Pokojowe x3 - zdecydowane nie
Obronne x2 - nie mówię nie, ale tak też nie
Pokojowe x3 - zdecydowane nie
Obronne x2 - nie mówię nie, ale tak też nie
Grosz do grosza Graty Tomasz
Obrońcy lepszych fs i
Ale zyskowne te ostatnie ST Ładne floty padają, gratulacje Adam wykorzystania błędu
Freeman 3maj się, może jeszcze zmienisz zdanie co do końca kariery
No, no, no! Konkretnie przytulone sury Teraz już nie taki chudy ten Chudi Graty, miłego przetopu
Obrońcy
Dobrze, że coś trafiasz bo potem nie idzie słuchać tego Twojego marudzenia Gratulacje, oby tak dalej
Obrońcy
Szkoda, że tylko tyle udało się złapać, ale jak nie można wszystkiego od razu to można po troszku ale wciąż Trochę gwiazd spadło, to życzenia na święta się spełnią Gratulacje, zyski dzisiaj zacne
Obrońcy
Kolejny krzykacz spakowany Tak to się powinno kończyć za każdym razem Gratulacje, stoczniowcy będą mieli pełne ręcę roboty, wyczuwam protesty
Malcowi więcej dystansu
Kolejny prztyczek w nosek Olesia Gratulacje, takie starcia zawsze się miło ogląda
A mogło być tak pięknie Minus minusem, ale śmiechu trochę było Gratulacje w sumie tylko trafienia Aviego
Avi
Graty, ładnie ostatnio siada Niech passa dalej trwa
Obrońcy
Choć Depesza raczej celował w akcję sojuszową to efekt końcowy na pewno jest taki jaki miał być W zasadzie Kubusiu nasz to Ty to wszystko stworzyłeś, po ostatnim skubnięciu floty Olesia nie mogłeś przeboleć, że tylko tyle floty udało się spakować Skanowałeś, obserwowałeś i nagle rzuciłeś hasło, że zrzucasz moona bo jesteś pewny, że tam będzie flota No i faktycznie była, choć jej powrót wywołał u nas wszystkich nie lada zdziwienie
Reszta nie mogła się inaczej potoczyć, niż połączenie sił z Szopami, bo wiedzieliśmy, że jakieś próby obrony będą Pełen profesjonalizm graczy z Szo jednak dawał praktycznie 100% szanse na powodzenie, jedynie błąd w grze mógł popsuć nam to święto jakim było zwiedzanie Olesia w reckach
Gratulacje dla wszystkich uczestników tego starcia, piękny widok myślę dla większości graczy z uni Każdy z Was dołożył cegiełke choć fundamenty wylał Depesza
Dla Olesia na pocieszenie powiem, że ma swój osobny temat na naszym discordzie To swego rodzaju wyróżnienie, choć raczej nie chciałby poczytać jego zawartości
W każdym bądź razie, Szybkiej odbudowy
To ja miałem wczoraj urodziny, a kto inny dostał prezent Foch Dobrze chociaż, że sojusz zarobił
Jestem ciekaw ile razy jeszcze obrońca musi tak dostać po bunkrze, żeby zrozumiał, że to nie działa Ale póki można to korzystaj Graty
Cieszę się, że mogłem pomóc Z moimi napędami pewnie by to nie weszło, a z Twoimi to się bałem że Cię sondami opóźnie Ważne, że zostało u nas
Obrońcy
Ale tramkpów padło, szkoda że więcej sury tam nie było, ale i tak zysk miodzio Graty
Obrońcy
Liczę na to, że to było tylko tankowanie przed dalszymi lotami Gratulacje
Obrońcy
Tym razem Tobie dodało skrzydeł Ostatnio całkiem przyjemne zyski Ci wpadają, gratulacje
Obrońcy
Gonił, gonił i dogonił Mały nakład a jaki profit
Obrońcy
Fajnie ta Wasza współpraca wygląda Dzisiaj gwiazd na niebie nie będzie Gratulacje i czekamy na następne
Obrońcy
W końcu nie płaczesz na disc, że wszystko ucieka Teraz to nawet ciężko z czasem, żeby to wydawać Graty Tomek, tak trzymaj
Obrońcy