No i pięknie Misiewicz.
Posts by Gierus
-
-
Graty chudy, ... Jak się bawić to się bawić, konia sprzedać, dom zastawić;)
Stracie czyściutkie wg mnie.
-
Ładnie IN1kacz, dobre wyczucie sytuacji i gong.
Reksio odbudowy nie życzę
, bo i po co, jak nic nie straciłem poza surką
.
-
-
-
Starcie kupione, wiem bo mi strzelec pisał na priv, są screeny. Tickety już poszły. Gratuluję pushu!
Tomme nie siej fermentu, starcie czyste, to moj sojusznik poległ, także wiem trochę lepiej :).
Jedynie szkoda, że strzelec ze słabym EKO, to już nie wróci, SZO strzelec, wielka szkoda.
-
-
-
-
Szczerze temat do zamknięcia, nic ciekawego już nie wniesie do dyskusji.
Ci co są na discordzie prawdę znają
-
Co wyście [ciach]
Czy to był spadający moon, a jeśli nie, liczyliście że PGS zawróci, ktoś źle policzył symulacje ? Miazga.
Moderator Ruda:
Pseudocenzura -
Promyczek, jak nie chce nikogo bronić, ale takie screeny to dowód marny. Pozatym zadałeś dwa pytania ;), uzyskałeś jedną odpowiedź - postaraj się bardziej.
Ale RW powinno znaleźć się w ST, to jest pewne, a do teraz go nie ma.
-
Dzban vel chudy
... jak ty to robisz ze nie latasz a flota ci tak szybko rosnie
to się nazywa pętla rynkowa, jedni za to wiszą, inni pomalutku idą do przodu
, a teraz poproszę o teorie spiskowe, te sie najlepiej sprzedają, przerabiałem to juz na Octansie.
-
Starcia wyglądają na czyste.
Flota zapewne podzielona ze względu na złom Enigmy na Kirisch`u, a pozniej co :), DISCORD usypia czasami :).
Gratulacje panowie z PGS, a Enigma, zapewne wróci silniejszy
.
PS. Dlatego nie atakuje się HellDogs, nasza zrabowana surka zawiera psylocyble semilanceata
Moderator Ruda:
Nie kolorujemy postów -
Jak w temacie, przy budowie statków i próbie ich skracania oraz zakończenia, statki nadal się budują od nowa. Zwiecha trwa z reguły około 3 min. - po tym czasie całośc się odwiesza automatycznie i statki lądują w całości do zakładki Flota.
-
... i Książe Ciemności zadebiutował, ładnie
-
Co tu się wyprawia :D, graty iN1kacz, nie każdy by poleciał, a Songo pewnie zasnął przy klejeniu uszek, a po 3 żona go obudziła, że jeszcze nie gotowe :D.
Odbuduje się ... to powalczymy
-
TERMI8282: prosze cie pograj przez swieta
NIe ma szans za dużo jeżdżenia
Korzystając z okazji Wesoły Śiąt dla wszystkich graczy Octans oraz obsługi GF.
-
No ale coś innego się zadziało, bo wyparowało Ci 30 mld floty, pewnie RW się nie doczekamy, chyba, że Ania je wrzuci.
Graty strącenia GS, ale głównej floty szkoda, cokolwiek się z nią wydarzyło.
-
Jakbyś czytał uważniej zrozumiałbyś aluzję do swojego kolegi z sojuszu.
Szanuje tych co szanują innych.
Dzięki za gratki