A jednak ta gra mnie zaskoczyła, wczoraj ostatni dzień pełnego sztabu, do odebrania nagrody brakowało mi ok 800 artefaktów, puściłam ostatnie ekspy przed północą i weszło ponad 1400 artefaktów, jakieś 3 min przed końcem
Posts by Angel
-
-
Biorąc pod uwagę że ostatnio wielokrotnie rozdawali bezterminowe itemy na zmianę klasy w ramach normalnego eventu to te nagrody bonusowe dla posiadaczy Sztabu w ramach sklepu z arefaktami to kompletnie od czachy są. Dlatego tym razem spuściłem je w kiblu zapomnienia czyli pominąłem i proponuję wszystkim zrobić to samo. Jak chcą wrzucać takie bezsensowne bonusy to nie zobaczą ode mnie ani jednej jednostki antymaterii. Jak więcej ludzi tak postąpi to może dadzą coś lepszego na zachętę.
Mylisz się, event jest ustawiony właśnie pod osoby kupujące najwięcej antymaterii - czyli paczkomaty - a ja nie będę oceniał czy to źle (z punktu widzenia gry w ogóle i większości graczy żle) czy dobrze (z punktu widzenia paczkomatów)
Jednakoż postaram się swoją tezę obronić:
Przed eventem przełączony byłem na klasę zbieracz, w ostatniej promocji zaopatrzyłem się w paczki (bardziej liczone w tysiac niz sto czy nascie) z celem podniesienia form zycia, postawienia kilku stateczkow i takie tam. I oto przytrafil sie EventOtworzylem sobie paczki na zbieraczu, a jakże. Przełącze sobie na darmowego Generala z Eventu i wstawie do stoczni zyczona ilosc rozpruwaczy. Nastepnie przelacze się na odkywce - aby wydawanie surowcow i wzrost form zycia był szybszy, a przez tydzien polatam sobie ekspedycje do ktorych mam sentyment i skorzystam z dopalaczy ekspedycji z Eventu. Eventowa klase zbieracz odbiore w ostatni dzien tego wydarzenia wiec latac ekspedycje moge nawet niemal 2 tygodnie po czym znow za darmo wroce na pierwotnego zbieracza. Trzy razy zmienie klase za free z jednego eventu, osiagne wszystkie cele. Ta strategia opiera się na paczkmatach czyli wydawaniu kasy, to żadna strategia, tylko zasobny portfel
Wszystko jest wzgledne, rozwniez sensownosc pewnych rozwiazan. Czasami ich sensu warto poszukac poprzez zastosowanie odpowiedniej strategii - ale jak w postawionej tezie - ten event nie niesie rownych korzysci dla wszystkich.
Ta strategia opiera się na paczkomatach, czyli na zasobnym portfelu, czyli to żadna strategia
-
nestu a nie pisałam, że cyrk znowu? A dziś jakieś udogodnienia mają być, matko jedyna
pisałaś, że sklep nie działał, ale jednak działał
Chyba jednak nie na wszystkich serwerach, i chyba nie tak, jak powinno być, poczytaj posty wyżej
-
nestu a nie pisałam, że cyrk znowu? A dziś jakieś udogodnienia mają być, matko jedyna
-
Ta strona nie działa
Serwer s189-pl.ogame.gameforge.com nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500
-
No to się zaczyna, sklepu ni ma
-
Skoro gra pozwala, a gracz umie obliczyć co ile odbije mu 15 min na WR na planecie np, to ja nie widzę problemu
-
Potwierdzam niestety Rzeźnika, latasz na zniszczenie moona po złości, choć nic tam nie ma i nic stamtąd nie lata, co było widać po aktach, ze 3-4 podejścia na mnie robiłeś i zawrotka, z nudów chyba, bo ST z tego ni ma
No cóż, bez zdjęcia moona żaden z ciebie gracz?
a kiedy ja na ciebie lecialem i zawróciłem? Jaki nick w grze? Chyba ze talib
to fakt, po co mialem leciec do konca skoro sie zalogowales a nie wyslalem czyszczącej, ale jesli to faktycznie ty - to pisz jak bylo, lecialem na niszczenie raz z misja 300gs co dalo by mi 100% zniszczenia moona, chyba logicznym bylo ze jesli zalogujesz i zobacze akte to wycofam aby nie stracic
Pozdro
Owszem, takim składem leciałeś, pytanie po co skoro aktu nie było i nic na moonie nie stało? Chyba dla sportu bo gdzie tu zysk?
I nie pisz do mnie jak do faceta, bo ja zacznę pisać do ciebie jak do dziewczynki
-
graty
Ten moon jednak na trafił
Zysk ładny wyszedł
Ty z NFZ do FBossNL przelazłeś, doktorku
-
Nie ma co się przejmowac tym patolem.
Pushnij mu 0,7 z żabki to się odczepi .
Angel ciśnij swoje a szczekaczem , serio, nie przejmowałbym sie zbytnio.
A swoją drogą gościu nick zmienił, bo namierzyć się nie da
-
Gram od miesiąca i nie mam takiej floty aczkolwiek gram mocno intensywnie, poza ekspami idlaki, i jakoś się nie dorobiłam, cóż, może ja w eko idę a nie we flotę?
-
Styrta ty się tak nie produkuj bo jesteś zablokowany i nie widzę co piszesz
Ale wierny kibic zawsze w akcji, gotowy i zwarty, aż mi się ciepło na sercu zrobiło
-
Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, nic tam nie stało, nic nie latało, pusty moon, ot tylko po to, żeby pokazać, że mogę
-
Potwierdzam niestety Rzeźnika, latasz na zniszczenie moona po złości, choć nic tam nie ma i nic stamtąd nie lata, co było widać po aktach, ze 3-4 podejścia na mnie robiłeś i zawrotka, z nudów chyba, bo ST z tego ni ma
No cóż, bez zdjęcia moona żaden z ciebie gracz?
-
Skany pół wieczoru a na mnie nie poleciałeś, cóż za pech
-
A dlaczego nie na mnie? A tak prosiłam
-
No polec na mnie
-
Wracając do temat. Robią co chcą... Była ankieta na temat jednym z uni to ładowność sond przeszła a do tej pory nie wprowadzili . Tak ze nie dziwi mnie już nic
A ja czekam, kiedy w zadaniach eventowych będzie "zmień profil gracza na inny, np
odkrywca-generał i wróć do poprzedniego"
-
Chyba warto wiedzieć co się podpisuje. Chyba że chce się potem spłacać franki
Typowa męska odpowiedź, bez odpowiedzi, na szczęście kredyty mi umarzają,
-
Jak zajrzysz do OWU to się dowiesz...
A komu się chce po 20 latach, uświadomisz?