Gratulacje Leia, to jest mega poztywne,że działasz, a znaleźć cel wymaga bardzo dużo czasu, doceniam. No i SZO dla Wojciecha vel Fleciagear i oby grał z nami jeszcze długo ;).
Posts by Gierus
-
-
Szanuję Twoje zdanie,
Nie bronię FeV tylko szukam obiektywnej prawdy. Jeśli masz konkretne dowody, może zrzuty ekranu prześlij je - chętnie inni bardziej doświadczenie graczy je zweryfikują.
Co do mojej odpowiedzi i Twojego nazwania mnie "chorągiewką" po prostu czasami zmiana strategii odpowiedzi wynika z nowych faktów, a wolę być elastyczny i uczyć sie na moich błędach. Wiesz - chorągiewki też mają swoją funkcję, pokazują skąd wieje wiatr zmian ;).
A co do gry to dla mnie rozrywka, a sojusze i konflikty to jak wiesz, jej naturalna część. Jeśli moje decyzje budzą emocje, trudno. Ważne by zachować zdrowy dystans. Piszesz, że "zostanę sam", w Ogame każdy prędzej czy później zaczyna od nowa - to urok tej gry.
I wracając do tematu, błąd gry który wykorzystaliście i którego bronicie jako rację własną i najświętszą nie może być karą dla FeVer`a i nie powinien być waszym zyskiem, jak zapewne wiecie i policzyliście flota FeVer`a wystartowała 1 sek. przed Waszym atakiem, ale przez zlagowany serwer , który wysyłał ja około 2 sek., została odczytana jako start 1 sek. po ataku - i pytanie czy to jest wg Was uczciwe, czy sami nie powinniście jako gracze najwyższych lotów, za jakich bynajmniej Ty się masz poprosić o anulowanie tego starcia przez GF ? ... ale chyba tak Tobie wygodniej.
Jak widać na załączonym obrazu flota uratowana, a jednak zezlomowana:
Życzę wszystkim, by błędy nie przesłaniały frajdy z grania.
-
Fish DE to GF-OGAME [ czyli FIRMA w rozumieniu całości ], chyba z tym FARMINGIEM wymaga to SPROSTOWANIA z Twojej strony, myslę, że masz odpowiedz od TEAM`u. CDN. Sprawa w toku.
Nigdy nie wątpiłem w beztsronność Teamu, czasami emocje wewnatrz sojuszu biorą górę, zaakceptujemy każdą decyzję, tylko chciałbym aby była ona przeanalizowana w 100% i werdykt był sprawiedliwy i ucziwy, biorąc pod uwagę fakt, że nasz czas jako Graczy i przede wszystkim wkład finansowy - jaki wnosimy w tę grę, starata floty to realna utrata zainwestowanych pięniędzy i wymaga, wg mnie niezbitych dowodów, a np +-1 sek, w dobie opóźnień serwerów, niestety dowodem nie jest.
Najuczciwiej to satrcie byłoby rozliczyć WIN TO WIN, chyba, że osoby zaangażowane widzą, a właściwie na podstawie dowodów od TEAM`u zobaczą to inaczej.
... i dziękuję za bezcenne rady, zawsze miło z Twojej strony.
-
Mają się uczyć i mieć chęci i przede wszystkim "nie płakać", ta gra jest "poniekąd jak FIRMA", ...źle, że firma nie szanuje Klienta, .... bardzo źle, a wystaczyłaby nawet odpowiedź, analiza wymaga większej ilości czasu i doświadczonych operatorów, prosze o cierpliwośc, ale nawet tyle jest cięzko odpisac.
-
09.03 a my nadal nie wiemy czy starcie było "czyste" w rozumieniu mechanizmu gry, ...może niech GF dorzuci do regulaminu zapis, że czas odpowiedzi to 30 dni, bo trochę wstyd, mieć graczy w dupie, za "moich" czasów analiza trwała maks 24h
-
Gratki kapsik, nie będę się tu specjalnie rozpisywał, stało i trafiłeś, czekałem na powrót FS, ...pamietam, jeszcze, że zostało 15 min do jego lądowania :), i tak cud że ta flota 1,5h przetrwała, jakby nie ty pewnie HS by to trafiło, także rośnij, i oby zmotywowało CIę to do jeszcze lepszej gry.
...jak w tej piosence:
A gdy mnie sen zmorzy
Zakradnij się
I pozbaw mnie twarzy
Powoli zedrzyj skórę
Uwolnij mnie
...
I nową daj tożsamość ;).
Do zobaczenia kapsik, łajzo jedna ;).
PS. Bel za Twoją radę zakupiłem
-
Gratki Balboa, trafić Starrka, to wymaga wielkiego instynktu.
-
Gratki Yos siadło ... kontrola lotu była, OW rządzą
... sC4Rf4C3 - zapewne odbudowa w toku ;).
-
Urwało aż miło, ...ale strata dla Ciebie niewielka, szybko odrobisz,
koval. Dla obrońców gratki się należą
.
-
Co tak nie lubicie tego Kosy ? ... czyżby zabójstwo na zlecenie
-
Gratulacje chudy, ale nie wrzucaj co 2 ST, bo zaburzasz punkt widzenia ;).
-
-
Ładnie chudy, skład floty all, jak za starych czasów, czyzby lot na PZ obrońcy, plus rozwałka moona ?
-
Brawo holon za obiektywną opinię, jak napisałeś "nie wygląda to dobrze", ... i szkoda, że tak "mocne" poprawki (ja nadchodzący patch) są wprowadzane kosztem anatymaterii, którą gracze mogli władować, nie będąc świadomoym, że formy życia nie żyły.
Gra jest własnością GF, ale kasa jest graczy!
-
Co czuje, że Kraken po ataku powiedział: "Dziabnął mnie! Widziałeś? Dziabnął mnie świnia!"
.
SZO Kraken i Brawo Wilku!
-
Świetna akcja zespołowa, ... zaplanowana, wykonana, nic dodać nic ująć.
Brawo Panowie!
Oby więcej wspólnych lotów.
-
Zachowajmy spokój i cieszmy się intensywnym zapachem Złego Wilka
, ... a Zmora potrzebuje ciemności i ciszy, a w świetle dnia potrafi wystraszyć się myszy :D.
Gratki Wilku!
-
Znowu po "pustych" księżycach latasz
. Gratki
. Iron a tobie cierpliwości
.
-
Z innej bajki miały się na początku tygodnia pojawić [ info od Rudej ] wymogi populacyjne, nie ma ich [ do środy powinny się pojawić, choć to już środek tygodnia
] a budynek "świeci się" jako dostepny, ... a anty pobiera za frajer, ... a sprawdzanie na czuje jest denerwujące.
Ale z tym ściagniem populacji z odległych galaktyk, czemu nie, jakbyś wysylali statki w poszukiwanie ras, taki odkrywca rasowy :D, raz przywieziemy ludków, a raz np. jakiegoś wirusa, który nam ich usmierci ;).
-
Ach znowu te kulisy, ...gratki , ...a Wilk jak to wilk, szybko wylizał rany
.