brawo, passa jak widać trwa, oby jak najdłużej
Posts by Wlodek
-
-
kolejny co z cichacza trafia takie kąski, gratki, jest co przetapiać
obrońcy Szo
-
a ten znowu z cichacza, a ile się namarudzi że nic nie idzie trafić, graty
obrońcy pakiecik
-
łooł, tutaj konkretny bunkier padł, i jeszcze taki zysk się udało wygenerować, zasłużone graty
obrońcy szo
-
kolejny do kolekcji, i oby kolekcja rosła, graty
-
tutaj to właśnie chyba najbardziej o tą historię się rozchodzi, graty
-
i kolejny ładnie zaorany bunkier, z bardzo przyjemnym zyskiem, graty
obrońcy mniej wiary w bunkierek
-
nie jest źle Kubuś, plusik jest i to całkiem konkretny
-
Graty, sporo ostatnio wpada tych steków faktycznie, przetapiaj
obrońcy pakiecik
-
i zaś lot z ''przygodami'' gratki
-
nie narzekaj, całkiem konkretny zarobek
obrońcy pakiecik
-
Francu farciarzu, chodzą ploty że ten dexik był na handel, a Ty od tak zajumałeś łobuzie
Szo boguś, i pilnuj się bardziej
-
2 fanów zasieków się zebrało, świry
obrońcy wyciągnięcia wniosków
-
i cyk, zaś kilka kkk wpadło, gratki
obrońcy szo
-
wielkie gratulacje, w sumie wyszło wzorowo, jak na spontan, to fajna akcja, o zysku nie wspomnę
obrońca dawno się już pozbierał, spoko ziomek, oby więcej takich w tej gierce
-
spodobało Ci się to kruszenie zasieków, i dobrze
obrońcy szo
-
Graty, ładnie zarobione
obrońca się nie nagrał za dużo, bywa i tak
-
co nieco wpadło, gratki
a kiełbaska to faktycznie miał niefart, szybko odrobi
-
Gratuluję, kolejny konkretny strzał, niedawne wpadki szybko odrobione, przetapiaj i kolejnych
obrońcy oczywiście szybciutkiej odbudowy
-
Na początek przepraszam Depeszka za brak wiary w sukces, co do tematu technicznego nie miałem obaw, bo kto jak kto, depesz się na tym zna, ale nie sądziłem że agresor po prostu to ''łyknie'' .
Gratuluje organizacji, synchronizacji, planu, i wykonania, szkoda że Asuuana i Jokera nie zaliczyło do starcia, taka niestety jest ta gierka, pełna błędów, ale finalnie wyszło naprawdę ładnie i zyskownie
Co do samego agresora, przykre jest że innym potrafi gratulować 10k% na bfsie i się rozpływać, a o dobrze zorganizowanej akcji potrafi napisać tylko ''starcie z żadna finezją'', nie wiem w takim razie w jakiej kategorii są starcia na bfsie, rozumiem że boli wpakować się na nasz sojusz, tym bardziej że w przeszłości była kontra, że hawi wtopił pance mimo pilnowania, ale jak sam Agresor pisze, to tylko gra i cyferki, czasem może jednak warto schować dumę w kieszeń, sojusznicy jak widać potrafili, też mogę pokazać rw gdzie normalnie pogratulowałem gdy ktoś od nas stracił transy.
oczywiście odbudowy, która zapewne pójdzie dość sprawnie.