prawie 2.000.000.000
Posts by Mick
-
-
No to słabo.
-
Błedy nadal są, ale nowe serwery z formami życia otwierane. Chyba jedyna opcja to 60 dni urlopu i transfer na U68.
-
Czyżby deuter na PZ jako rekompensata braku LF na starych uni?
Poczekajmy. Do marca jeszcze sporo czasu
-
Powiadają, że nie ma głupich pytań. Niemniej jednak wybaczcie mi ignorancję, być może już ktoś o to pytał, może to oczywiste ale:
Jeżeli trafię na cmentarz z serwera bez form życia to mogę przenieść się serwer z formami?
-
Ja nie mam żadnych pomysłów jeżeli chodzi o eventy cieszę się co dają 😁
fakt. pomyliłem cię z Vaderkiem. Sorki.
-
Zajęcie 300 pól zajęło mi trochę czasu. Ale nie ma co przemawiać się kto jest weteranem i ile i co osiągnął, jakim kosztem. ważna jest przyjemność jaką ci to daje. Nie ma co się spinać. Wątpie jednak, że twój pomysł się urzeczywistni. Dobrze że w ogóle coś dają.
-
Dysproporcja jest o wiele mniejsza. Ale niech już będzie, że twoje na wieszchu.
-
zastanawiam się... tylko ile miesięcy po tej aktualizacji i artefaktami zajmie by na starszych uni bez LF zebrać odpowiednią ilość aby aktywować t1 t2 t3 🤭🤭🤭 na wszystkich planetach
sa rowni i rowniejsi 😁
Kochanieńki, Formy Życia są dla prezesa i zarządu
-
Przy najbardziej optymistycznym założeniu, nawet przy wydobyciu metalu rzędu 3 mld na dobę, 10 paczek to marne 30 mld.
Niestety koszty 53 lvl KM są dość wysokie, bo aż
86 mld metalu i 21 mld kryształu.
Niemniej jednak ja tam na darmowe punkty się nie obrażam. Niestety mam też świadomość, że to rodzi pewna niesprawiedliwość i daje przewagę silniejszym. No bo wartość nagrody nagrodzie nierówna.
Dla jednego to 107 mln pkt za poziom kopalni, dla drugiego 15 mln.
-
skoro dają zimne klasy z 500k anty? to taki budynek meta 53 wcale drogo by ich nie wyszedł, dlaczego? dajmy na to ze na zbieraczu przy 15 planetach z 52 lvl mety + pelcze + inn dodatki do wydobycia mety itd. dajmy na to ze jest tez event na paczki to za 500k anty kupisz ok 10 paczk a przy eko 15 palnet 52 lvl mety itd to więcej by wyszło niż taki budynek na 53 lvlu
No nie do końca. Kopalnia troszkę więcej kosztuje. Z jakieś 70 mld więcej, nie wspominając o koszcie w przeliczeniu na niezbędny do budowy kryształ.
-
Predator!!
Hahahah to było dobre i wbrew pozorom nie oczywiste, musiałem się kilka razy wczytać.
Poprawna odpowiedź
-
No to coś łatwego.
Znudzony życiem codziennym, Mr Olimpia wyrusza w pełną przygód wyprawę. W asyście wiernego pietaszka Apollo Creeda i paczką kumpli, tworząc grupę siedmiu stawią czoło nielegalnemu imigrantowi nie z tego świata.
-
Ostatni sprawiedliwy. Bruce Willis.
-
Sex w wielkim mieście.
-
Najpierw pomyślałem o 'W tajnej służbie jej królewskiej mości ', ale ojciec Tracy był przywódcą mafii, a nie ruchu oporu, i skąd Sarah Connor?
Ale 'Góra Dantego' pasuje idealnie.
Poprawna odpowiedź.
Zadajesz
-
Malownicze miasteczko u podnóża złowieszczej góry gdzie były agent James Bond przybywa zaliczyć Sarah Connor by w ostatecznosci ocalić ją i przyszłego przywódcę ruchu oporu od niechybnej zguby.
-
W pogoni za szczęściem lub after earth.
Will i Jaden Smith.