Posts by G U R U

mamutt1980 ...szkoda komentować twoich wypocin...

Jeżeli operatorzy tej gry maja takie samo myślenie jak Ty to nie dziwie się że po miesiacu gry na nowych uni zostaje 100 graczy on line...

Żeby cię uspokoić uprzejmie informuję:

Inicjatywa zrównoważonego rozwoju w Gameforge – My również zajmujemy się kwestią zrównoważonego rozwoju i oszczędzania zasobów i wdrożyliśmy już szereg działań, aby poprawić codzienne życie w biurze. Więcej pod linkiem.

PS. to ciekawy link :D

Synku kiedyś na serwerach uni grywało 1000 ludzi on line i to nie po miesiacu gry a po roku , ale co Ty możesz o tym wiedzieć byłeś wtedy w pieluchach a teraz Jajko próbuje być madrzejsze od KURY..

Temat zapytania:

Witam,Mam pytanie odnosnie samej gry..

czy nie macie zamiar zmienić nic w tej grze dotyczacych graczy topowych ??

Skoro graja za tak duże pieniadze i buduja kolosalne floty w kilka dni to może by trzeba tez pomyslec o normalnych graczach i chronic ich statusem słabego gracza dłużej jak to miało miejsce na moim przykładzie .

zastanówcie sie co robicie bo za kazdym razem uniwersa umieraja przez takich graczy..Moje poczatki siegaja uni 20 , uni 30 i wiem na czym ta gra polegała kiedys a na czym teraz.

Jednym słowem dla was licza sie tylko pieniądze , nie pozwalacie pograć normalnym gracza ...

A kompletny nousens dotyczy juz kategori słabych graczy, zupełnie nad tym nikt nie panuje...Dzieki wam kazde uni upada zostaja tylko milionerzy ...Dyskryminujecie normalnych graczy to jest moje zdanie.

Może w koncu otworzylibyście normalne uniwersum choc jedno bez udziału antymaterii i kupna surowców co ??

a jesli juz nic sie nie zmieni to na BOGA ruszcie głowani i przeliczniki zmiencie , bo to sie w głowie nie mieśći żeby taka fajna gra zeszła na psy...

pozdrawiam

Proszę Cie...:) Bajki to nie mi opowiadaj..

Masz 166.385.684 pkt . więc nie pisz mi że wszystko zrobiłeś z samego eko i z latania tyle byś punktów nie naklepał w tak krótkim czasie

Po za tym antymateria w tak dużych ilościach tez nie jest za darmo ... Ale nie mnie to oceniać , masz kasę to kupujesz mnie to nie rajcuje....:)

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że jeszcze kiedyś powstanie normalne uni bez możliwośći kupna surowców za KASE

Tutaj ukłon w stronę operatorów gry by o tym pomyśleli ...Antymateria tak niech jest ale blokada kupna surowców jak najbardziej by wszyscy mieli równe szanse..