Przepadnie, lepiej poczekać do końca i odpalić nowy
Posts by Angel
-
-
-
Czekać na event.
Pojęcia nie mam dlaczego mam wszystko robić od zera, energetyczna na 14 lvl, a w dyrektywach jest podnieść na 4, laserowa 12 a mam podnieść na 6, serio mam laserówki dostawiać 6 lvl do niczego mi już nie potrzebnej?
-
Hmm, teoretycznie naprawiane. Wróciłam sobie na Vela, dyrektywy do zrobienia mam od zera, tylko Ruda napisz proszę jak ominąć wybór klasy postaci, skoro już ją mam. Zadanie nie do zaliczenia bez anty, no chyba, że jakaś zmiana klasy się trafi w evencie
-
Teraz to już chyba Autopsja nie Dario

-
Oj tam, zaraz zły, dzień jak co dzień

-
Ruda to, że wy kiedyś to naprawicie, to ja wiem, pewnie przy następnej aktualizacji, interesuje mnie natomiast jak chcecie to zrekompensować graczom, ekstraktor deuteru na 5 lvl i ani rusz do przodu, planeta mi stoi w miejscu praktycznie, plus niezaliczone dyrektywy , niemożność odebrania anty a event trwa. Z ładowania kasy w anty już wyrosłam.
-
Czy będzie w końcu wiadomo kiedy naprawią te dyrektywy, które zalicza ale jednak nie zalicza?? To spore straty w grze. Ruda był post parę dni temu i co dalej?
-
A dziękuję

-
Piątek szkoły początek

-
Lbk a taki dobry sojusz... amerykancki

-
U mnie to samo
-
Jezus_Chrystus wejdź w kantynę i tam masz dokładnie kiedy i o której się kończy. Najlepiej brać sztab zaraz po północy, wtedy masz prawie o jeden dzień więcej
-
nestu ty to masz jakieś wywrotowe konto, co ogame spie...szy, to u ciebie działa

-
Ponawiam pytanie, macie sklep? Bo to już 3 edycja tego eventu, ale błąd wciąż ten sam, sklepu ni ma na 2 serwerach
-
Szybkie pytanko
Czy przedmioty tymczasowe zatrzymują licznik czasu podczas bana ?
Raczej nie, pewnie przepadną
-
Ranga 5 ma czasówkę, przy reszcie nie widać
-
Dodatkowe ze sztabu są czasowe na 7 dni
-
Fenrir pojęcia nie mam, zawsze miałam ustawioną pojemność powyżej 100kk, bywało, że przylatywało mety 111kk, rzadko ale jednak... teraz przy tej pojemności jak trafi się 13k krychy to radość, jak lata połowa to bywa i 40kk
-
pawelg1906 ile DT ci lata? Zauważyłam, że jak puszczam połowę tego co do tej pory, to częściej przylatują full