Gratulacje Panie TOP 1 nie kupionych cieżko trafić żenada
Posts by KrecikMax
-
-
Gratki
Lucka brak to człowiek spokojnie może wyjść z psem ..... bo kto ma kontrę zrobić ?? Chyba nie mąż bo ....
Ciesz się bo przynajmniej pełzacze masz bezpieczne
-
Bycie wybrańcem wymaga stałej kontroli floty , nie masz floty to zainteresowanie spada więc pilnować flot Dobrze ze ja mam spokój flota ciągle czuwa
-
Zawsze mówię pay pal najszybszy i miałem rację duzo tego nie bylo w takiej cenie to powinno byc dwa razy tyle no ale przyjemności kosztują tego piątaka ja już wyśle tylko doku pilnuj
-
No rybka jedyna taka jaka mogła się trafić , wydaje mi sie że jest idealna tzn będzie pogadam z Dawcą moze ze mna poleci nastepnym razem
-
Klikam w link i przekierowuje mnie do stron nie dla dzieci ale mowie ok obejrze , no i faktycznie daleś upust swojej flocie
graty , a no i takich linkow więcej jakby co mozemy sie wymienić
-
To fakt za drogo kupiłem
Haha dobre sobie! Taki milioner i jeszcze narzeka, że za drogo
Nie sztuką jest zapłacić za coś co nie jest tego warte ale dla przyjemności można kupić
-
Ehhhhh zawsze jak kupię jakieś konto to jest złom dobrze ze chociaz zdążyłem sam coś zarobić dla Damy mojego gratulacje w sumie surowce dzielimy więc nie ma lipy
-
Wszystko pięknie ładnie, gratulacje się należą, ale pozostał taki jakiś niedosyt nie sądzisz?
Obrońcy SzO
To fakt za drogo kupiłem
-
No coz gratulacje jestes pierwszy ktory mnie zlomnął po 15 latach gry więc tym bardziej gratuluję okienko było ale są rzeczy ważniejsze surowca jest 4 kkk prawie więc na spokojnie odbuduję , nawet nie wiesz ile osób będzie zadowolonych z tego ST ( całe TO nie dało rady plus kilku innych dobrych graczy ) Gratuluję Styrta wyczucia momentu to tylko DT za dwie godziny jak spojrzysz w staty bedę tam gdzie byłem .
ps.Pozdrawiam całe Kalyke i bawimy sie dalej
-
To fakt molestowany ale nie przeze mnie ja niewinny kupilem go za 20 i jeszcze zle koordy wbil dobrze ze konto mamy wspolne więc oddasz dex
-
No gratuluję trochę mało satek spadło i pełzaczy brak ale coś tam na plus
Nadrobiłem u Ciebie więc jest na zero
-
No gratki a myślałem ,że kolega tylko po satkach lata
Raz Ci tylko odpisze bo nie bede sie w kazdym ST wpisywał bo to sie mija z celem sam gram eko na innej unii i tez po satkach i pelzaczach gosc przelecial ale nie żaliłem się innym ani nie pisałem na forum w czyims ST ze po satkach lata ale kazdy moze pisac gdzie i co chce i tak samo latac jakbys mial 1 planete w ukladzie to bym nie polecial ale z 6 planet troche sie uzbieralo więc jak widzisz na PW Ci wyjasniłem , nie rozumiem tej jakże ogromnej frustracji Twojej trzeba bylo dalej grac zbieraczem i pelzacze bys odbudowal ale chciales miec 2 w jednym ( zbieraczo-odkrywca) i po jednym wlocie w satki odrazu konto oddajesz ?? Przepraszam ze wleciałem po 100 kk zysku od dzisiaj bede latał powyżej 1 kkk obiecuje .
-
Mialo byc po cichu a wyszedł , ale graty co ma wejść to wejdzie .
ps.tylko coś w moim ST nie widzę ale tu juz jest więc nadrobione .
-
Tickety poszły pewnie Adanio rozpatruje jak na push to za duze straty nawet pushowac trzeba się umieć
-
Miało być razem ale no trudno poczekam bede cierpliwy dobrze ze jest
-
No szkoda Misia ale skoro już ODDAŁ to oddał wszystko to chyba normalne za 500 calość była a nie kawałki dla TOP uno
-
Tak czytam i widzę wirtuoza TOP 1 w akcji i oczom nie wierzę ale cóż takie wały już nie raz się odbywały i nie tylko tutaj ale ogólnie gratuluje obrony jak i ataku na Misia ( ciekawe czy było tańsze niż konto Piwka pewnie tak coś za 500 ) cała unia jest pod wrażeniem i wszyscy są zaszczyceni mogąc grać na tak wspaniałej unii z jakże wspaniałym TOP 1 którego atakują z każdej strony recyklery w jakże ogromnych ilościach .
ps.a tak szczerze żenada
Wnikacz zrób osobne podliczenie w temacie WAŁ ROKU
-
Nie można go było bardziej wypielęgnować żeby dał z siebie wszystko co miał ale w sumie 24 sztuki padły więc
-
Lot byl ekscytujacy ponad godzine czekalem az dolece dobrze ze szefowa wzieła sprawy w swoje ręce bo znowu bym opóźnił i Mubarak byłby niepocieszony
ps.Mubarak dobuduj coś bo przecież szefowa mnie zamęczy