jestem ZA ;p
Posts by Majs
-
-
Kryształek Pedro padł. Szkoda, że cała flota nie padła
Interes życia. Zapłacić kasę za wystawienie floty, dostać screen z powrotu zawróconej stacji. Kazać zalogować się obrońcy 30min po powrocie floty. Miał być skan - niby nieodebrany FS i lot. Nie wiem jak można tak zlamić. Jestem ciekaw co tam 1ss robi? Dla blefu, że się opóźniało wlot?
Przecież Fabian tam w ciemno się podstawiał
Pedro, życzę Ci perma, tak jak reszta perełek z NFZ.
Fabiano - u made my day
to mnie najbardziej rozjebało ten text
zostawię to bez komentarza
bunny tyś głupi jak but
że bronisz go jeszcze
przed PUSHEM
życzymy perma fabkowiszybko i bez boleśnie
Majs, jedynym niedorozwojem tutaj jesteś Ty. Przecież Fabiana flota wylądowała 1-2min przed wlotem Pedra. Poszło tam 5 albo 6 slotów na podstawkę, ale ja wiem majsik. Za malutki jesteś, żeby takie zagrania zrozumieć
no oczywiście5-6 fal leciało
a świstak siedzi i zawija te ... no własnie
jak pisałem wcześniej zostawie to N/C
-
Kryształek Pedro padł. Szkoda, że cała flota nie padła
Interes życia. Zapłacić kasę za wystawienie floty, dostać screen z powrotu zawróconej stacji. Kazać zalogować się obrońcy 30min po powrocie floty. Miał być skan - niby nieodebrany FS i lot. Nie wiem jak można tak zlamić. Jestem ciekaw co tam 1ss robi? Dla blefu, że się opóźniało wlot?
Przecież Fabian tam w ciemno się podstawiał
Pedro, życzę Ci perma, tak jak reszta perełek z NFZ.
Fabiano - u made my day
to mnie najbardziej rozjebało ten text
zostawię to bez komentarza
bunny tyś głupi jak but
że bronisz go jeszcze
przed PUSHEM
życzymy perma fabkowiszybko i bez boleśnie
-
dokaldnie waciki
stać na więcej
-
Bo byłeś bardzo wygadany w tamtym temacie jaśku. To się chce dowiedzieć czy może taki znawca da mi korki jak uciec w 2 sekundy? Albo udzieli rąbka tajemnicy, że Jabol na permie siedzi
ty głupi jesteś czy udajesz ?
i będę wygadany nie 2 tylko 3 sek jak juz
myślisz że ci powiem jak to ogarnąć?
resztę zostawię N/C -
nie rozumiem
? po co mnie wywołujesz do tablicy
-
Jak mowiles, tak zrobiles. Pieknie wyczekany moment. Gratulacje siegniecia po swoje.
Obronca jak rzeczywiscie sprzedal firme, to paczuszkami raz dwa sie odbuduje
Patrzac rano na statystyki (przed wejsciem na forum) myslalem, ze sytuacja jest odwrotna. Widac nie pierwszy bug po UF.
tak jak opisałem wyżej udało się podnieść flote obrońcy nie powinno dojść do starcia
-
też uważam że uciekł flotą ale server nie ogarnął i doszło do starcia takiej ilości to nie dziwne ... ze zlagowało z tego co wiem na Q była taka akcja raz pl i jego wódka atakowali kogoś i uciekł też flotą i surowce które zebrali są ich a flota została u obrońcy czyli tak jakby do starcia nie doszło :D: ale każdy zadowolony
-
Gratki ekipa
miło widzieć kuuuuuuuuuuulika trafionego ;P jeszcze LM i resztę i jednego mniej
brawo
-
no ładnie moja szkoła
rośniemy
obrońcy SZO
Grasz tutaj ?
Graty ST straty odrobione w moment. 2 Fajne floty się spotkały
Ale ta ilośc DT?
konto mam ale narazie UP