Jako że to ja rozpocząłem temat problemów przy okazji fuzji na poprzednim forum:
W takim razie chciałbym skomentować/dopytać o kilka rzeczy:
1. Konta miały być zbanowane, a fuzja konkretnych kont możliwa ponownie - jak się ma ta informacja do tego, że w dalszym ciągu mogę się zalogować na swoje konto na Galatea? Tj. niektóre konta zostaną szybciej zbanowane -> szybciej przywrócone (powyżej niektórzy pisali że nie mogą się zalogować już na swoje konta), a niektóre później? Czy wszystkie w jednym czasie zostaną przywrócone?
2. Kiedy możemy spodziewać się poprawki i możliwości korzystania z konta?
3. Jak GF zamierza wynagrodzić czas na urlopie i przed nim, tj.:
- problemy zaczęły się przy poprzednim evencie z nagrodami - urlop uniemożliwił wypełnianie nagród przez bodajże 2 czy 3 dni - zatem zostanie "przywrócony" tamten niedokończony event?
- po fuzji konto dostało z automatu komplet oficerów na tydzień - który stracił ważność na urlopie - zostanie dany ponownie?
- konto na urlopie = brak wydobycia - > w jaki sposób będzie rekompensata za ten czas "stracony"?
- konto na urlopie = brak ataków/farmienia/ekspedycji -> w jaki sposób będzie rekompensata potencjalnych "strat" na braku wykonywania tych czynności?
- badania/budowanie w stoczni/budowanie budynków - przez czas urlopu wszystko jest wstrzymane, już ponad tydzień - czy zatem wszyscy dostaną dopalacze przyśpieszające wszystkie te kategorie na długość adekwatną do czasu bez gry?
4. Ogłoszono nowy event nagród - czy zostanie przedłużony dla kont z problemem po fuzji? Bo teraz nie mamy możliwości z niego skorzystać.
5. Kiedy Art zacznie nas informować na bieżąco? Bo raczej problemy miały trwać "przez chwile", a trwają dłużej - a ciągle mamy notoryczny brak informacji.
Takie tam krótkie pytania ode mnie