Gratki Yos siadło ... kontrola lotu była, OW rządzą ... sC4Rf4C3 - zapewne odbudowa w toku ;).
Posts by Gierus
-
-
Urwało aż miło, ...ale strata dla Ciebie niewielka, szybko odrobisz,
koval. Dla obrońców gratki się należą
.
-
Co tak nie lubicie tego Kosy ? ... czyżby zabójstwo na zlecenie
-
Gratulacje chudy, ale nie wrzucaj co 2 ST, bo zaburzasz punkt widzenia ;).
-
-
Ładnie chudy, skład floty all, jak za starych czasów, czyzby lot na PZ obrońcy, plus rozwałka moona ?
-
Brawo holon za obiektywną opinię, jak napisałeś "nie wygląda to dobrze", ... i szkoda, że tak "mocne" poprawki (ja nadchodzący patch) są wprowadzane kosztem anatymaterii, którą gracze mogli władować, nie będąc świadomoym, że formy życia nie żyły.
Gra jest własnością GF, ale kasa jest graczy!
-
Co czuje, że Kraken po ataku powiedział: "Dziabnął mnie! Widziałeś? Dziabnął mnie świnia!"
.
SZO Kraken i Brawo Wilku!
-
Świetna akcja zespołowa, ... zaplanowana, wykonana, nic dodać nic ująć.
Brawo Panowie!
Oby więcej wspólnych lotów.
-
Zachowajmy spokój i cieszmy się intensywnym zapachem Złego Wilka
, ... a Zmora potrzebuje ciemności i ciszy, a w świetle dnia potrafi wystraszyć się myszy :D.
Gratki Wilku!
-
Znowu po "pustych" księżycach latasz
. Gratki
. Iron a tobie cierpliwości
.
-
Z innej bajki miały się na początku tygodnia pojawić [ info od Rudej ] wymogi populacyjne, nie ma ich [ do środy powinny się pojawić, choć to już środek tygodnia
] a budynek "świeci się" jako dostepny, ... a anty pobiera za frajer, ... a sprawdzanie na czuje jest denerwujące.
Ale z tym ściagniem populacji z odległych galaktyk, czemu nie, jakbyś wysylali statki w poszukiwanie ras, taki odkrywca rasowy :D, raz przywieziemy ludków, a raz np. jakiegoś wirusa, który nam ich usmierci ;).
-
Ach znowu te kulisy, ...gratki , ...a Wilk jak to wilk, szybko wylizał rany
.
-
Ładnie siadło, gratulacje.
-
Uparty jak osioł, ... doczekaleś się, gratulacje! Lotti wielkie SZO.
-
Zgadza się R-R, sytuacja podobna, mój błąd ... i nie unoś się, tylko szanuj maluczkich, bo i Ciebie szanować będą.
PS. Nie unoszę się tylko uczę szacunku, też kiedyś byłeś lamusem.
-
tomee C-A to sojusz gdzie niektórzy uczą się grać, tak jak ty kiedys, warto szanowac kazdy sojusz, ... a zinnej bajki skoro to takie lamy to czemu tobie nie udalo sie ich trafic ?
-
Gratki, ... tylko czemu ty tak zachwalsz PGS jak sam wszystkie ST ograniasz bez ich wsparcia. ... i tak od początku Uni to trwa, floty lepszej Ci trzeba
-
Ban (Perm)oczywisty...dziwi mnie jeszcze brak konsekwencji dla GOTHE gdyz byl uczetnikiem tej akcji. Pozyczka recyklerow i wspolny sojusz z oszustami . Wiec wspoludzial jest oczywisty.
Trzeba poslac i na to tickety
I słusznie Sunny, to co ty próbujesz udowodnić, jest nie do udowodnienia, a na przeczuciach nikt bana nie da, te czasy, mam nadzieję, są poza nami.
-
Jestem całkiem spoza Uni, ale przyciagnał mnie %, szczerze myślałem, że to typowe "samobójstwo" topowych sojuszy.
Opcji początkowych miałem kilka:
1. Kradzież konta, ale to nie takie proste, ktos passy znał przekazał kod zasiadania ... ale zlamil nieziemsko
2. Włam na szeroką skalę, ale to juz gruba akcja
3. Sprzedaz konta i zadyma, w sumie jak się uda sprzedam drufi raz.
Wg opisu akcja surrealistyczna.
Z tego zo mówicie konta na banie, ale zezłomowany nie, czyli push ekstremalny odpada, zanosi się na backup, ... pytanie czy słuszny?
Byc może zawiódł Twórca i naprawi to on sam.