Nie mam pojęcia ![]()
Posts by Angel
-
-
DT mają więcej pkt strukturalnych i z zasady są lepsze na surkę, jak latałam MT to częściej flota i anty wpadało, surka rzadziej
-
Nikomu nie idzie w miłości bo wszyscy siedzą na Ogame
Życia na miłość braknie 
-
a biedny naród do pracy, @m fox rozejrzyj się za śniegiem na święta, bo nie widać
Wolne w końcu masz 
-
Niestety nie

-
A ja juz po szkole i jutro mam wolne, yupii

-
Jakby było się z czego cieszyć

-
już powiem tak mam częściowe skriny ze po konserwacjach serwerów z ekspedycjami jest źle. czasem zastanawiam się czy na zbieracza nie zaminić ale jak jest ewent 9x anty to byłbym uboższy jakieś 60k anty i tylko to mnie trzyma na odkrywcy
Poza mniejszą ilością ekspów na zbieraczu anty wpada tak samo, jak ma być to będzie, trzymaj dodatkowe sloty ekspów na ten event i puszczaj
-
Wywalili Carlosa z forum za multikonto

Gratki, kiedyś na Quantum mi pomógł 
-
Zmiany, zmiany, zmiany

-
-
pawelg1906 na 7 dni tylko
-
-
U mnie też czasem zdarza się, że floty wiszą, mimo że wróciły. Trwa to około minuty i wszystko wraca do normy. Zdarza się to raz na dwa tygodnie mniej więcej.
A nie po aktualizacjach? Jeszcze nie naprawili ostatnich dyrektyw, coś poprawili coś znów skiepścili
-
Po ostatniej aktualizacji są opóźnienia w raportach szpiegowskich, sondy wróciły, a raportu ni ma, sondy wróciły a wszystkie sloty są zapchane. Opóźnienia sięgają nawet do 1 min..
-
I zaraz po weekendzie

-
-
Nie ma za co. Staram się pomagać jak tylko mogę ^^ Wiesz ile od wczoraj dałem lajków?
Przy okazji to chyba też nie wiesz, że dislajki nie ujmują lajków skoro już o tym piszesz
Takie wyciągam wnioski po Twoich (bo nie tylko tym wyżej) zapytaniach. Poza tym po to są te dislajki, żeby je klikać, bo przecież można się z kimś nie zgadzać, czy nie?
Poproszę o lajka, bo to na pewno pomoże mi się wybić
Cieszę się, że mogłem jakoś pomóc ^^ Dobrej nocy życzę.Jeśli dislajki mają w czymś pomóc... Ogólnie jestem przeciwko hejtowi..nic to nie wnosi w dyskusję a dołuje adwersarzy, po co? Life is brutal wystarczająco. Sorki, może to naleciałości mojego zawodu

-
Styrtasiepali ty wiesz, że jesteś zablokowany więc się nie produkuj, Z tego co widzę na forum rozdajesz dislajki zawodowo każdemu i wciskasz swoje mądrości, wątpliwej jakości
-
Dlaczego nie można wykasować wiadomości jednorazowo, tylko trzeba odświeżać?