Posts by Gierus

Szanuję Twoje zdanie,

Nie bronię FeV tylko szukam obiektywnej prawdy. Jeśli masz konkretne dowody, może zrzuty ekranu prześlij je - chętnie inni bardziej doświadczenie graczy je zweryfikują.

Co do mojej odpowiedzi i Twojego nazwania mnie "chorągiewką" po prostu czasami zmiana strategii odpowiedzi wynika z nowych faktów, a wolę być elastyczny i uczyć sie na moich błędach. Wiesz - chorągiewki też mają swoją funkcję, pokazują skąd wieje wiatr zmian ;).

A co do gry to dla mnie rozrywka, a sojusze i konflikty to jak wiesz, jej naturalna część. Jeśli moje decyzje budzą emocje, trudno. Ważne by zachować zdrowy dystans. Piszesz, że "zostanę sam", w Ogame każdy prędzej czy później zaczyna od nowa - to urok tej gry.

I wracając do tematu, błąd gry który wykorzystaliście i którego bronicie jako rację własną i najświętszą nie może być karą dla FeVer`a i nie powinien być waszym zyskiem, jak zapewne wiecie i policzyliście flota FeVer`a wystartowała 1 sek. przed Waszym atakiem, ale przez zlagowany serwer , który wysyłał ja około 2 sek., została odczytana jako start 1 sek. po ataku - i pytanie czy to jest wg Was uczciwe, czy sami nie powinniście jako gracze najwyższych lotów, za jakich bynajmniej Ty się masz poprosić o anulowanie tego starcia przez GF ? ... ale chyba tak Tobie wygodniej.

Jak widać na załączonym obrazu flota uratowana, a jednak zezlomowana:

FEV-ucieczka.png

Życzę wszystkim, by błędy nie przesłaniały frajdy z grania.

Fish DE to GF-OGAME [ czyli FIRMA w rozumieniu całości ], chyba z tym FARMINGIEM wymaga to SPROSTOWANIA z Twojej strony, myslę, że masz odpowiedz od TEAM`u. CDN. Sprawa w toku.

Nigdy nie wątpiłem w beztsronność Teamu, czasami emocje wewnatrz sojuszu biorą górę, zaakceptujemy każdą decyzję, tylko chciałbym aby była ona przeanalizowana w 100% i werdykt był sprawiedliwy i ucziwy, biorąc pod uwagę fakt, że nasz czas jako Graczy i przede wszystkim wkład finansowy - jaki wnosimy w tę grę, starata floty to realna utrata zainwestowanych pięniędzy i wymaga, wg mnie niezbitych dowodów, a np +-1 sek, w dobie opóźnień serwerów, niestety dowodem nie jest.

Najuczciwiej to satrcie byłoby rozliczyć WIN TO WIN, chyba, że osoby zaangażowane widzą, a właściwie na podstawie dowodów od TEAM`u zobaczą to inaczej.

... i dziękuję za bezcenne rady, zawsze miło z Twojej strony.

Mają się uczyć i mieć chęci i przede wszystkim "nie płakać", ta gra jest "poniekąd jak FIRMA", ...źle, że firma nie szanuje Klienta, .... bardzo źle, a wystaczyłaby nawet odpowiedź, analiza wymaga większej ilości czasu i doświadczonych operatorów, prosze o cierpliwośc, ale nawet tyle jest cięzko odpisac.

Gratki kapsik, nie będę się tu specjalnie rozpisywał, stało i trafiłeś, czekałem na powrót FS, ...pamietam, jeszcze, że zostało 15 min do jego lądowania :), i tak cud że ta flota 1,5h przetrwała, jakby nie ty pewnie HS by to trafiło, także rośnij, i oby zmotywowało CIę to do jeszcze lepszej gry.

...jak w tej piosence: :D

A gdy mnie sen zmorzy

Zakradnij się

I pozbaw mnie twarzy

Powoli zedrzyj skórę

Uwolnij mnie

...

I nową daj tożsamość ;).

Do zobaczenia kapsik, łajzo jedna ;).

PS. Bel za Twoją radę zakupiłem ;)

rakietowy-budzik.png

Brawo holon za obiektywną opinię, jak napisałeś "nie wygląda to dobrze", ... i szkoda, że tak "mocne" poprawki (ja nadchodzący patch) są wprowadzane kosztem anatymaterii, którą gracze mogli władować, nie będąc świadomoym, że formy życia nie żyły.

Gra jest własnością GF, ale kasa jest graczy!

Z innej bajki miały się na początku tygodnia pojawić [ info od Rudej ] wymogi populacyjne, nie ma ich [ do środy powinny się pojawić, choć to już środek tygodnia ;) ] a budynek "świeci się" jako dostepny, ... a anty pobiera za frajer, ... a sprawdzanie na czuje jest denerwujące.

Ale z tym ściagniem populacji z odległych galaktyk, czemu nie, jakbyś wysylali statki w poszukiwanie ras, taki odkrywca rasowy :D, raz przywieziemy ludków, a raz np. jakiegoś wirusa, który nam ich usmierci ;).