Zatoka Kilońska i Meklemburska
Nie, niestety nie o to chodzi
Zatoka Kilońska i Meklemburska
Nie, niestety nie o to chodzi
No widzisz mareczekz20 Graty trafienia czegoś lepszego niż te moje ekspedycyjne ochłapy
A Obrońcy? No cóż, zestaw śrubokręcików aby szybko poskręcał to co Atakujący rozebrał
Jest to wodna granica Morza Bałtyckiego z jednej strony i Morza Północnego z drugiej? Chodzi o dwie, dźwięcznie brzmiące nazwy.
Hahahah nie skusisz sie na inne metody?!
heh, no jakoś chyba nie jestem przekonany, zależy to jednak od tego co proponujesz
i jeszcze taki kawałek
to teraz z trochę innej beczki, ale fajny kawałek
A pamięta jeszcze ktoś takie coś?
Zdecydowanie, jeśli chodzi o tego typu aplikacje to tylko i wyłącznie metoda doustna
Chodzi o Saint-Pierre i Miquelon?
Najlepiej mi pasuje metoda bezpośredniego transferu z odpowiednio wyprofilowanego, szklanego opakowania. Ale nie widzę też żadnych takich przeciwwskazań aby użyć w metodzie pośredniej mniejszych szklanych naczyń w pojemnościach z przedziału 50ml do 100ml
A ile % trzeba przyjąć, żeby zostać członkiem (jakby to nie zabrzmiało)?
Czyli co zabawa zaczyna się od nowa czy jak, bo nie wiem jak to działa?
Piszę, że nie damy kolejny raz wygrać Złej
😒 Znajdę Cię!
Czy to czasem nie jest groźba?
Proszę o ponowne sprawdzenie hasła, gdyż nie zawiera ono spółgłoski "K"
No ja postaram się pilnować jak tylko będę mógł, żeby "BABĘ" puścić z torbami
Mam dobrą pamięć, ale krótką
Nikt przecież nie mówił, że będzie lekko!
"Ruszyła maszyna już nikt nie zatrzyma, kto uciec nie zdoła ten wpadnie pod... w recki!"
Fajnie jedziecie z tym koksem - gratulacje kolejnego tłustego STejka i to tego samego dnia! Dzielcie i przetapiajcie, a w razie jakby Wam przy podziale wyszły ułamki jakieś to ja chętnie przytulę te nierówności
Obrońcom SZ.O. choć coś tam się już dziwnego chyba podziało! Gratulacje dla GF!
laboratorium