i cyk na banika, ciekawe za co
Ale wlotu i %% graty bo zysk zacny
i cyk na banika, ciekawe za co
Ale wlotu i %% graty bo zysk zacny
no grubo wrociles graty tych cyferek xd
uu a gdzie sie podzial ten wariat co spamowal tymi STEJKAMI ODDAM I RESPECT, GRATY utarcia nosa paczkomatom.
graty Panie wlotu, zacny procent i zysk
ale to chyba chodzi o gracza boczelli, ze wlasciciel sie zmienil a nie o atakiera, jak sam zaznaczyl ze wkoncu dolecial do celu, a ile spalil paliwa.
jak glosi stare przyslowie, konto oddane - konto zezlomowane nic nowego
zainstaluj na przegladarce Kiwi
nowe uni, a mianowicie czy mial ktos takiego laga ze nie bedac juz w sojuszu, debuff minal a w rankingu pokazuje mi stary sojusz, a w wiadomosciach caly czas pokazuje ze ktos zostaje usuniety itd.
Po kliknieciu w zakladke sojusz normalnie mozna szukac nowego?
Ktos? Cos?
Ale przyjdzie kryska na Matyska, odliczam czas
No i czym się szczycisz ? Że ktoś pracuje i nie odebrał fs'a? Że sobie wracam ?
ten typ był dziwny, ale szo bunkier
LM i to są skutki synchronizacji
haha graty, jeszcze da się kogoś uszczelic na tym cmentarzuuu
A czy cos z tym robia to chyba nikt nie wie, a może jakiś sposób na wczytanie jest
witam, jak wyżej od pewnego czasu nie mogę odczytać udostępnionych raportów szpiegowskich ktoś ma ten sam problem ? Lub jakiś sposób na rozwiązanie go ? Na PC- chrome na kom - Kiwi
Dziwne STarcie, że atakiem z GSkami poleciał tyle czasu, jeszcze nie opóźnił
Brawo Chłopaki, piękna akcja, gratulacje za cierpliwość, obserwację i świetną organizację. A u dżina cóż, Julka leciała aż się zesrała
już wcześniej matołek powinien był wyłapać kontrę na twarz, lecąc przez 1,5h pod moją kontrolą całą flotą w jednym slocie. Ale co się odwlecze to nie uciecze jak wiadomo. Może to i dobrze, że nie będzie SzO, bo ewidentnie nie potrafi się tymi zabawkami bawić.
cała flota hahha, coś jeszcze chcesz "dokoloryzowac", a co do samego STarcia powiem tyle śmierdzące szczególnie przez pierwsze skany w południe, których nigdy nie miałem od tego o to Pana, mam podejrzenia kto sprzedał, ale to już mniejsza o to, ważne że wnokcu spokoj.
A co tu tłumaczyć każdy może piękna powieść napisać "oddania" konta, taki jestes PRO GRACZ Z MNS i nie potrafisz linków do screenów wrzucić ? Nie wiem mam Ci odnośnik zapodać do tego ?
samo tbp się wypowiedziało - dziwnym trafem, to zacznijmy od dowodów Panczo skkncz dużo mówić pokaż ssy i rozwiejemy problem, spekulacje i dziw e teorie spiskowe