Carmen Electra
Posts by Peper_SMT*
-
-
Ale ładnie
Wszystkiego po równo - sosik + tankowanie - Shagy !
A obrońcy... nalepkę "Dzielny Pacjent"
-
musztardówy
-
Pawulon! :DDD
-
Kochanego ciałka nigdy za wiele
Niby tak, ale bez przesady a przy braku smaku jakoś ciężko się nazrec haha
Więcej miejsca do całowania więc nie bój nic
-
Ja mam taką propozycję aby całkiem zamknąć już ten nieudany eksperyment, zwany dalej S&D.
Wszyscy szanujący się flociarze w mniejszym lub większym stopniu sobie odpuścili tą zabawę. Jedynie Ano(minus) lata po 600+ jak najęty!!!
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko ogłosiłbym go zwycięzcą, dał całą paczkę Chupa-Chups i zakończył ten nierówny pojedynek!
-
wrzątek
-
-
Ja nie śpię, ja patrzę przez powieki!
-
A ja mam takie pytanie do bardziej doświadczonych Kolegów, może głupie, ale nurtuje mnie już od czasów jak na Rosalindzie Lucek latał bombkami przez dwie gale.
Co trzeba zrobić, aby mieć tak szybkie bombowce? Pytam, bo moje nigdy i nigdzie nie potrafią dolecieć na czas!
-
Chyba nawet trzeci raz
Jesteśmy śpiącymi królewiczami
-
akademik
-
Ja mam jedną propozycję, jeśli to w ogóle możliwe? Oczywiście wiem, że juz nie w tej edycji zabawy, ale może w kolejnej?!
Mianowicie proponowałbym, aby do S&D były liczone tylko RW z procentem ze złomowanej floty obrońcy. Jaki jest sens w tym, że agresor rozbije swoje LM lub SS byle tylko osiągnąć próg? Choć niektórzy nawet z tym mają problem i nie potrafią dobrze policzyć, bo starcia są poniżej progu. Już nawet nie wspomnę o lotach, z których nie ma żadnego zysku tylko strata - czy taki był pierwotny zamysł projektu, który nazywa się Seek & Destroy? Sama nazwa tej zabawy wskazuje na to, aby ZNALEŹĆ i wtedy zniszczyć. Skoro jednak atakujący rozbija swoje latajki, to pozostaje pytanie co taka osoba znalazła?
Jeśli nie ma takiej możliwości to przepraszam, że zawracam gitarę i nie ma tematu! Trzeba będzie jakoś z tym żyć
-
No, takie coś to ja rozumiem! Konkretny wlot z wzorowym % do S&D , a nie łowienie każdego gówna, które w szambie wypłynie i rozbijanie swoich lamek lub sond o obronę - byle się zmieścić w progu!
Obrońcy oczywiście Sz.O. bo trochę zabawek porozkręcanych!
-
Operowanemu szybkiej odbudowy i powrotu do zdrowia ^^
Pan Krecik obawiam się, że mimo iż operacja się udała to pacjent jednak zmarł
-
Nie zamykajcie!!! Fajne to jest!!! Wróciły wspomnienia z EU 😂😂
Ktoś tam się zarzekał, ze to już koniec, ale nie potrafi się rozstać z tymi cyferkami i słowa nie dotrzymał 😜 - Shame on You „ppS”
-
Mały przysnął a Fabiano się obudził!!! 😂
Graty wlotu, a Małemu lizaka 😜 i Sz.O.
-
Ło Matko!!! Co tu się porobiło?!
Ilości sosu kosmiczne!!! Graty i przetopu
A obrońcy Sz.O. jeśli w ogóle będzie!!!
-
Gratki można coś ustrzelic konkretnego a nie latać po satkach i robic% z swojej floty aby tylko się załapać w s&d
W 100% popieram - RW na styku progu w S&D to tzw. Żal.pl!
No, ale co zrobić jak jakiś strateg-intelektualista wymyślił sobie zabawę w S&D
-
Eeeee tam się czepiacie!!! To uni jest po prostu za szybkie i tyle! :DDD