Posts by Tommy Shelby Undae

Mam wrażenie, że nie wszyscy ze zrozumieniem pojmują zasady i ich aktualizacje w trakcie gry. Gdyby ten zapis nie był nawet wklejony pamiętajcie prosze, że jesli macie jakieś podejrzenia że atak może być broniony, klikanie zawrócenia floty z poziomu rozwinięcia aktywnych ruchów flot działa nawet sekundę przed ;)

Tak, że gratulacje obrony floty czyszczącej ;)

Agresorowi, nowemu właścicielowi konta- szczere SZO :) Generał oddał troszkę, złom podebrałeś więc odbudowy ;)

Witam, siedząc w grze, wysyłając co godzinę kolejne ekspedycje, rozpamiętywałem sobie dawne czasy, kiedy to starcia z piratami przynosiły zyski w postaci pz.

Wpadłem na pomysł by przywrócić taką opcję w postaci czasowego eventu jak na antymaterię czy przedmioty.

Wychodzę z pomysłem by przedyskutować taką opcję.

Jak dla mnie wynikają z tego same plusy. Wszędzie spawają się jakieś statki, pojawia się więcej flot do zezłomowania - daje to więcej możliwości grającym bardziej ofensywnie. Zbieracze mają spokój, bo nie opłaca się już wlatywać im w produkcje czy łapać dt. Wraca handel ropą (który po ustaleniu przelicznika takiego jak za anty całkowicie się zatrzymał). GF też zarabia więcej, bo żeby zbierać takowy pz trzeba skakać między klasami by co raz to więcej pionków dorabiać i odrabiać straty ;)

Art  Ruda  kruszynka

Jak sądzicie, jest sens pchać dalej taki pomysł?

Programiści w GF zgłaszają błąd wyżej - mamy problem z przeładowaniem surowców w aplikacji, co mamy robic?

Zarządzający - oo ciekawe, wprowadźmy event na nieograniczona możliwość otwierania paczek bez limitów magazynów do tego przycisk pozwalający otwierać jednorazowo ogromną ilość paczek (bo tak jest w apce) ludzie się na to rzucą, bez promki na anty, wpływy wzrosną kilkusetkrotnie a może z czasem się to samo naprawi po jakiejś aktualizacji (co wyniknie z braku współpracy poprawek starych błędów z przed 2 lat) i jakoś to będzie! WYKONAĆ!

No i tak się to toczy ;)

Witam, w końcu się dostałem na forum i po skomentowaniu tego co chciałem zerknąłem tutaj i nie widzę bardzo ważnego tematu a myślę, że problem doskwiera całości graczy na Undae.

Pomijam już fakt, że na każdym z uniwersów dzieją się rzeczy nieprzewidywalne, kompletnie nie do pomyślenia i dziwne w swojej prostocie, tak na Undae dochodzi jeszcze jedna irytujaca sprawa - mianowicie kompletnie rozjechane pingi i tempo rozgrywki.

Wiem, że masa ludzi pisze zgłoszenia na support ale kompletnie nic się nie zmienia. Gra działa okropnie wolno i bardzo muli. Nie znam się na mechanikach jak to wszystko działa, jakie cyferki za co odpowiadają, ale wiem, że gry ważące po kilkadziesiąt (set) GB (bf6) potrafi działać bez kompletnie jakichkolwiek lagów przy jednoczesnej grze dziesiątek osób na raz, tak ogame, gra przeglądarkowa potrafi zamulić przy wysyłaniu kilku statków na ekspedycje. Bez przerwy przy wysyłaniu ekspedycji z poziomu galaktyki wyskakuje błąd żeby później spróbować, a niejednokrotnie przy tym wysyła flotę w ten sam us.. ale galaktyke obok lub na poprzednie koordy na których byliśmy. Nie wspominam juz o tym, że żeby dograć czas zatrzymania floty co do sekundy musze klikać "wyślij" na 7 sekund wcześniej i liczyć że gra zaskoczy!

Art  Ruda  kruszynka

Bardzo prosimy o info, kiedy te problemy ze stabilnością zostaną w końcu rozwiązane, bo naprawdę, wydając stówkę czy dwie miesięcznie na takie coś, wolimy to wydać na wyzej wspomnianego bf6 za 3 stówki i mieć pełen dostęp na naprawdę wysokim poziomie, z naprawde KOSMICZNA grafiką i płatność jest jednorazowa a nie cykliczna.

Po długich przygodach z założeniem konta na forum w końcu tu dotarłem. No ale to oGame, wiec wszystko musi potrwać.

Tak, starcie bardzo solidne, oprawa również zaczynając od planowania po samą akcję ;)

Jak to już nas gra przyzwyczaiła, faktycznie moje pc odbiły się od niszczonego moona i nie zostały uwzględnione w walce, czego do tej pory zrozumieć nie mogę, nie mniej jednak nie takie czary już w tej grze były.

Strach pomyśleć, co by było, gdyby się odbiły pc Xera 8| Byłoby złomowanie Krążka na spadaka przy podstawce :D

Dzięki Panowie za fajne rozegranie i zgranie, pewnych rzeczy nie przeskoczymy (technicznie rzecz biorąc - oGame).

Agresorom odbudowy ;) po czasie widzę, że ostro farmią idlaki więc może i zemsta przyjdzie! :) :szo: