#44 RespectTeam [Extream] vs. Boczelli ~ 7310.41%

• witam , na tego Pana latalem juz kilkakrotnie i poszlo troche paliwka na loty , dzisiaj uffff udalo sie ;)

Pozdro dla sojka i znajomych!

Dnia 04-08-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor RespectTeam [Extream]

Krążownik 100.000

Obrońca Boczelli

Mały transporter 7.405

Duży transporter 10.372

Lekki myśliwiec 37.062

Ciężki myśliwiec 3.247

Krążownik 1.550

Okręt wojenny 1.055

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 4.989

Sonda szpiegowska 14.867

Bombowiec 220

Niszczyciel 339

Pancernik 2.141

Reaper 198

Pathfinder 3.401

Po bitwie...

Agresor RespectTeam [Extream]

Krążownik 97.425 ( -2.575 )

Obrońca Boczelli

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

63.004.537 Metalu, 9.265.649 Kryształu i 56.330.814 Deuteru

174.124.500 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

93.677.200 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 74.675.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 929.032.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 421.754.400 metalu i 309.286.400 kryształu.

Agresor przejął łącznie 396.402.700 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 701.060.637

Kryształ: 300.527.049

Deuter: 51.180.814

agresor zyskał łącznie 1.052.768.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -806.499.237

Kryształ: -377.848.649

Deuter: -141.086.814

obrońca stracił łącznie 1.325.434.700 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• jak glosi stare przyslowie, konto oddane - konto zezlomowane :D nic nowego

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• 100k krążka ile to pln ? a moze bym se kupił xD

nie wiem jak to jest grać mając ilości floty takie że nilkt takiej nie ma :) na pewno łatwo jest wtedy ....jak coś znajdziesz to lecisz , nie musisz się przejmować czy ci floty i recków starczy xD fajne te 44st za pln xD i skanuj mi wiecej planet i moonow i tak codziennie przenosze xD

[mod='kasai']Używamy opcji edytuj posta. Upominam za doubleposting. Na forum nie używamy także wulgaryzmów.[/mod]

• ale to chyba chodzi o gracza boczelli, ze wlasciciel sie zmienil a nie o atakiera, jak sam zaznaczyl ze wkoncu dolecial do celu, a ile spalil paliwa.

tenor.gif?itemid=4684426

Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,

kładąc futerał przy tomach Norwida.

:fa:

• spoko ale jest roznica miec czym leciec lub nie miec czym leciec , sam skanuje kila gali dziennie i nie na wszystkie cele mam czym leciec bo nie mam takiej floty a spie po 4h dziennie od poczatku uni wiec robi roznice czy kto placi za gre czy nie :)

rób jeszcze 500 tych st i idź sobie z uni i daj pograc tym co nie płacą za grę .bo to bez sensu , chlop zaplacil kilka tysiecy i sie poczuwa , ja nie wlozylem nic w gre spie po 4h dziennie i jestem top 30 , jest roznica , jak ktos sie czuje lepszy z tego powodu to powodzenia ja stwierdzam ze top 20 to max ktore mozna osiagnac bez uzywania pieniedzy :)

100k pancy 300k krążka ,,,, no zezłomujcie go , chlop pewnie nmawet fs nie robi ... pińcet złoty drogi kawalerze i wygrywasz gre

[mod='kasai']Używamy opcji edytuj posta. Upominam za doubleposting. Na forum nie używamy także wulgaryzmów.[/mod]

• rób jeszcze 500 tych st i idź sobie z uni i daj pograc tym co nie płacą za grę .bo to bez sensu , chlop zaplacil kilka tysiecy i sie poczuwa , ja nie wlozylem nic w gre spie po 4h dziennie i jestem top 30 , jest roznica , jak ktos sie czuje lepszy z tego powodu to powodzenia ja stwierdzam ze top 20 to max ktore mozna osiagnac bez uzywania pieniedzy :)

Hmm jak ktos zaplacil , a Ty nie to niefair, a to ,ze siedzisz calymi dniami na ogame a inni nie maja tyle czasu to juz jest fair ? ;)

• 100k pancy 300k krążka ,,,, no zezłomujcie go , chlop pewnie nmawet fs nie robi ... pińcet złoty drogi kawalerze i wygrywasz gre

Nie wydaje mi sie, ze atakier budowal flote na paczkach. Z tego co widzialem to jak nabyl konto to mial 100k krazkow, a przy czestotliwosci jego ST tyle floty dobudowac to nie problem. Ze nie potrafisz wyjsc z rutyny i bijesz tylko bfsy to sie nie dziw ze floty masz mniej i kazdy kto ogarnia Ci to powie. Przetapiaj i olej napinaczy i cisnij dalej 😮‍💨

• 100k pancy 300k krążka ,,,, no zezłomujcie go , chlop pewnie nmawet fs nie robi ... pińcet złoty drogi kawalerze i wygrywasz gre

Nie wydaje mi sie, ze atakier budowal flote na paczkach. Z tego co widzialem to jak nabyl konto to mial 100k krazkow, a przy czestotliwosci jego ST tyle floty dobudowac to nie problem. Ze nie potrafisz wyjsc z rutyny i bijesz tylko bfsy to sie nie dziw ze floty masz mniej i kazdy kto ogarnia Ci to powie. Przetapiaj i olej napinaczy i cisnij dalej 😮‍💨

Sugarek napisales czysta prawde , niech popatrza w dzial starc , w statystykach pkt zniszczonych , tak to prawda mam duzo czasu i dlatego duzo latam ;)