Szanuję Twoje zdanie,
Nie bronię FeV tylko szukam obiektywnej prawdy. Jeśli masz konkretne dowody, może zrzuty ekranu prześlij je - chętnie inni bardziej doświadczenie graczy je zweryfikują.
Co do mojej odpowiedzi i Twojego nazwania mnie "chorągiewką" po prostu czasami zmiana strategii odpowiedzi wynika z nowych faktów, a wolę być elastyczny i uczyć sie na moich błędach. Wiesz - chorągiewki też mają swoją funkcję, pokazują skąd wieje wiatr zmian ;).
A co do gry to dla mnie rozrywka, a sojusze i konflikty to jak wiesz, jej naturalna część. Jeśli moje decyzje budzą emocje, trudno. Ważne by zachować zdrowy dystans. Piszesz, że "zostanę sam", w Ogame każdy prędzej czy później zaczyna od nowa - to urok tej gry.
I wracając do tematu, błąd gry który wykorzystaliście i którego bronicie jako rację własną i najświętszą nie może być karą dla FeVer`a i nie powinien być waszym zyskiem, jak zapewne wiecie i policzyliście flota FeVer`a wystartowała 1 sek. przed Waszym atakiem, ale przez zlagowany serwer , który wysyłał ja około 2 sek., została odczytana jako start 1 sek. po ataku - i pytanie czy to jest wg Was uczciwe, czy sami nie powinniście jako gracze najwyższych lotów, za jakich bynajmniej Ty się masz poprosić o anulowanie tego starcia przez GF ? ... ale chyba tak Tobie wygodniej.
Jak widać na załączonym obrazu flota uratowana, a jednak zezlomowana:
Życzę wszystkim, by błędy nie przesłaniały frajdy z grania.