Widocznie nie można prosić przekręt ci nie pyknął , następnym razem lepiej pokombinuj
Posts by po prostu Szymon
-
-
Buny to domena twojego best friend sa , ty a ty wgl masz czas forum trollować ? myślałem że jesteś zajęty rozwalaniem swoich plackowych lm o defy byle % ze swojej floty nabić na sid ^^
-
Oho jeden broni drugiego , lizanie idzie dobrze , MNS dobrze dziabali ^^
Już miałem latajki , spytaj FRENDSA jak się straciły , tak bardzo pokrętnie , tak jak i ty próbujesz wyeliminować innych graczy z drużyny , macie to we krwi
-
Zapewne twoje lizanie bunego nie ma kompletnie żadnego związku z tym że tr owe melepety próbują was bronić a ty tylko do nich uderzacie byle złoma nie dostać , żałosne to , więc nie wypowiadaj się młody i naucz się zawracać flotę przed spadkiem w tedy pogadamy
-
Niekoniecznie, szła obrona. Moja flota poszła przed Waszymi na zatrzymaj, widzieliście na fali że jest a mimo tego polecieliście do końca. Mimo, że flota która była broniona została zawrócona, wlecieliscie do końca
Faktycznie , potwierdzone oceniając moralność , pasujecie do siebie z fabianem idealnie , niemal bliźniacy z dodatkowym chromosomem
Trzeba było posłać resztę floty a nie tylko śmieci żeby pozbyć się konkurencji
, fabian może być z cb dumny !!!
-
Pisałem na disco napisze i tutaj , akcja spoko , jeszcze na ulubionym sojuszu na uni , jeden na banie drugi się złomuje , ciekawe to UF ...
Fajna amerykańska flotka poszła w niepamięć
Tylko teraz uważaj żeby nie wrócił kapitan fabiano z bana jak to u niego bywa " za niewinność " i żeby cię nie dobił , złomowanie sojuszników i boody ma opanowane do perfekcji ^^
Co by nie mówić królik grajek dobry to i na Szo zasługuje , tym bardziej graty ubicia i wstrzelenia się z czasem niemal idealnie
-
bo z Lumpami już tak jest że jak wiedzą że za wiele nie ugrają po uf to albo wieczne U albo sprzedają , masz racje nari lepiej sprzedać niż narobić sobie wstydu
Push czy nie fajnie widzieć flotkę lumpa w rekinach
-
Dobrze, że Shagy jakoś godnie reprezentuje opozycję z Fenka
Dobrze że u was w soju przynajmniej jeden bez bana ^^