Posts by Leon

Witam, rzadko tu wchodzę ale musze sprostować, nikt nie był obserwowany to był czysty spontan w dodatku z tel. poleciałem bez dofarmu, w innym przypadku nic by obroncy nie zostało , Rivqo znalazł dał info na ogólnym. Tyle w temacie.

leos gratki, nie zapominaj o mnie bo moze znow skrzyzujemy rekawice przy kolejnym UF, dorob tylko wiecej latajek 😀

Michas ja o Tobie nie zapomniałem, przyjdzie ten dzień, z tym ze nie ma juz zadnego paktu, i nie bedzie wałku z partyzanta jaki zastosowałeś. Rośnij ;)

Leo no i po co poszedłeś na nowe uni u Mnie byś był bezpieczny ;p

U Ciebie za nudno ;)

Niech to ocenia Ci co czytaja i Cie znają, mi brak słów

bez odbioru

[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]

Gratuluję atakującym przedewszystkim wytrwałości w klikaniu fali ;) Luc dobra robota praktycznie do końca trzymałeś mnie w niepewności ;) Eol nie pisz mi 'mówisz i masz' bo to nie Twoja zasługa Ty się tam tylko podpiąłeś

Podziękowania dla Pszczółki, Niko i Kosmity za zostanie ze mną do końca mimo że wiedzieli ze floty spadną

Gdyby z Masterem sie nic nie stało, bo do dzis konto stoi bez urlopu a jego nie ma to pewnie wynik byłby z goła inny o ile doszło by w ogóle do starcia '_

To zejdz z urlopu i mnie naucz, żebys był tak dobry w graniu jak w pisaniu ;)bo jak narazie umiesz sfarmić cos co stoi bez opieki, albo siedziec po nocach jak ktos spi i mądrować się tutaj pochwal sie stekiem z akcji jakiejś ;)

bez odbioru

Kto kozaczy to kozaczy jak narazie to Ty obrażasz innych i mówisz im co mają robić (Hipokryta) Twoje zdanie na mój temat mi powiewa, wiesz tyle na ile Ci pozwole żebyś wiedział, ja nie potrzebuje poklasku tak jak Ty, masz parcie na szkło i tyle. Nie ma sensu się z Tobą tutaj przekomazać, zejdz z urlopu i zrób fsa na noc jak normalni ludzie to zobaczymy na co mnie stać ;)

Jestem Leo bo mamusia mnie tak nazwała ;) Gadaj zdrów, jak taki uczciwy jesteś i pewny swoich wywodów to odeślij sos do GO bo ja żadnego surowca pochodzącego z pushu nie mam i nie miałem więc daruj sobie te teorie spiskowe . Widać że Cię boli moje konto dlatego je tak nazywasz ;) I na Twoje nieszczęście będziesz musiał je niestety oglądać ;) Co do bana to sprawa jest w toku bo dali go niesłusznie

Po pierwsze z tymi pusherami to chyba o sobie piszesz, bo gdzie jest złom z pajdzionga? czyżby u Ciebie? jak sądzisz że to był push to powinieneś zgłosić to do suportu no i chyba oddać surowce do GO ;) po drugie to Ci się trafiło jak slepej kurze ziarno, bo nie ma kontaktu z Masterem od 2 dni wiec cos sie musiało stać. Tyle w temacie

Ogólnie nie zaglądałem tu juz bardzo dawno az musiałem hasło resetować ;) Atakującemu gratuluje mimo ze sie nie znamy a obroncy trochę rozwagi i pokory, doszły mnie słuchy że chce pakowac mnie i mój sojusz, więc zapraszam, nie mam kontaktu z respektem wiec moze tu przeczyta ;)

Pozdrawiam znajomych.

Jebło tak że jeszcze dziś nie mogę wyjść z szoku ;)

Gratuluje atakującym obserwacji, nie spodziewałem się że w ciągu 52 min się zorganizują, wczoraj szukałem flot to prócz Marcina wszystko pokitrane, a jak trzeba to wyciągają te floty z rękawa:brawo: nie doceniłem zgrania atakujących i jest tego wynik, przetapiajcie.

Ja nie zarzekam się ale chyba czas na ogeimową emeryturę.

Pozdrawiam i życzę przyjemnej zabawy.

Taki tam wlocik na akcie

Dnia 02-03-2023 12:49:43 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Leon [TRIO]

Reaper 200.000

Obrońca kaps [HWNI]

Krążownik 25.164

Satelita słoneczny 5.216

Pancernik 35.180

Crawler 1.111

Wyrzutnia rakiet 165.003

Lekkie działo laserowe 50.000

Ciężkie działo laserowe 42.203

Działo Gaussa 3.243

Działo jonowe 22.222

Wyrzutnia plazmy 2.034

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Leon [TRIO]

Reaper 199.962 ( -38 )

Obrońca kaps [HWNI]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

25.299.514 Metalu, 2.849.789 Kryształu i 2.270.847 Deuteru

Agresor stracił łącznie 6.080.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.068.588.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 938.479.200 metalu i 958.855.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 30.420.150 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 960.548.714

Kryształ: 959.614.989

Deuter: 1.510.847

agresor zyskał łącznie 1.921.674.550 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.522.155.514

Kryształ: -1.925.328.789

Deuter: -651.523.847

obrońca stracił łącznie 5.099.008.150 jednostek.