Posts by Leo
-
-
gz, co Cie wzięło na wklejanie tu steków?
-
-
Panie leo. To pokaż mi proszę gdzie zniknęły punkty z wojska zbudowanego za te 200k gsów? Bo obrońca do tej pory punkty miał zgodne co do jednostki. A po wczorajszym posiada 3.4kkk pkt wojska ogólnie a zbudowane pkt wojska 2.3kkk. Magia?
Takie rzeczy to przy dublowaniu tylko
przecież nie zniknęły! a wiadomo że jak przeklikasz flote to pkt mogą wejść nawet po kilkudziesięciu sekundach, to że ma wiecej floty niż zbudowane to jakis lag w statach z tym to juz nie do nas tylko do go z resztą co ja mam cie uczyć tej gry??
masz wątpliwości co do starcia to jest takie coś jak suport w tej grze, zgłoś
tylko żebyście bana za spamowanie ss przed atakiem nie dostali
-
Schan to powinien bana dostać za wbicie na to unii do top 20 no chyba że nie traktują wszystkich po równo tylko tych co wyłapią
Żeby kliknąć 4 razy skróć to trzeba mieć wrzucone 99999 gs na 1 x a to jest 500mld mety 400mld krychy i 100mld deu a ma on takie magazyny?
Jak bys czytał uważnie to co Jeziol napisał na początku to bys takich g.... pytan nie zadawał akcja była przygotowywana od jakiegos czasu na różne opcje gsy juz czekały w stoczni zanim moon padł
-
A mi się nie wydaje tylko mam pewność, że gdyby przeklikał gęsi to podskoczyłby w WOJSKU ZBUDOWANYM
nie ma możliwości zbudowania jakiejkolwiek floty w normalny sposób bez podskoczenia w wojsku zbudowanym
także Twoja "teoria" o przeklikaniu 200k gsów jest o d...rzwi rozbić
Poza tym agresorzy na jakieś 3 minuty przed wlotem postanowili zawrócić ataki, ale się nie dało bo obrońcy spamowali dalej
Kolejna rzecz - jesteś świadomy ile kosztuje 200k gsów?
Nie pozdrawiam i życzę bana za te zbuGowane 200k gsów
Jak byscie mieli trochę pojęcia o tej grze, a nie złomowac stojące floty z partyzanta, i umieli trochę liczyc to byscie wiedzieli dlaczego dostaliscie gonga bo jest mozliwe kliknąć 200k gs czterema kliknieciami a skoro chcieliście wywołac buga sondami to co miał chłop zrobić?
bronił się
Ten cytat pod obrazkiem u Ciebie dokładnie oddaje to co napisałeś wyżej
amatorka i tyle
-
-
-
zobaczymy kto obsra zbroje
-
-
Witam, rzadko tu bywam, no ale pod takim stekiem wypadało by cos napisać, no cóż Buny to amator jak widać na załączonym obrazku, wszedł z partyzanta nabałaganił i nawet dobrze po sobie nie umiał posprzątać, zebrałem nieco ponad połowę złomu pół godziny po wlocie, nie wieże w to że to był spontan agresor zawsze ujadał na mój temat na forum długo się czaił żeby się odgryźć, po wlocie dał urlop i zapewne już go na tym uni nie zdejmie, nie stać go na to żeby tu zrobić choćby jednego fsa na noc, więc te przywitanie to trochę na wyrost, myśle że nawet nie przetopi tego co zebrał na tym uni tylko znowu cmentarz.
Pozdrawiam.
-
-
oj, warto wiedzieć ile zapłacone było za konto Kobry. Idź na cmentarz przeskocz na quantum i tam pokaz skilla
haha własnie widziałem jak Ty pokazujesz skila na Quantum
-
-
#Leon tu nie ma co płakać,, nie upilnowałeś floty i tyle w temacie, czuliście się na Ymra panami wszechświata, cóż, te poglądy trzeba zweryfikować, nie jesteście, na tym zabawa polega albo idziecie siusiu albo pilnujecie floty, tu nie ma wielkiej filozofii
Ależ ja nie płacze że dostałem dzwona, życie, stało i poszło nie mam o to pretensji, chodzi mi o nazywnictwo mojej osoby i przytyki kim niby jestem od osób które mnie kompletnie nie znają
-
Napisać wam cos to dalej żle, jaki push wszystko zgodne z regułami gry jaki wałek? przecież konta które mi pomagały były wyżej ode mnie, widzę że macie problem z czytaniem ze zrozumieniem
-
Ja nie powiedzialem, ze nie dostales pomocy, ani ze dostales jej ponad limit
Wiec nie wiem w jaki sposob ten screen z supportu mial jakkolwiek udowodnic to, ze oprocz pomocy nie dokupiles paczek
Sam powiedziales, ze to na odbudowe, ja tylko pokazalem ze po zlomie zaliczyles skok pkt w stosunku do przed zlomem, wiec to nie odbudowa tylko juz nadbudowa. Matematyki nie oszukasz
Jak byś był kreatywny i miał podstawy matematyki to byś zobaczył że napisany jest limit surowców ale nie napisane jakich i tu jest klucz do sukcesu
z resztą co was to tak interesuje? zajmijcie się swoim podwórkiem
-
Ktos tu cos kreci :trollfa
Te swoje tabelki wsadz se w .... albo naucz się z nich czytać, masz tu niedowiarku, ja nie mam potrzeby kłamać czy się wypierać jak inni
-
Ta farma paczkowa zwana leonem płacze mi na pw ,ze mu pełzacze złomuję
...dziś po nocnych wlotach w 8 kolonii tego nooba paczkowego....dowartościował się w tej grze obrazkowej i dokupił za parę koła pln sporo floty. Ogólnie jest nobem a nie graczem...za czasów starego ogame (bez paczek), po pierwsztm złomie, już by nawet nie odbudował się. a teraz kozaczy ten pseudo gracz za paczki, jaki to on jest kozak. To, ze ktoś nie kupuje paczek na obrazki wirtualne ,to jego zdaniem jest biedak
...to dopiero trzeba mieć sprany berecik i smutne zycie. On nawet nie rozumie co wstawiłeś za cyferki , zniszczonych flot...bo skąd ma to wiedzieć farma paczkomatowa
. Najbardziej zadowoleni, to są Niemcy ,ze takich naiwniaków nie brak iak ten leon.... Tylko to jest zadowolenie na krótką metę, bo przez takich jak on, sporo normalnych graczy nawet w to juz nie gra...od czasów prawdziwego ogame jakie to było kiedyś. Wbij sobie do tego łba paczkomacie, ze mozna nie kupowac paczek,bo nigdy nie kupiłem i nie mam zamiaru. Satysfakcje daje mi farmienie i złomowanie póki mogę takich noobów jak ty.
P.s. Jakim to trzeba być nieogarem,zeby flote zostawić bez fsa...wiedząc, ze jest fuzja i inni moga w kazdej chwili zawitać. To zawitaliśmy i zawinęliśmy w recki tego paczkomata..
Takze parę koła pln w plecy był, mozna powiedzieć ze go wywalilismy na parę złotych,ale co to jest, na takiego bogacza.......teraz znowu zainwestował w obrazki parę koła....płacic za grę ileś tam tysięcy zł.
Jak byś trochę ogarniał a nie żalił się w tych powyżej wypocinach to bys widział że surowce dostałem od sojuszników na odbudowę, boli Cię to strasznie że nie możesz sobie swobodnie stac jak na swoim uni i że musisz grać ufsem( w sumie nie wiem dlaczego może fsów nie potrafisz robić) Obrażasz mnie tu od samego początku, zarywasz noce żeby poskubać trochę drobnicy tylko dlatego żeby dać upust swoim chorym ambicją, ile poświęciłeś życia grając w te obrazki ? Skąd w Tobie tyle jadu? Sadząc po tym co piszesz w realu musisz być strasznie zawistnym człowiekiem, i to raczej Ty nie ja musisz się dowartościowywać i szukać poklasku na tym forum
-
Zaczynasz mnie drażnić a uważałem cię za poważna osobę jeśli się mylę to sory. Ale nie ma mowy o multi w naszym przypadku, bo my jesteśmy zespołem nie to co wy jak zaobserwowałem w tym krótkim czasie. Ja już się nie będę wypowiadał w żądnych tematach poza st z wami, bo to nie ma sensu. Pozdrawiam wszystkich którzy to czytają i bawmy się tym co pozostało z tej gry.
Ps. paczki w promocji, więc do dzieła bo mi stocznia staje i nie maja chłopaki co robić nawet na urlopach.
Nie wyssałem sobie tego z palca, ja mam zgoła inne info od ludzi którzy grali na waszym uni wiec jest słowo przeciwko słowu logiczne że się nie przyznacie co do paczek bez obaw
Tak tylko tu zostawiam...
i co z tego wywnioskowałeś?
/doublepost połączony - Administrator Forum Toadie