jak to normalni ludzie robia w tej społecznosci. A z wami to tylko jedna gatka boty, boty, boty , Nikt z nas nie jest tu typowym flociazem, to wy nas zmusiliscie do postawienia flot, ale za to wy to lonicy z pierwszej ligi, jeszcze troche to w samozachwyt wpadniecie. Koncze ten wywód, nie chce mi sie z wami gadac, z waszej strony to tylko jad, toksyczni jestescie i siebie warci dlatego jestescie sami, tyle w temacie bez odbioru.

Po pierwsze juz pisałem Ci wczesniej ze nie masz prawa tu głosu, zaistniałaś w tym dziale tylko po prawej stronie (bez Antka nie istniejesz)

Po drugie Tunio jest juz ponad tydzien na urlopie End podobnie z małą przerwą, a Ty zeszłaś z urlopu po 10 min jak ja swój załączyłem xD

Po trzecie sami zmieńcie narracje bo o botach słysze juz od ponad pół roku od was (ciekawe czemu ja jeszcze bana nie mam za boty uciekając Antkowi tyle razy)

Po czwarte U was Beer (comodore echo) z bana zszedł i jakos sie nie wypowiedział, jak to Antek napisał ze jak wróci to sam wyjasni za co ban, jak narazie to tylko skani a jak ja go wyskanowałem to na urlop poszedł, typowa gra u-fsem,

Po piąte jak Furion bedzie chciał to wam sam odpisze w swoim czasie, nie potrzebuje adwokatów.

Ps Tyle spraw ci sie w realu spietrzyło ze nie masz czasu na gre xD a juz drugi raz my na urlop a ty zaraz po tym z urlopu i akurat w tych momentach masz czas na gre :lool:

radze się nie udzielac bo sie kompromitujesz tutaj panienko :closed:

Taki troche smiech przez łzy ;) jak zwykle mijasz sie z prawdą, latamy po produkcji Twojej floty a nie po satelitach ;) zbuduj se fuzyjną, albo pilnuj produkcji, nie bedziesz spawał to nie bedziemy latać, proste ;) a to co wkleiłes wyzej to sie kolega pomylił i zamiast na zbieraj poleciały na atak ;) i przy okazji dostarczyły ci troche pozytywnych wrazen ;)

Hahahah rozbawiacie mnie Ada i Antoś, wielki ipmerator od swiąt, przepraszam, od nowego roku bo wtedy tez byliśmy na urlopach bo boty siadły;), na wiecznym fsie jest I Pani Ada która po wlocie Tunia na akcie, odrazu na urlop poszła , a po załączeniu przez topke urlopu w ciągu 30min zeszła ze swojego urlopu. Co Pani Ada pokazała że sie w ogóle tu odzywa, załoze sie ze jak my zejdziemy. to spowrotem na urlop pójdzie ;) Co do Antosia zobaczymy jak bedzie latał po naszym powrocie ;)

Witam, rzadko tu wchodzę ale musze sprostować, nikt nie był obserwowany to był czysty spontan w dodatku z tel. poleciałem bez dofarmu, w innym przypadku nic by obroncy nie zostało , Rivqo znalazł dał info na ogólnym. Tyle w temacie.

leos gratki, nie zapominaj o mnie bo moze znow skrzyzujemy rekawice przy kolejnym UF, dorob tylko wiecej latajek 😀

Michas ja o Tobie nie zapomniałem, przyjdzie ten dzień, z tym ze nie ma juz zadnego paktu, i nie bedzie wałku z partyzanta jaki zastosowałeś. Rośnij ;)

Leo no i po co poszedłeś na nowe uni u Mnie byś był bezpieczny ;p

U Ciebie za nudno ;)

Niech to ocenia Ci co czytaja i Cie znają, mi brak słów

bez odbioru

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]