Posts by Radegast

zgadzam się całkowicie z przedmówcą czytam ten temat bardziej jak serial z powodu tego że nie gram na tym uni ale wydaje mi się że część osób komentujących nie rozumie że tutaj niesmak nie jest z powodu 'pushu' bo zdecydowana większość nie rozpatruje tego w ten sposób a z powodu tego buddy które można usunąć w dwie strony w dodatku budzi wątpliwości to że wegi wklejał inne ST z obrońcy a według mnie osoby bez stronnej nie grającej na tym uni budzi to szereg wątpliwości choćby takich jako by Kromak wegiemu podawał status spawacza czy jest online czy nie co stawia Kromaka w jeszcze gorszej sytuacji bo po tych raportach nie znając gościa wiem że nigdy w życiu nie chciał bym grać z nim w jednym sojuszu bo wygląda to co najmniej ślisko

Gratulacje Kromak :)

Rzadko coś wklejasz ,ale jak już to musi być to starcie Topowe :)

Spawacz nie miał dzisiaj farta ,niestety alko i gra flotą mu nie służy ,niech może zacznie grać eko ;)

Napisał bym czekam na kolejne ale jestem niecierpliwy :D

nie gram na tym uni ale czasami lubię zerknąć na większe starcia na innych uni i przyznam ten komentarz podbił moje serce dzisiaj po tym jak poczytałem jak wyglądały kulisy starcia .

ciekawe który z buddy kolejny :D:D

Jaki Wodzu jaki Balboa gracze nie grają na tym UNi a Ty coś wyciągasz ? Po drugie jaki gracz sedna i co pisałem ? gościu daj fakty , daj cytat lub coś a nie rzucasz a nie wiesz o czym piszesz w dodatku założyłeś konto 20.11.2025 ,żeby chyba tylko zaistnieć , jak tak bardzo chcesz to są lepsze portale typu tiktok tam małp jest dużo :)

fredek słuchaj napisałem odnośnie całego tematu nie twojej wypowiedzi czy osoby wytrzeźwiej czy coś bo póki co to co uni płaczesz jak nie na tych to na tamtych a prawda jest taka że na żadnym uni nic nie pokazałeś a masz dużo zawsze do powiedzenia z mojej strony to na tyle w twoim temacie bo szkoda na ciebie czasu a konto na forum założyłem bo chciałem się wypowiedzieć to się wypowiedziałem a ty idź dalej płakać że gra jest niesprawiedliwa bo gdyby nie inni to pewnie był byś najlepszy

to czy i które konto zostało przez kogo kupione mnie nie interesuje napisałem ogólnie nie personalnie do ciebie ale z tego co pamiętam bardzo dużo osób pisało na rosalind że Balboa skupuje konta jednak Wodzu z nim grał i mu to totalnie nie przeszkadzało i że by była jasność nie mówię że by tak było tam czy że jest tutaj bo nie mam takiej wiedzy za to mam wiedzę taką że płakałeś na paczki itp a na którymś uni chciałeś oddać konto pisząc że najlepiej jak by przejął je jakiś 'paczkomat' pomijając to że te konto nie było jakieś 'super' to po prostu lekka hipokryzja a z tego co piszesz można zrozumieć że co Sedna też sprzedał swoje konto ? przecież to twój kolega z sojuszu ?

jak chcecie coś zmienić nauczcie się regulaminu napiszcie podanie na GO i wtedy starajcie się coś zmienić zamiast wylewać żale na forum

Gratulacje starci i szybkiej odbudowy dla obrończyni . .

i o co wy się w ogóle kłócicie ? o cyferki w grze ? niech każdy wydaje na co chce i sam się rozlicza z tego czy jakieś polowanie/starcie sprawiło mu przyjemność a jeżeli łamie regulamin od tego są tickety i support

a takie zarzuty zwłaszcza dziwnie brzmią od osób które grały w sojuszach z osobami na innych uni którym było również zarzucane dokładnie takie samo zachowanie i wtedy im to nie przeszkadzało

ja nie zamierzam oceniać które starcia są kupowane a które nie bo nie taka jest rola zwykłego gracza ale przyznam że miło sobie zerknąć na niektóre starcia bo liczby robią wrażenie jeżeli chodzi o etap rozwoju uni