Zatoka Kilońska i Meklemburska
Nie, niestety nie o to chodzi ![]()
Zatoka Kilońska i Meklemburska
Nie, niestety nie o to chodzi ![]()
No widzisz mareczekz20
Graty trafienia czegoś lepszego niż te moje ekspedycyjne ochłapy ![]()
A Obrońcy? No cóż, zestaw śrubokręcików aby szybko poskręcał to co Atakujący rozebrał ![]()
Jest to wodna granica Morza Bałtyckiego z jednej strony i Morza Północnego z drugiej? Chodzi o dwie, dźwięcznie brzmiące nazwy. ![]()
Hahahah nie skusisz sie na inne metody?!
heh, no jakoś chyba nie jestem przekonany, zależy to jednak od tego co proponujesz ![]()
i jeszcze taki kawałek
to teraz z trochę innej beczki, ale fajny kawałek ![]()
A pamięta jeszcze ktoś takie coś?
Zdecydowanie, jeśli chodzi o tego typu aplikacje to tylko i wyłącznie metoda doustna ![]()
![]()
Chodzi o Saint-Pierre i Miquelon?
Najlepiej mi pasuje metoda bezpośredniego transferu z odpowiednio wyprofilowanego, szklanego opakowania. Ale nie widzę też żadnych takich przeciwwskazań aby użyć w metodzie pośredniej mniejszych szklanych naczyń w pojemnościach z przedziału 50ml do 100ml ![]()
A ile % trzeba przyjąć, żeby zostać członkiem (jakby to nie zabrzmiało)? ![]()
Czyli co zabawa zaczyna się od nowa czy jak, bo nie wiem jak to działa? ![]()
Piszę, że nie damy kolejny raz wygrać Złej
😒 Znajdę Cię!
Czy to czasem nie jest groźba? ![]()
Proszę o ponowne sprawdzenie hasła, gdyż nie zawiera ono spółgłoski "K" ![]()
No ja postaram się pilnować jak tylko będę mógł, żeby "BABĘ" puścić z torbami ![]()
Mam dobrą pamięć, ale krótką ![]()
Nikt przecież nie mówił, że będzie lekko! ![]()
"Ruszyła maszyna już nikt nie zatrzyma, kto uciec nie zdoła ten wpadnie pod... w recki!"
Fajnie jedziecie z tym koksem - gratulacje kolejnego tłustego STejka i to tego samego dnia! Dzielcie i przetapiajcie, a w razie jakby Wam przy podziale wyszły ułamki jakieś to ja chętnie przytulę te nierówności ![]()
Obrońcom SZ.O. choć coś tam się już dziwnego chyba podziało!
Gratulacje dla GF!
laboratorium