Posts by Majs

Majs kup sobie posade w gf bedziesz mogl znowu gwiazdorzyc :trollface:

ja cały czas gwiazdorze :D takie konta jak wy macie na Q to zjadam na śniadanie już nawet Panda pytałem czy mnie przeniesie do was :D ale nie da rady bo muszę być poniżej top20 :D a to raczej nie bede rozwalać 7 planet żeby się zniżyć do waszego poziomu bez odbioru brązowa ;P

Majs ile już wydałeś na ogame z 50k pln czy z 100k pln ze wszystkimi UNI i latami?

The Witcher wydałeś z 50k pln już?

plus reszta typu @Largo i inni gracze

ja :D no troszkę już poszło :D 60++ na pewno nie liczę od 50 :D

Ja tak tylko z ciekawości zapytam jak można :)

Ile PLN wydała ta wielka topka z Galarety przed którą flociarze pouciekali , tak mnie to ciekawi nie żebym się z was potem śmiał że wydaliście kasę na gierkę w necie .

Może zróbcie jakąś topkę wydanego hajsu coś na wzór Top 10 ST , nie ma się czego wstydzić :)

ty nie pytaj o Galarete tylko zobacz co robi się na uni Himalia tam to dopiero jest KOKS :D <(^_0)> :D << :D jak kto wie haha 29 mld :D a gala ledwo, 8 tam jest dopiero KASA :D

Chcemy zaproponować pomysł zmian i poddać je pod dyskusję graczy. Zmiana sposobu liczenia limitu bez rozbijania punktów na surowiec. Przykładowo gracz ma 1.000.000 punktów i to mnożymy x5. Wyszedłby wtedy mniej kolosalny limit 5.000.000 surowców możliwych do dostania. Drugi pomysł, to aby darczyńca wysyłał zgłoszenie do supportu w sprawie darowizn od siebie.

zostawcie jak było tyle LAT to działało i teraz juz nie ? bo komuś nie pasuję bo nie ma kasy na anty żałosne dajcie ankietę najpierw kto chce te zmiany a kto nie jedna osobła czy tam 3-6 płakało o zmiany limity a ludzie co nie wchdzą za często na forum nic nie wiedzieli i nie mogli się wypowiadać

Zmiany dotyczące darowizn prowadzimy wyłącznie na własnym podwórku, gdyż każdy kraj w różnym stopniu zmaga się z różnymi sytuacjami i te zmiany były wynikiem reakcji na sygnały pochodzące od Was, że coś należy z tym zrobić.

Dlatego postaramy się jeszcze na bieżąco doszlifowywać ten mechanizm, aby działał on po myśli większości społeczności :)

ale co was to interesuję że ktoś wywala gruby hajs na anty do jednego gracza i rozdaje biednym ?

to jedno po drugie płaczą tylko ci co nie kupują anty taka lekka logika i ogame ŁAD dosłownie nigdy polaczkowi nie pasuję i ku.. zazdrości drugiemu i podpie... na policje bo pali śmieci w piecu bo on nie pali to znaczy że trza to obalić tak to jest własnie nasza POLSKA :D dlatego teraz NIEMIEC wam będzie dupe zawracał czemu ANTY spadło :D

to tylko na POLSKI server pewnie :D ktoś typu KACZORA pomyślił a damy im NOWY Ład też w ogame :D i zobacyzmy co zrobia :D bo za dużo płaczących dzieci było co nie mają ani zł i nie dają na gre :D teraz ukryci się hitlerowcą trochę kasy z anty

dokładnie tak samo myślę

Ruda ile jeszcze potrzebujecie :)? moim zdaniem nie każdy gracz posiada na FORUM konto i nawet nie wchodzi najlepiej ankietę dać do gry tak jak dajecie na NOWE UNI żeby konfiguracje zrobić takie coś ogarnąć i na pewno będzie kto za kto nie za itp różne opcje dać 8x16 i 10x20 EKO + co tam chcecie

nice nice ładne tankowanko ale na lot dała koło 1mld :D

Podobno latałeś większą flotą niż ma Fabiano :lool: 238kk pance i 65 kk recki :goodposting:ale, na pln Ci tego nie przełożę :lool:

To chyba na ugameli sobie grał. Przecież jasiek przyszedł na Quantum gdzie szybko wyjaśnili najlepszego gracza eridanusa wraz z kolegami :beaten:

sorry ale złe informacje masz tą flota co miałem na Q i ERI nigdy nie dostałem złoma jak zwykle masz złe informacje :d albo nie wiadomo od kogo ciągniesz je :D

a tak serio to byłem Piotruś Pan już zminiłem nick no i najlepsze jest to że strata to 6-7 paczek mety :D więc jak nic przy mojej ilości xD nawet nie czuć