Dobrze Trzon ja pewnie nie wiem tyle co Ty, ogólnie słabo wyszło to chyba każdy przyzna.
Na koniec pogratuluje Ci super starcia i dużego %, po który chyba masz kaca:)
26.03.2026: Wersja 12.9.0
Uwaga! Zmiana prędkości Gwiazd Śmierci na misjach niszczenia księżyca!
Dobrze Trzon ja pewnie nie wiem tyle co Ty, ogólnie słabo wyszło to chyba każdy przyzna.
Na koniec pogratuluje Ci super starcia i dużego %, po który chyba masz kaca:)
Panowie, może i Trzon nie miał złych intencji może to zrobił nieświadomie, a może i wiedział.
Fakt który podnosiłem i chyba wszystkim umknął to jego sojusznicy piszący do innych graczy o konta do "oddania" na PW Ogame (Operatorzy mogą to przecież sprawdzić). Znam osobiście 2 graczy którzy taką wiadomość otrzymali, pewnie się jeszcze ktoś tu znajdzie który takie wiadomości otrzymał i jest to w stanie potwierdzić. Tydzień później nagle konto które było w u zostaje zezłomowane przez Trzona, jest to dziwny zbieg okoliczności.
Jakby było wszystko zgodne z Zasadami Gry to Trzon byłby chyba dziś z nami ,a nie z banem to jest kolejny fakt.
powinienem was olać ale nie potrafię.
Bana będziemy wyjaśniać, nie wiemy na razie o co chodzi.
Gdybym kupił konto to z pewnością nie zezłomowałbym go w tak głupi sposób jak wam się lumpom głupio wydaje. Konto być może kupił gracz asobibi z janice, numer nicku na disco się nie zgadza ale spokojnie mógł założyć inne.