Reszta pózniej? tzn wracał z pz czy kolonizuj?
Posts by Leo
-
-
Leo no i po co poszedłeś na nowe uni u Mnie byś był bezpieczny ;p
U Ciebie za nudno
"zejdz z urlopu i mnie naucz"
"pochwal sie stekiem z akcji jakiejś
"
Ja nie wiem czego znowu nie rozumiesz w "mówisz i masz".
Zasług sobie nie przypisuje ALE cholernie profesjonalnie nie rozwaliłem im tej akcji przez złe dołączenie do ACS oraz umiałem wysłac recyklery (skromnie , ale zawsze).
Nie pisałeś o ST solo ... trzeba było sprecyzowąc
Teraz za późno ...
Jak chcesz zobaczyć moje UDANE akcje ze spadającym księżycem i jakieś ciekawe wojenki moje jak masz taki niedosyt to poszukaj w archiwum ogame bo je robiłem szmat czasu temu ...
To co nauczyłeś się po tych dwóch ostatnich mega wtopach robić FSa czy dalej tylko umiesz po złomie następne konto kupić (więc po diabłą
Niech to ocenia Ci co czytaja i Cie znają, mi brak słów
bez odbioru
[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]
-
Gratuluję atakującym przedewszystkim wytrwałości w klikaniu fali
Luc dobra robota praktycznie do końca trzymałeś mnie w niepewności
Eol nie pisz mi 'mówisz i masz' bo to nie Twoja zasługa Ty się tam tylko podpiąłeś
Podziękowania dla Pszczółki, Niko i Kosmity za zostanie ze mną do końca mimo że wiedzieli ze floty spadną
Gdyby z Masterem sie nic nie stało, bo do dzis konto stoi bez urlopu a jego nie ma to pewnie wynik byłby z goła inny o ile doszło by w ogóle do starcia '_
-
To zejdz z urlopu i mnie naucz, żebys był tak dobry w graniu jak w pisaniu
bo jak narazie umiesz sfarmić cos co stoi bez opieki, albo siedziec po nocach jak ktos spi i mądrować się tutaj pochwal sie stekiem z akcji jakiejś
bez odbioru
-
Kto kozaczy to kozaczy jak narazie to Ty obrażasz innych i mówisz im co mają robić (Hipokryta) Twoje zdanie na mój temat mi powiewa, wiesz tyle na ile Ci pozwole żebyś wiedział, ja nie potrzebuje poklasku tak jak Ty, masz parcie na szkło i tyle. Nie ma sensu się z Tobą tutaj przekomazać, zejdz z urlopu i zrób fsa na noc jak normalni ludzie to zobaczymy na co mnie stać
-
Jestem Leo bo mamusia mnie tak nazwała
Gadaj zdrów, jak taki uczciwy jesteś i pewny swoich wywodów to odeślij sos do GO bo ja żadnego surowca pochodzącego z pushu nie mam i nie miałem więc daruj sobie te teorie spiskowe . Widać że Cię boli moje konto dlatego je tak nazywasz
I na Twoje nieszczęście będziesz musiał je niestety oglądać
Co do bana to sprawa jest w toku bo dali go niesłusznie
-
Po pierwsze z tymi pusherami to chyba o sobie piszesz, bo gdzie jest złom z pajdzionga? czyżby u Ciebie? jak sądzisz że to był push to powinieneś zgłosić to do suportu no i chyba oddać surowce do GO
po drugie to Ci się trafiło jak slepej kurze ziarno, bo nie ma kontaktu z Masterem od 2 dni wiec cos sie musiało stać. Tyle w temacie
-
Ogólnie nie zaglądałem tu juz bardzo dawno az musiałem hasło resetować
Atakującemu gratuluje mimo ze sie nie znamy a obroncy trochę rozwagi i pokory, doszły mnie słuchy że chce pakowac mnie i mój sojusz, więc zapraszam, nie mam kontaktu z respektem wiec moze tu przeczyta
Pozdrawiam znajomych.
-
Gratuluje top 1 solo
Jestem Ciekaw co teraz Benio napisze pod tym stekiem, o ile cokolwiek napisze
-
Kaps- wiadomo że na kazdego kozaka znajdzie sie inny kozak, z tym że Benio raczej nic nie potrafi prócz lecieć na bfs, a odgraża sie, słabe to, życze Beniowi wiecej pokory
-
Hahaha
Gratuluje panowie mocniej niż po moim dzwonie od was
widzę że czas organizacji się nie zmienił
Mała dygresja do Benia: Benio wysmiewałeś się ze mnie że dałem sie spakować przez jakiś leszczy z hwn, więc skoro oni są leszczami to kim Ty jesteś???
-
Jebło tak że jeszcze dziś nie mogę wyjść z szoku
Gratuluje atakującym obserwacji, nie spodziewałem się że w ciągu 52 min się zorganizują, wczoraj szukałem flot to prócz Marcina wszystko pokitrane, a jak trzeba to wyciągają te floty z rękawa
nie doceniłem zgrania atakujących i jest tego wynik, przetapiajcie.
Ja nie zarzekam się ale chyba czas na ogeimową emeryturę.
Pozdrawiam i życzę przyjemnej zabawy.
-
Taki tam wlocik na akcie
Dnia 02-03-2023 12:49:43 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Leon [TRIO]
Crawler 1.111
Wyrzutnia rakiet 165.003
Lekkie działo laserowe 50.000
Ciężkie działo laserowe 42.203
Działo Gaussa 3.243
Działo jonowe 22.222
Wyrzutnia plazmy 2.034
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Reaper 199.962 ( -38 )
Agresor stracił łącznie 6.080.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 5.068.588.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 938.479.200 metalu i 958.855.200 kryształu.
Agresor przejął łącznie 30.420.150 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 960.548.714
Kryształ: 959.614.989
Deuter: 1.510.847
agresor zyskał łącznie 1.921.674.550 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.522.155.514
Kryształ: -1.925.328.789
Deuter: -651.523.847
obrońca stracił łącznie 5.099.008.150 jednostek.
-
Napisałem że mam nadzieje że nie bo kaps i Marcin na urlopie po tym jak Ghosta zezłomowali więc...
Licząc ilość pkt flot to raczej wam mobilizacja portfela potrzebna
-
Graty atakującym, Ghost zawieche złapał no i bum, trudno zdarza się, u nas zawsze jakiś złom musi się trafić żeby nas zmobilizować
szkoda tylko że atakujący już na urlopach siedzą byle tylko ufsem nie grali
Ghost
Pozdrawiam
-
zastanawia mnie dlaczego nie posłałeś ze 4kk pc, pewnie dexu na monie nie było
przetapiaj na ss żeby se dex dosłać
-
-
Blokady nie są nakładane za zakupy waluty premium, a za używanie vpn/proxy
skoro tak jest jak piszesz to dlaczego logując się z holenderskiego ip mam w euro a jak wracam do polski to nadal mam w euro pracuje w logistyce i loguje się z róznych ip a gram na serwerze PL i powinienem płacić w zł, to logiczne
-
Moim skromnym zdaniem powinno być tak ze na serwerze danego kraju powinno się płacić w walucie jaka obowiązuje w tym kraju problem byłby szybciutko rozwiązany
-
Graty Dark, przetapiaj, co do Panów z Push to raczej nie wrócą tak jak szybko zaczęli tu karierę tak i szybko skończyli