Jest dobry sprzęt do zamiatania to można działać Gratulacje
Obrońcy
Jest dobry sprzęt do zamiatania to można działać Gratulacje
Obrońcy
No Panowie! Zrobiliście to! Czułem, że to się prędzej czy później może udać, trochę faktycznie skład inny niż miał być początkowo, ale ostatecznie wyszło tak jak miało Macie co dzielić, oj macie...
Chyba największe gratulacje należą się dla Tomka, to był Twój pomysł, Twoje dzieło, jak widać miałeś nosa Pozostałym oczywiście również gratuluje, wzięliście udział w czymś na prawdę wielkim
No i wiedziałem, że jak Włodek w końcu zrobi ST to będzie to petarda no i się nie pomyliłem
Hawiemu nie wiem co tam życzyć, ale za postawe duży minus
Tylko Zoltexowi to się mogło przytrafić, gość normalnie w czepku urodzony Graty, przetapiaj i przy następnym grillowaniu może lepiej zapnij urlop
Kosowi , nie bierz więcej Olesia, on przynosi pecha
No i stało się! Jeden z Twoich ambitniejszych celów zrealizowany i to jak widać nie trzeba było finezji, żeby to trafić Emocje pewnie trzymały na długie minuty po starciu
Ogromniasty %, kosmiczny zysk, czapki z głów
Dla Mroza , fajnie że przyjąłeś to na klate jak należy, za to szacuneczek
Konkretny bunkier, a takie małe straty atakierów Graty Panowie, bardziej chyba 4fun niż dla zysku
Józiu jak to mówi nasz Kubuś, jak na zielono to lece Graty, Jokera wychłostuje w swoim czasie
[mniam]
Moderator kasai:
Offtopic usuniety.
No nic. mówiłem nie raz, że ta gra nie wybacza błędów Szkoda takiego potencjału, ale powoli się Keas odbuduje
Gratulacje, konkretny zarobek wyszedł, agresor miał o tyle łatwiej, że flota w każdym momencie dostępna, wystarczy cynk i zaraz flota w górze
Keas
Musiał dobijać leżącego To musiałeś być Ty, komuś innemu by zalogował
Graty Fransua
Ale grubo ostatnio wpada sury, uuuaa Gratulacje
No niby już osobno, ale dla zysków czasem się uda dogadać Ale to raczej na spontanie, tu dostaliście dużo czasu do namysłu
Dziwny obrót spraw atakującego, ale chyba te urlopy świąteczne go skłoniły do śmielszych poczynań
Jak to ostatnio bywa przy takich akcjach coś musiało pójść nie tak, dla dramaturgii
Ostatecznie jednak nie wtopiliście więc gratulacje
Atakującemu trochę więcej rozwagi i
Obrońca chyba postanowił w końcu skończyć, tylko dziwny sposób wybrał, zostawiając po prostu konto bez opieki, a wcześniej szczekając nawet po skanie Ale, nie żebym się o niego martwił
Skorzystali chłopaki aż miło
Gratulacje, dobry timing trafiony i stocznie znowu zapchane
Ładne urządziłeś sobie ciamcia ramcia Gratulacje wyniku bo i % świetny no i zarobione gruuuuubo
Obrońcy
Jednak miałeś rację mówiąc, że to tylko formalność Gratulacje
Avi
Fiu, fiu, Franek się rozlatał Będą z tego kłopoty, na szczęście nie dla nas
Gratulacje
Obrońcy
Ucieczka przed Tobą to tylko odroczona egzekucja, lepiej od razu dać się spakować Graty Joker, passa trwa, przynajmniej nie marudzisz
Obrońcy
Cóż powiedzieć, znowu przyfarmiony, gratulacje
Artel
Mafia paliwowa w akcji, u sąsiada najlepiej Graty Tomcio
Naoglądał się kolegów w akcji i mu się też zachciało No i wyszło przekozacko
Piękny zysk, gratulacje Franio
Obrońcy
Jak tak dalej pójdzie to będą Cię musieli dopisać do starcia z Upadłym, bo będzie zysku po równo Assuan, a Ty po łapach