Jestem Honorowy wraz z moim sojuszem w przeciwieństwie do was nie korzystamy z każdej okazji aby was złapać tak jak i teraz nie bedziemy was łapać bez Furiona poczekamy na niego pamiętaj Leonek my sie z wami bawimy i to dobrze nie trzeba nam odrazu uśmiercać króliczka a co do budowy flotki to troche bede budował jak zawsze ale ty tych paru krążków sie chyba nie boisz co ? bo zbudowałeś niemal 2T flotki odrazu po naszym przetopieniu... a co do testów to kilka wystarczy w Logach administracji wszystko ładnie widać kilka podobnych zachowań w systematycznym działaniu równo wyliczonym odrazu pokazuje że bocik gra a nie człowiek na logike takie prawdopodobieństwo takiego samego zachowania w takim sam sposób jest nikłe a u Enda jest na poziomie dziennym no ja rozumiem Leon że go bronisz ale to oszust i to większy od Furiona... Furion ze strachu te zabawki używał a End chce na siłe pokazać ze cokokwiek umie chłop chce konkretnie zaistnieć i robi to po trupach dlatego mu współczuje jak mowiłem i życzę mu rychłego bana może to go nauczy grać uczciwie
haha, nie bedziesz mnie łapac dopóki nie bedziesz miał dwukrotnej przewagi, taka jest prawda
Prócz lotki w us z szybkim lotem na nic innego Cie nie stac i tyle, meczyłes ekonomów, a jak zrobili floty i poduczyli sie trochę nia grać to sie zaszyłes na wiecznym fsie. Mozesz tu wypisywac rózne historie a nas i siebie nie oszukasz
Ja nie moge się doczekać jak Ty sie dowiesz kim jest End , dużo bym dał zeby zobaczyć Twoją minę, Ciekawi mnie co wtedy napiszesz 
Ps chłopaki proszą abyś używał interpunkcji, bo czasami nie widomo o co Ci chodzi
tyle chyba możesz zrobić dla nas i innych czytających ![]()