Ostatnie ST gdzie się wpisuję konto oddane gra zakończona. ST samo w sobie super szkoda ze na Jedi bo jakos zawsze ich lubiłem ale gra nie wybiera wpisuję się tutaj bo Depesza zawsze pilnował mojego FS raz sfarmił jako jedyny na tej Unii
Posts by KrecikMax
-
-
Jak cale TO przejdzie z Kalekoof na 68 to dopiero sie tu beda pusze i przekrety odjabczurzaly aa tak ogolnie to gratulejszyns
Oczywiście - pushe to przecież nasza specjalność - szczególnie takie na wysoki %%%
Valhalla - gratulacje ST - chociaż lot na bFS nie jest jakimś wyczynem, to wyszło całkiem ładnie.
W kwestii podziału zysku - za takie przekręcanie historii starcia, to gdybym to ja była na miejscu Valhalla to ani grama - mad max - byś z tego nie dostał..
Megan jak tam banik na Kalyke opowiedz nam ta historię swojego spushowanego konta
[mod='kasai']Upominam za offtopic.[/mod]
-
Loo Panie, aleś z grubej rury poszedł
Wiedziałem ,że stać Cię na wiele, ale.to już naprawdę sztosik .
Przetapiaj ,nie będziesz musiał fs robić
Tobie na Dorado tez z grubej przywalili
-
jako somsiad lepszego miec nie mozna zapewniam Was ze jego skany zawsze powodowaly ze robilem fs
-
Chyba się zlituje nad Toba i Ci coś opchne Ale za każde oranie bunkra, graty ode mnie będą
Obrońcy
dobrze ze bunkrow nie mam
-
Gratulacje nie tylko zysku ale i wytrwałości Ostatnimi czasy to widzę że w ST z małymi wyjątkami brylują tylko 3 sojusze i Krecik który wszystkich krytykuje
Przetapiaj i czekamy na kolejne RW a Obrońcy SZO na weekend
dex za drogo ?? ja nikogo nie krytykuję każdy pushuje się jak moze a Val i tak przebija wszystkich
-
3:2:1 i bedzie studnia paliwa bez dna
-
Wypełniony po brzegi jakże pięknie wyhodowany gratulacje i owacje na stojąco od całej unii
-
Ehh, sojuszniku - co za dochodzenie prowadzone w Twojej sprawie.. bardzo odkrywcze, wiele wyjaśnia.. ^^
A wracając do tematu - Valhalla - gratulacje top1
Megan wez juz nie pi
-
Val cos tu wkleje :
"konto ktore mial to stare konto piwka i teraz ma nazwe HappyFeet (u)
a puschuje sie na swojm starym koncie z mensy ktroe sprzedal ponuremu i je odkupil"przepraszam za błedy ale to nie moja pisownia .
Gratulacje za TOP 1 może Adanio jeszcze pomoże.
-
Gratulacje ciągle czekamy na ST Valhalla vs Ponury albo odwrotnie unia już sama nie wie kto kogo wciągnał przy pełnej aprobacie Adanio
-
znowu w kiblu ST zrobione
-
No nic tylko gratulować, że nie trzeba sie w bunkier pakować
-
[ciach]
Dziękuję ale , że to niby ja
Proszę nie cytować posta który jest bezpośrednio wyżej. //Administrator Forum Toadie
-
[ciach]
oby był bardziej wytrwały niż Ponury
Proszę nie cytować posta który jest bezpośrednio wyżej. //Administrator Forum Toadie
-
Trzeci raz go trafiasz chyba sam zapomniales wyslac
-
No to czekamy na nowego TOP 1 ciezko mu to idzie ale w koncu dojdzie moze ktos z TO sie dorzuci z surowcami
-
Dzieki uprzejmosci Valhalli Megan z Ponurym go wyzłomowali co do reszty tez pewnie nadejdzie ich pora Ponury daj to ST bo cała unia czeka a czas do bana ucieka
-
Ponury widzę człowiek wielu talentów. Znajdzie cel nawet będąc na urlopie.
Tej uprzejmości to chyba było więcej niż tylko wstawienie ST
Lemanowi życzę SzO. Pilnuj się chłopie bo nie wiadomo ilu urlopowiczów ma Cie na falandzeto nie uprzejmosc to tzw lizanie
-
Trza cos kupic bo nuda