Display MoreDisplay MoreDisplay MoreListę dozwolonych dodatków w grze masz tutaj polecam te dwa tematy
Tolerowane dodatki w grze - Wydarzenia i ogłoszenia - Forum OGame.pl
Tolerated Tools - PTS - Public Test Servers
Ogame ui chyba sie na niej nie znajduje z pewnych względów. Wiec szukaj i sprawdzaj.
Kurczę, według tych list co mi podałeś, rzeczywiście UI się nie znajduje ale znalazłem taki post moda i teraz nie wiem ?
Tolerowane dodatki w grze - Wydarzenia i ogłoszenia - Forum OGame.plJak przeczytałeś tematy które ci zlinkowałem masz czarno na białym po polski co i skąd jest dozwolone. To że wyszukujesz jakies tematy z tyłka sprzed kilku lat to już twój problem. Masz info na forum wisi nawet na stronie głównej - masz odnośnik do listy tolerowanych dodatków - i tyle.
Proste jak budowa cepa, ale jak chcesz kombinować i szukać dziury w całym powodzenia.
UI z tego co gdzies kojarzę przestało być legalne bo tam jakies krypto kopary czy coś w ten deseń i jakies inne cuda więc powodzenia. Rób se co chcesz, jak dostajesz pod nos a dalej szukasz kij wie czego to już twoja sprawa nie moja.
Dzięki wielkie przyjacielu, szczerze to odpisałem Ci od razu po tym jak wysłałeś te listy i nie zapoznałem się z tym dość dokładnie. Nie wiedziałbym gdyby nie Ty, że UI jest obecnie nielegalnym dodatkiem
Zgadzam się również z tym, że wszystko jest tam napisane jak krowa na rowie
Nie chciałbym także dostać bana ani szukać żadnych dziur, więc jeszcze raz wielkie dzięki , że uświadomiłeś mnie w mojej niewiedzy ![]()