DrZgon & Utrapieniec vs. Leon [FIVE] ~ 2343138,90%

• Napisać wam cos to dalej żle, jaki push wszystko zgodne z regułami gry jaki wałek? przecież konta które mi pomagały były wyżej ode mnie, widzę że macie problem z czytaniem ze zrozumieniem

• Ale mi to nie przeszkadza że masz takich spoko kolegów i Ci surę wysyłają darmowa :trollface:.

Stawiasz to samo plus 1kk puch.

Ja miałem tylko plan taki aby zrobić chociaż 1 ST i cmentarz, wyszło ciut lepiej i mam wywalone orzeszki. :D

• #Leon tu nie ma co płakać,, nie upilnowałeś floty i tyle w temacie, czuliście się na Ymra panami wszechświata, cóż, te poglądy trzeba zweryfikować, nie jesteście, na tym zabawa polega albo idziecie siusiu albo pilnujecie floty, tu nie ma wielkiej filozofii

• #Leon tu nie ma co płakać,, nie upilnowałeś floty i tyle w temacie, czuliście się na Ymra panami wszechświata, cóż, te poglądy trzeba zweryfikować, nie jesteście, na tym zabawa polega albo idziecie siusiu albo pilnujecie floty, tu nie ma wielkiej filozofii

Ależ ja nie płacze że dostałem dzwona, życie, stało i poszło nie mam o to pretensji, chodzi mi o nazywnictwo mojej osoby i przytyki kim niby jestem od osób które mnie kompletnie nie znają

• Oj a to takie istotne? Ludzie będą Cię nazywać jak chcą, zawsze można pozwać, ale zabawa polega tu na tym, że stoisz i Cię łapią, ile miałam ataków z lotki... heh, nikt mnie na Tucanie nie dorwał, cóż, mogę się pochwalić, że nie dostałam zloma a Ty tak :) a moja flota zawsze stoi z surką

• Oj a to takie istotne? Ludzie będą Cię nazywać jak chcą, zawsze można pozwać, ale zabawa polega tu na tym, że stoisz i Cię łapią, ile miałam ataków z lotki... heh, nikt mnie na Tucanie nie dorwał, cóż, mogę się pochwalić, że nie dostałam zloma a Ty tak :) a moja flota zawsze stoi z surką

ale ponad godzinne ataki gsami Ci nie wychodzą 😀

Ale jak mówisz to tylko gra i każdy kiedyś kończy w reckach. Co do przezywania jedyne co nas na tym świecie uratuje to dystans.