Posts by Wlodek

Gratuluje, gruby % padł, w sumie trochę niespodziewanie, ale jak się okazja trafia to już wiesz co z tym zrobić doskonale :)

surowca do zmielenia spoooro wpadło, jak by ten dex na pz jeszcze był....

obrońcy odbudowy, latajek jeszcze sporo zostało, więc jest się czym bawić

Dex na pz - TAK

omijanie pustych układów - TAK

misje pokojowe x2 - TAK

Niech osoby które się zdecydowały na Kalyke mają jakąś namiastkę tego co mieli

i najlepiej jak by to były 3 osobne ankiety

ok, czyli mam oddać od tak konto 3 x większe od Twojego, budowane 3 lata ? jest ono gorsze od Twojego że nagle mam się go pozbyć ? to też chyba nie do końca dobre rozwiązanie

co do parametrów uni, nie widzę problemu żeby od razu zmienić parametry też pod uniwersa które przychodzą, niech zostanie to obligatoryjne zmienione, żeby Wasz komfort był w jakiś sposób zrekompensowany ( tak nawiasem na juno tez głosowałem za dexem na pz mimo iż grałem tylko eko )

i tak, górnikowi to bez różnicy czy dex jest na pz, czy nie, bo z transów dexu nie ma, a lotnik i tak musi kupić dex, bo za coś latać trzeba, a skoro latasz, to doskonale wiesz ile razy wystartujesz, i zaraz zawracasz, a dlaczego górnicy tak głosują - bo niestety w większości nawet nie rozumieją jaki ma to wpływ realny- już to zbadaliśmy na naszym uni

Wiadome, nie przekonam Cie, pokazuje tylko obraz gracza który już 2 - krotnie był wrzucany do wora z znacznie większymi graczami, i zgodziłbym się na 3 raz, byle tylko graczy było więcej, bo topka nie ma znaczenia w erze paczek

;)

Co do x1, prosty temat, 68 i Kalyke docelowe,

Perseus, Juno, Thuban, Earth wybierają sobie jeden z docelowych

Dziś mniejszym może się to wydawać niesprawiedliwe, ale z czasem sami uznacie że to dobra opcja, bo ci co mają latać, odnajdą się tak czy inaczej, a celi wystarczy dla wszystkich, a górnikowi to bez różnicy

2 krotnie już nas wrzucali na silniejsze uni, do tego paczki, i różnice w flotach są tak gigantyczne, że już mało kto nawet na to zwraca uwagę

Kalyke i 68 nie można połączyć, bo zbyt dużo osób gra od dawna na obu serwerach - chyba że legalnie będzie można grać na 2 kontach :D

Na innych speed nie gram, to się nie wypowiadam

Pozdrawiam :)

Gratuluje ekipie, piękne starcie, floty, zysk i % robią wrażenie :)

widząc co się dzieje przez ostatnie dni można było się spodziewać że w końcu konkretny % padnie :D

a obrońca, no cóż, złom od Komorników, zmiana konta, inwestycja, i znowu złom od Komorników

nic dziwnego że ich nie lubi, ale żeby takie teksty na priv wypisywać ? przegrywać też jednak trzeba umieć.

ten cały Panciorek to ta sama bajka, boli pupa bo też od Komorników złoma dostał xD