Posts by Dr. Bezrobotnik
-
-
Ta gra stała się maszynką do dojenia forsy z ludzi których rajcują cyferki. Nie zdziwiłbym się gdyby wprowadzili jeszcze bardziej opłacalne promocje. Rozumiem że gra musi zarabiać, ale to jest przesada. Może niech od razu wprowadzą opcję bezpośredniego kupowania punktów za anty. Na pewno znaleźliby się chętni.
-
Sprawdzałem na Chrome i Operze, z włączonym i wyłączonym AGR i wszędzie jest tak samo.
Edit: Na angielskim forum też są gracze, którzy mają ten błąd:
-
Po użyciu falangi zamiast ruchu flot wyświetla się komunikat "Wystąpił błąd podczas ostatniego działania.".
Edit: Gram na Sombrero
-
Niby tak ale zazwyczaj gra się po to aby wygrać a obecnie nie ma jak walczyć o pierwsze
miejsce (w zależności od uni czasami nawet o miejsce w top 10 jest trudno) przez tych co kupują paczki surowców w
hurtowych ilościach. Po tym jak je wprowadzili stwierdziłem że miarka się przebrała i nie będę
więcej zakładać nowych kont. Ewentualnie mógłbym zmienić zdanie gdyby zrobili uni bez anty ale
to się raczej nie stanie.
-
O ile mi wiadomo łup z bandytów wynosi 100%, ale po wprowadzeniu nowej wersji jest 75% z idlaka i 50% z aktywnego. Ktoś jeszcze tak ma, czy to tylko u mnie tak się dzieje?
Edit: Jest jeszcze dziwniej niż myślałem. W jednym układzie mam dwóch nieaktywnych graczy bandytów i z pierwszego mam 75% a z drugiego 100%
Wcześniej miałem 100% zysku z bandytów bez znaczenia czy byli aktywni czy nie. Założyłem ten wątek aby się dowiedzieć czy to jakiś bug związany z interpretacją statusu bandyty przez system gry. Pewnie ma to związek z tym co się dzieje z rankingami i ten błąd sam się naprawi gdy sytuacja się unormuje.
-
Ciekawe co się stanie jak się okaże że to było niezamierzone a ktoś od razu wydał to anty i nie da się mu odpisać bo wyszłoby na minusie.
-
Wątpię czy to coś da. Mnie to nie dotyczy ponieważ i tak nie kupuję anty ale są gracze którzy koniecznie muszą mieć jak najwięcej punktów i oni nigdy nie przestaną wydawać pieniędzy na tą grę.